morbid god Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ovaj kultni njemacki bend nema sopstvenu temu. Bruka! Po meni, jedna od najboljih aktivnih BM grupa trenutno. Postoje jos od 1994e, i sviraju muziku na tragu Darkthrone-a sa specificnim i prepoznatljivim 'garaznim' stilom i odlicnim vokalima. Sastoje se od tri clana (Drakh, Scron i M.K.), i do sad su izdali 4 full lenght albuma i nekoliko demo/ep/split izdanja. Izdaju za NED, sto dodatno govori o njihovom kvalitetu. Skoro je izasao novi album sa glupim naslovom i kvalitetnom muzkom(ko je volio WWE, ima da svrsava i po cetvrtom rajhu), a preporucio bih obavezno njihovo split izdanje sa Antaeus. Trenutno je u pripremi novi split sa bendm Luror, ali o tome kad dodje vrijeme. Quote
Sadomator Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) Trenutno uz Antaeus jedini dobar bend na sranju od NOEVDIA. Nema greske. Edited July 25, 2009 by Sadomator Quote
Grobodan Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Malko me razocarao Fourth reich... ista fora kao WWE, ali za par nijansi dosadnije. Quote
morbid god Posted July 26, 2009 Author Report Posted July 26, 2009 Odlican je to album, a mozda bi zajebao i WWE da je uradjen u stilu onog splita sa A. Quote
oʞɾoƃ Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Trenutno uz Antaeus jedini dobar bend na sranju od NOEVDIA. Nema greske. ... Quote
Grobodan Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Odlican je to album, a mozda bi zajebao i WWE da je uradjen u stilu onog splita sa A. Mozda, prva pesma recimo ubija boga, ali mi jednostavno paznja krece da luta kako album ide. Quote
Goxy Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 katharsis je dobar,ali iskreno,mene je old school black smorio. Quote
oʞɾoƃ Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 katharsis je dobar,ali iskreno,mene je old school black smorio. :o :o :o :o :o Quote
Sadomator Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 I mene, zato u zadnje vrijeme slusam Blasphemy. Quote
Goxy Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 :o :o :o :o :o i to odavno,sto se cudis.na last fm-u mi je darkthrone najslusaniji a i on se nalazi na 50.mestu. I mene, zato u zadnje vrijeme slusam Blasphemy. blasphemy je najbolji black metal bend svih vremena i niih mogu stalno da slusam. Quote
Grobodan Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 katharsis je dobar,ali iskreno,mene je old school black smorio. Stigle godine starce, i vreme je bilo. Drzi se duma sada. Quote
Sadomator Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Dobro je, dok se slusa Blasphemy nema opasnosti od skretanja sa puta Quote
Goxy Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 ali iskreno sad,sta tu ima da se jos slusa?!ono sranje od religijskog black metala:funeral mist,deathspell,ofermod isl.fuck off sa tim. Quote
Sadomator Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 ali iskreno sad,sta tu ima da se jos slusa?!ono sranje od religijskog black metala:funeral mist,deathspell,ofermod isl.fuck off sa tim. Amen x n na kvadrat. Quote
Grobodan Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Udri Aleksicu iz svih oruzja. Eno Gojko umire u Svedskoj, cuju se krici dovde. Quote
Sadomator Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 U Svedskoj? Pored Norveske otisao u Svedsku? Ko god izabere Marduk umjesto Darkthronea ne zasluzuje mjesto u raju. A i norvezanke su bolje 10 puta, i k tomu nisu glupe blondie religiozne blek metalke Quote
Goxy Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Udri Aleksicu iz svih oruzja. Eno Gojko umire u Svedskoj, cuju se krici dovde. necu da ga ljutim,rekao je da ce mi nabaviti novi anaal nakurac tamo. jedino sto valja ,a da je iz svedske su stari dobri dark funeral i sigrblot. Quote
Grobodan Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 U Svedskoj? Pored Norveske otisao u Svedsku? Ko god izabere Marduk umjesto Darkthronea ne zasluzuje mjesto u raju. A i norvezanke su bolje 10 puta, i k tomu nisu glupe blondie religiozne blek metalke Mislim da nije otisao na BM crusade jedino sto valja ,a da je iz svedske su stari dobri dark funeral i sigrblot. In Flames Quote
Маузер Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Bolje sto je otisao u Svedsku. Ja u Norveskoj prosle god kada nisam crkao. Mala casa piva 10 evra. Quote
Goxy Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Mislim da nije otisao na BM crusade In Flames grobe,aj se sad lepo vrati u banju. Quote
kuruz Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 ali iskreno sad,sta tu ima da se jos slusa?!ono sranje od religijskog black metala:funeral mist,deathspell,ofermod isl.fuck off sa tim. X Quote
oʞɾoƃ Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Nemate pojma Ni o kvalitetnom blacku, ni o Skandinaviji Quote
Recommended Posts