cotoha Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 tako nekako hahaha )) meni je vrhunac veceri bio kad je gitarista rekao vokalu "jebem ti mater debelu" :DDDDD 1
FëanorSonOfFinwë Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Bilo mi 1. zao sto ne idem kad sam cuo da ce svirati ManOwaR tribut, al posle ovoga sto sam cuo da je bilo jos mi vise bedak sto nisam dosao da vidim spektakl... al jbga kasno sam saznao!
sladoled Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 goce JE THUNDERLORD... :D @cotoha....ihhh...pa bilo je posle toga josh svashta recheno... i mislim da je tosha(gitarista) bio u pravu....
GOTZE Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 - -- ko god da je bio u pravu, LITAR LOZE je oprao to pravo - -- - -
GOTZE Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 - -- CEKAJ DA GA IZMONTIRAM I NABACIM SI U AdobePremier9Pro NEKE NADLjUDSKE MI$ICjE, A NE KO JAZAVIChAR PORED OVE DVOJICE DA IZGLEDAM HEHE - -- - -
sladoled Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 sa onakvim outfitom prava i jedina faca na koncertu si bio-ti....
Recommended Posts