Jump to content

Recommended Posts

Posted

Velicanstven kanadski bend, koji je u svojoj muzici spojio death, progressive i power metal. Znaci, ima tu i Cynica i Queensryche-a, dva vokala: jedan clean a drugi death... Oba albuma su neveoravatna i dosad nevidjena...

Posted

Strasni su. Imam istoimeni album, gruva samo tako. Kad sam cuo da imaju clean i death vokal mislio sam da cu cuti novi wolverine... ali nisam biggrin.gif

Posted

Strasni su. Imam istoimeni album, gruva samo tako. Kad sam cuo da imaju clean i death vokal mislio sam da cu cuti novi wolverine... ali nisam biggrin.gif

Ha ha, to sam i ja pomislio. Mada su ta dva benda potpuno razlicite price, a opet toliko slicne.

• 3 weeks later...
Posted

Zaista je drugačiji od bilo čega što sam imao prilike ranije da čujem. Vrlo originalno i veoma, veoma dobro odsvirano-otpevano.

Napustili su DVS i potpisali ugovor sa Century Mediom.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

zajebah se i otvorih novu temu smile.gif

anyway, našao sam ih konačno i oduševio sam se njima... odlični su spojili prog i death, baš u fazonu koji volim biggrin.gif nabavio sam "Dead Or Dreaming"... koliko vidim imaju još jedan stariji album... kakav je on? :?

• 1 year later...
Posted

Novi album kanadskog progressive/death sastava.

I dalje na isti prog/thrash/death fazon svirka, clean/growl/scream pevanje izmesano.

Riffovi su strava, muzika uopste.

Samo dno dnoova produkcije, ja sam skroz razocaran, nekako pevanje i muzika nikako ne idu zajedno. Snare se cudno cuje, bubanj uopste(a koliko god je lose produciran toliko bolje X10(obrnuto proporcionalno smile.gif) je strasno dobro odsviran). Jako lose sredjeno.

end line:

izmesano mi je sve, jos cu slusati pa cu pisati. mozda nisam skapirao kako valja i produkcija stvarno treba da bude ovako losa biggrin.gif

poz

Posted

ye into eternity je ludnica biggrin.gif nabavio sam novi "buried..." i mislio sam otvoriti temu, ali nisam ga još tako preslušao

šta da kažem... hm meni je produkcija dobra, mada pjesme su i dalje čudne do nekog 20og slušanja, mada polako mi ulaze u uho biggrin.gifa: čini mi se da ima mnogo više progresive... naježio sam se kad sam čuo "Splintered Visions" smile.gif sreća ne pretjeruju toliko kao u toj pjesmi u uvodu... rrrrr rrrrrr

• 2 months later...
Posted

Da, da, sva tri albuma su genijalna!

Ovaj novi je odlican! Naucili su da sviraju, pogotovo gitarista... tehnicki je najjaci album do sada!

Respect!

Posted

Slazem se, ali malo sta mogu da menjaju... jedino da izbacuju jedan od dva vokala, muzicki su poprilicno ograniceni, jer je ovo njihov stil...