Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Jebote, vec si poceo da patoloski spijuniras sugradjanku Ma jok, ja samo slučajno zapažam detalje muško-ženske komunikacije. Tako mi se više puta desilo da provalim ko će s kim da se smuva, pre nego što oni sami postanu svesni hemije među njima.
Talvi Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ohoho, znaci Groba cemo za koji mesec da vidimo u fajerci i martinama. :) :)
Zen Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Pa ne bih baš rekao da tvog sadašnjeg dečka ne bi nijedna muvala. Lik je baš sladak, podseća me na mog burazera. Uz to je i mlađi od tebe - čuvaj se konkurencije mlađih cura. Gotovo, sad si javno izreklamirao mog dragog, sad ce neka yumetalka da pozeli da makne moderatorki decka. Samo da se isti odlepi od kompa
Јарослав Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 са белим пертлама, и офарбаног у "платинасто плаво"
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Tačno tako. Ja ti od sveg srca želim da prestaneš da se kaješ. Važi. Hajdemo sad za vikend, hoćeš kod mene ili kod tebe?
Grobodan Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ma jok, ja samo slučajno zapažam detalje muško-ženske komunikacije. Tako mi se više puta desilo da provalim ko će s kim da se smuva, pre nego što oni sami postanu svesni hemije među njima. Ohoho, znaci Groba cemo za koji mesec da vidimo u fajerci i martinama. :) :) Not, srecno zauzet 9 godina. Samo se mi Bajarosi moramo podrzavati.
ReMeDy_ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Vudumatori, jel si ti moderator i na forumu americke vlade?!
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Gotovo, sad si javno izreklamirao mog dragog, sad ce neka yumetalka da pozeli da makne moderatorki decka. Samo da se isti odlepi od kompa To i jeste moj pakleni plan - - njega da otme neka druga, a ti da ostaneš meni.
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Važi. Hajdemo sad za vikend, hoćeš kod mene ili kod tebe? Код мене?
kuruz Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Not, srecno zauzet 9 godina. Аплауз. То се цени. Гроб винс.
oʞɾoƃ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 To i jeste moj pakleni plan - - njega da otme neka druga, a ti da ostaneš meni. Zemljo, otvori se.
kuruz Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 To i jeste moj pakleni plan - - njega da otme neka druga, a ti da ostaneš meni.
Denny Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Razmišljala sam o tome da beležim značajne yum datume, na primer 7. april ili kad ono beše Teša, pa onda Prinčevski Random, pa današnji, i tako da otkrijem kada je sledeći, pa samo tada da dođem :) Yumetal matematika ftw! duso bila sam ja i platinasto a i obicno plava. ne znam sta je tu toliko speshl. ni sam hitler nije bio plav. Krv mu je bila plava!!! Tokom srednje skole profesorka engleskog se zalepila za mog decka. Koji je to bio hejt. Srecom ona meni nije predavala, a njemu se stalno nabacivala za vreme i posle casova. Jeste, bio je maneken, visok, lep i plav Profesorka je bila mlada, solidno je izgledala, ali srecom on se njoj nije dao Sto en znaci da nisam pizdela od te cele situacije koja je trajala gotovo citavo polugodiste. Laže, povalio ju je. Ma jok, ja samo slučajno zapažam detalje muško-ženske komunikacije. Tako mi se više puta desilo da provalim ko će s kim da se smuva, pre nego što oni sami postanu svesni hemije među njima. Retard. To i jeste moj pakleni plan - - njega da otme neka druga, a ti da ostaneš meni. Retard.
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ovde neke izrecene stvari prelaze granicu zdravog razuma
Bata Trokrilni Posted July 28, 2009 Author Report Posted July 28, 2009 Ovde neke izrecene stvari prelaze granicu zdravog razuma Na fakultetu sam naučio da zdrav razum nije pozitivna stvar, jer se razlikuje od razmišljanja utemeljenog na nauci.
oʞɾoƃ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Na fakultetu sam naučio da zdrav razum nije pozitivna stvar Vidi se.
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Na fakultetu sam naučio da zdrav razum nije pozitivna stvar, jer se razlikuje od razmišljanja utemeljenog na nauci. I ja sam na fakultetu ucio mnoge stvari,ali zivot je malo drugaciji pa ti savetujem da izadjes iz tih okvira.
voodoo_ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Vudumatori, jel si ti moderator i na forumu americke vlade?!
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Влада вам толико добро враћа на ваше зајебавање да је то просто фасцинирајуће. ( Без ироније и сарказма)
Dark_Elf Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Влада вам толико добро враћа на ваше зајебавање да је то просто фасцинирајуће. ( Без ироније и сарказма) Jeste... dok se ovde žestoko raspravlja, ceo parlament je na odmoru.
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Влада вам толико добро враћа на ваше зајебавање да је то просто фасцинирајуће. ( Без ироније и сарказма) Pa recimo dok on mudruje na forumu neko verovatno van foruma i jebe nesto
Recommended Posts