KRANG Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 sendspace je najbolji. samo klikći, u najgorem slučaju će da odbroji 2 puta po 60 sec. dobar je califone album, već sam postavio link za to na prethodnim stranama. i arsis novi je do jaja, danas sam skinuo onaj tvoj link. dajte još malo willowtipa, jebali psa ako nisu najbolja metal kuća danas. Quote
BodyRemover Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 nisu danas, bili su i prosle (a bome i pretprosle) godine Quote
Kent Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Forward Thinking Metal Secam se kad je mali jos 2003. jurio preko BV-a njihove promose, al' nije nesto islo. Uploadovacu posle Electro Quarterstaff - Gretzky ako me ne bude mrzelo. Strasno dobar instrumenatlni album iz doticne kuce. Quote
marcoman Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ja vise iz principa ne dizem nista dokle god ove sa 5MB/s vezom bude "mrzelo" da dignu nesto Quote
Kent Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Eh, nemoj tako... Podelio sam i ja dosta linkova. Dici cu to sranje, samo kad budem bio kuci, nemam ga pri sebi trenutno. Kapish? Quote
Kent Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Jakob - Solace Jedan od najboljih ovogodisnjih instrumentalnih albuma od strane novozelandskog tria. Mracno i veoma atmosfericno. 1. Malachite 2. Pneumonic 3. Lonesome 4. Oran Mor 5. Safety In Numbers 6. Everything All Of the Time 7. Saint Quote
marcoman Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 jakob je stvarno fenomenalan vrteo sam ga do iznemoglosti. Nije lose ni ovo gore, ovaj Califone, hvala na dizanju danke deutschland Quote
marcoman Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Moj najveci upload do sada: Hammock - Raising Your Voice... Trying To Stop An Echo [2006/MP3/APS (VBR)/(scene)] lep album Quote
marcoman Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Ako ima neko Hell is for Heroes - Transmit Disrupt, neka postavi. Bez sendspace-a plz, ono sranje nikada nema slobodnih slotova. http://www.sendspace.com/file/mr8dwo ali stvarno, ovaj link sam nasao na netu a i nije taj sendspace toliko los posle nekoliko pokusaja uleces bez problema Quote
KRANG Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 stigo mi adsl!!! jel treba nekom nešto? ili da vam okačim video koji sam juče usnimio na palmi plus? da, to ću.. Quote
marcoman Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 (edited) treba mi Lanterna - Desert Ocean, okaci to ako imas Edited November 5, 2006 by marcoman Quote
Haralampije Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 ^ http://www.megaupload.com/?d=0D1YSMTR the blood brothers - young machetes http://depositfiles.com/en/files/314053 these arms are snakes - easter http://www.megaupload.com/?d=GO91XKHM jackie-o-motherfucker - flags of the sacred harp + fig 5 http://www.megaupload.com/?d=CR07F5O3 Quote
KRANG Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 (edited) imam celu diskografiju. biće za par sati.. nego... ovo što sada dižem je video nekog lika koji se bavi magijom. pre par dana sam listao kanale i video njega obučenog u onaj gandalf-wizard-robe, pa sam čekao da ga vidim ponovo, a to se desilo juče. lik je car. zove ga neka kuja i pita kada će se njena sestra udati. on baci karte i kaže: "6 meseci, 7 dana i 26 sati" i ovaj put je imao neke opake cvikere. Edited November 5, 2006 by KRANG Quote
marcoman Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 ej nemoj bre kaciti celu diskografiju, imam ostalo a evo haralampa mi je podario link za DO, hvala harpi imam ovo: The Six Parts Seven - Casually Smashed To Pieces ADV (2007) da kacim? Quote
KRANG Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 kači. UPRAVO sam tražio link za to. kao što sam rekao -->> http://www.sendspace.com/file/bn31q6 Quote
marcoman Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 The Six Parts Seven - Casually Smashed To Pieces ADV (2007) Quote
Baal Posted November 5, 2006 Author Report Posted November 5, 2006 stigo mi adsl!!! Izgleda da i ja ovih dana uzimam adsl tako da će biti uploadovanja i od mene. Quote
niking Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Krang, jel bi mogao ponovo da okaci Sleep and Release posto nigde ne mogu da nadjem, a onaj tvoj stari link mi ne radi Quote
Baal Posted November 5, 2006 Author Report Posted November 5, 2006 Ne radi jer sam obrisao album sa servera. 8===========D Potraži na www.rapidfox.net. Quote
niking Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 (edited) nadjoh, hvala EDIT: evo ako jos nekom zatreba: Aereogramme - Sleep And Release Edited November 5, 2006 by niking Quote
Baal Posted November 6, 2006 Author Report Posted November 6, 2006 Moj najveci upload do sada: Hammock - Raising Your Voice... Trying To Stop An Echo [2006/MP3/APS (VBR)/(scene)] lep album Odličan album, svaka preporuka za download. Quote
KRANG Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 http://www.stylusmagazine.com/recommends.php pa sad u preporukama ima ovo: Ludicra - Fex Urbis Lex Orbis [Alternative Tentacles, 2006] Rating: A- Ludicra’s urban focus is a marked departure from black metal’s Nordic obsession. The genre isn’t known for open-mindedness, and thus Ludicra has mostly escaped notice outside the Bay Area. The band styles itself “post-black metal”; others have used the term “gray metal.” Thus, black metal is merely a departure point for Ludicra. On Another Great Love Song, the band mixed black metal with crust punk, old school thrash, piano, and acoustic guitar into a rich, seething stew. Fex Urbis shapes these elements into songs that are more streamlined, yet more epic… [Continue Reading] zna neko? trazim neki zanimljiv metal nedeljama.. Quote
MudriPanj Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 i ja, ali ova ludicra zvuci pregadno black metal with crust punk ne jebeno hvala Quote
Kent Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Evo vama predloga novih vrh albuma iz najnovijeg Rock Sound-a, a vi ostavljajte linkove. Obostrana saradnja Btw, Isis NISU album broja, iako je recenzija odlicna. Cord - Other People's Lives Are Not As Perfect As They Seem Across Tundras - Dark Songs Of The Prairie I Am The Door - Frequency Robert Pollard - Normal Happiness Planes Mistaken For Stars - Mercy Souls She Said - As Templar Nites The Evens - Get Evens Zox - The Wait This Day & Age - The Bell And The Hammer Bring Me The Horizon - Count Your Blessings Devastations - Coal Cyann & Ben - Sweet Beliefs (ovo je nahvaljeno ekstra i deluje da je ludilo) A Hawk And A Hacksaw - The Way The Wind Blows Toliko za sada, ima jos dosta, ali pitanje je koliko i ovo moze da se nadje. Ne treba da govorim da je RS najbolji casopis na svetu, eto Krang moze da potvrdi. A sad na posao! Quote
Recommended Posts