Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Што их ниси обе појебао? Jbg,za mene je ta veza bila nesto najvrednije i takve stvari mi nisu padale na pamet.Onda kad izadjes iz takve veze vidis kakva si bio ovca,da te riba posle toliko vremena ostavi preko noci i za 10 dana mi se pohvali kako ima novog decka.
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Tokom srednje skole profesorka engleskog se zalepila za mog decka. Koji je to bio hejt. Srecom ona meni nije predavala, a njemu se stalno nabacivala za vreme i posle casova. Jeste, bio je maneken, visok, lep i plav Profesorka je bila mlada, solidno je izgledala, ali srecom on se njoj nije dao Sto en znaci da nisam pizdela od te cele situacije koja je trajala gotovo citavo polugodiste. Odala si svoju slabost. Pizdiš kad ti muvaju dečka. Šta bi tek radila da on muva njih?
Grobodan Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Jbt, sta nakucaste za par sati... Sad je pravo vreme da se pohvalim da imam Branislavin br, ali ko ga hoce mora da joj se izvini javno, od srca ovde
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Jbg,za mene je ta veza bila nesto najvrednije i takve stvari mi nisu padale na pamet.Onda kad izadjes iz takve veze vidis kakva si bio ovca,da te riba posle toliko vremena ostavi preko noci i za 10 dana mi se pohvali kako ima novog decka. најгора ствар! ал ајд да се мени десило да је било за 10 дана. не, не, код ове моје је било за 2 сата!
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 @jaroslav Pa pazi,na maturskoj veceri me je u onoj galami pitala 'sta radis kasnije' Ma nije trebalo da te pita, već da te odvuče negde i stupi u akciju. Da vidimo koliko bi se opirao.
oʞɾoƃ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Tokom srednje skole profesorka engleskog se zalepila za mog decka. Koji je to bio hejt. Srecom ona meni nije predavala, a njemu se stalno nabacivala za vreme i posle casova. Jeste, bio je maneken, visok, lep i plav Profesorka je bila mlada, solidno je izgledala, ali srecom on se njoj nije dao Sto en znaci da nisam pizdela od te cele situacije koja je trajala gotovo citavo polugodiste. [Princ] E vidiš, ja sam bio u istoj situaciji kao tvoj dečko, samo nisam imao devojku [/Princ]
kuruz Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Јеб'о те живот, тачно ћу да натерам 30 другара да се региструју и да напишу шта мисле о Хелгином изгледу. Edited July 28, 2009 by Куруз
Talvi Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Josife, slazem se sa Jaroslavom - na'vatavaj to.
Vuk Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) најгора ствар! ал ајд да се мени десило да је било за 10 дана. не, не, код ове моје је било за 2 сата! pa nece zensko da te ostavi ako nema neku drugu shemu Edited July 28, 2009 by -Vuk
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Jbt, sta nakucaste za par sati... Sad je pravo vreme da se pohvalim da imam Branislavin br, ali ko ga hoce mora da joj se izvini javno, od srca ovde Još jutros sam provalio da imaš njen broj. Zakasnio si sa obaveštenjem.
lemmy sixx Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 E vidiš, ja sam bio u istoj situaciji kao tvoj dečko Ti si bio Princev decko?Interesantno.
Litthia Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Jbg,za mene je ta veza bila nesto najvrednije i takve stvari mi nisu padale na pamet.Onda kad izadjes iz takve veze vidis kakva si bio ovca,da te riba posle toliko vremena ostavi preko noci i za 10 dana mi se pohvali kako ima novog decka. Devojke su nekad odvratnije od vas. "kad vidiš kakva si bio ovca"- sa ovim se ne slažem. Ne mozeš celog života biti u gardu i želeti da sprečiš stvari koje bi se eventualno mogle dogoditi, a ako se dogode glupo je samo sebe kriviti.
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) јебига, док се други овде расправљају, неки раде продуктивне ствари и набављају бројеве @Литиа: девојке су увек одвратније од нас! Edited July 28, 2009 by jaroslav
oʞɾoƃ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ti si bio Princev decko?Interesantno. Wut? Quoteovao sam Smorock, ne Princa. Samo sam sročio rečenicu da zvučim kao Princ.
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 [Princ] E vidiš, ja sam bio u istoj situaciji kao tvoj dečko, samo nisam imao devojku [/Princ] Kamo sreće da sam bio u istoj situaciji, devojka mi ne bi ni trebala pored onakve profesorke. pa nece zensko da te ostavi ako nema neku drugu shemu Hoće, hoće. Neke jednostavno više vole da budu same celog života, nego s neodgovarajućim momkom.
Grobodan Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Još jutros sam provalio da imaš njen broj. Zakasnio si sa obaveštenjem. Lazes, kako?
Zen Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Odala si svoju slabost. Pizdiš kad ti muvaju dečka. Šta bi tek radila da on muva njih? Ne krijem da sam bolesno ljubomorna. Ali to nije problem, ja se inace lozim na nerdove , njih retko ko muva. Samo neke klinke bez sisa koje nemaju realne sanse izmedju mene i Warcrafta
oʞɾoƃ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Kamo sreće da sam bio u istoj situaciji, devojka mi ne bi ni trebala pored onakve profesorke. Ma o sebi pričam, samo kopiram tvoj stil
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Ne mozeš celog života biti u gardu i želeti da sprečiš stvari koje bi se eventualno mogle dogoditi, a ako se dogode glupo je samo sebe kriviti. Drugim rečma - posle jebanja nema kajanja.
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ово ставити под важну тему! Гарантујем да ће се на крају неко смувати! Јосифе, само сам се шалио. Знам како је кад имаш нешто што не желиш да престане...
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Lazes, kako? Pogledao sam tvoje komentare na njenom profilu. Ne krijem da sam bolesno ljubomorna. Ali to nije problem, ja se inace lozim na nerdove , njih retko ko muva. Samo neke klinke bez sisa koje nemaju realne sanse izmedju mene i Warcrafta Pa ne bih baš rekao da tvog sadašnjeg dečka ne bi nijedna muvala. Lik je baš sladak, podseća me na mog burazera. Uz to je i mlađi od tebe - čuvaj se konkurencije mlađih cura.
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Сморок, чувај се Принца! оће да ти мува дечка!
Grobodan Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Pogledao sam tvoje komentare na njenom profilu. Jebote, vec si poceo da patoloski spijuniras sugradjanku
Litthia Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Drugim rečma - posle jebanja nema kajanja. Tačno tako. Ja ti od sveg srca želim da prestaneš da se kaješ.
Recommended Posts