KRANG Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 kako je jebeno dobar onaj Cyann & Ben album!! svaka čast za link. i šta ova tema uopšte radi na metal delu foruma haha? @kent: jesi našao još neki od tih roksaund albuma? Quote
BodyRemover Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 nalzio sam bar tri puta rapidshare link ali je svaki obrisan zato sto ga dugo niko nije overio :| kachi jebem mu oca. Quote
KRANG Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 (edited) ok, stavljam da se uploaduje na rapidshare.. Upload-Speed: 12.48 KB/Sec, 74.0 minutes remaining. 16 % (10864 KB of 66148 KB) dođi ovde za 74 minuta. Edited November 12, 2006 by KRANG Quote
BodyRemover Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 (edited) parče kolača! ne mogu da dodjem za 74 minuta zato sto toliko traje cd onaj od 650MB a i moram da se dignem u sedam jer idem u vrsac da isprasim neka rumunska dupeta sutra! ima da igram kao polamalu! Edited November 12, 2006 by BodyRemover Quote
KRANG Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 ej, pa ovo je baš fenomenalno. obrnuo sam album 2 puta dok se uploadovao, i oduševljen sam. evo ti link, klikni na ovu sliku velike srbije. i gde si našao te recenzije, ja ni jednu ne nađoh, osim neke na danskom..? Quote
أصحاب Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 evo ti link, klikni na ovu sliku velike srbije. Kliknuo sam na Drvar ! Ja bih isto nešto okačio ali s obzirom da imate SVE, pare, žene i muziku, stavljen sam u dilemu po tom pitanju. Možda nabacim Arovane, to je ok. Quote
Kent Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Vanja, ovaj Yndi Halda album je prelep.. Moguće je da mi ovo ulazi u top 10 ove godine. Nisu mnogo izmenili aranzmane, malo su udebljali mjuzu, pojacali pozadinske violine, a ona nova stvar je presjajna, jos kad pocne da peva... Meni je verovatno album godine, mada sam to i ocekivao. Quote
Baal Posted November 12, 2006 Author Report Posted November 12, 2006 Nisam do sada slušao Yndi Haldu, tako da su mi oni otkrovenje. Quote
أصحاب Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 http://files-upload.com Files-Upload will let you upload up to a 1GB file unlimited times and unlimited storage on their site, and you can do it using your favorite FTP program. The catch here is that your files will only be retained for 6 months since the last download of that file. If you don't feel like downloading files every six months, you will lose files. Files-Upload offers a free subdomain "myname.files-upload.com" for easy access to those files. There is also a web interface to upload files if you want, but hey who wouldn't want to use FTP for most things? Either way, and even with the 6 month half-life of your files, FREE is a hard price to beat to only have to do a re-download every 6 months to keep them alive. Worth it, don't you think? Quote
Hamsun Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Nisam do sada slušao Yndi Haldu sinner! Quote
marcoman Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 pojavilo se Bloc Party - A Weekend In The City (2007) sutra cu ga zakacim negde Quote
KRANG Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 gde se pojavilo? na oinku nema, sad gledam.. da nije neka sjebana verzija? Quote
marcoman Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Jeste transkod zato ga i nema na oinku (pogledaj u logu) ima na demonoidu i skida i neki car sa sezampro adsl-om vidim ga u peer listi Quote
KRANG Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 (edited) oujea http://www.megaupload.com/?d=P8TSL41W a evo ga i sendspace http://www.sendspace.com/file/xkyi2x Edited November 13, 2006 by KRANG Quote
Kent Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Uuu, vrh! Kaci BP odmah!! Evo jos nekim manje-vise noviteta... Cursive - Happy Hollow - "Intelligent indie rockers, look nor listen no further for your possible albnum of the year." - Drowned In Sound 9/10 The Sound of Animals Fighting - Lover, The Lord Has Left Us He Is Legend - Suck Out The Poison Fear Before The March Of Flames - The Always Open Mouth The Dear Hunter - The Act1: The Lake South, The River North Misery Signals - Mirrors 30 Seconds To Mars - Rarities Nikola Sarcevic - Rock Roll and Flee Quote
KRANG Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 (edited) već sam okačio. ova megaupload verzija zvuči do jaja dobro, i ako je transkod, nam šanse da se primeti. (a verovatno i nije transkod) sad baš slušam. nabudžili su malo gitare, deluje mi album za ovih par pesama baš, baš dobar. -- do jaja za taj nikola sarčević album, pre neki dan sam video spot na itsatrap.com, nisam ni znao za tog lika.. valjda je tamo u švedskoj svirao neki pank.. jedino što nemam odavde je ovaj lovac na jelene.. šta je to? Edited November 13, 2006 by KRANG Quote
Haralampije Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 ima na demonoidu i skida i neki car sa sezampro adsl-om vidim ga u peer listi to sam ja ali batalio sam u međuvremenu Cursive - Happy Hollow - "Intelligent indie rockers, look nor listen no further for your possible albnum of the year." - Drowned In Sound 9/10 ovo sam preslušao tri hiljade puta i sranje imho Quote
KRANG Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 takođe. jel skinuo neko bloc party sa megaupload linka koji sam ostavio? Quote
Kent Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Sto bi neko slusao tri hiljade puta album koji mu je sranje?? Nije neki album, posteno. Davno oni rekli svoje po meni... E, meni taj Megaupload ide ekstra sporo, a o Sendspace-u da i ne pricam... Ne znam koj' mu je... Da nema neki rapidshare majku mu?! Nikola Sarcevic je frotnmen ne tamo nekog punk benda, vec Millencolina bre. To mu je drugi solo album, ima i Lock-Sport-Crock iz 2004. http://www.decoymusic.com/vb/showthread.php?t=17674 Quote
Haralampije Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 ja skidam sa sendspace fajl se zove welljackson Lock-Sport-Crock Quote
KRANG Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 nemoj mi daješ decoy recenziju, tamo piše gomila napaljenih srednjoškolaca koji svaki album poredi sa incubus i mars voltom Quote
Kent Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 (edited) Ne zaludjuj me u ove sitne sate, to je izaslo prvo kad sam guglovao. Zabole me ko i sta pise, k'o da citam to sranje, vec cisto da vidis reference, ako vec hoces da skidas. Album je odlican. Edited November 13, 2006 by Kent Quote
KRANG Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 obrnuo mi se BP jednom, kul je album. biće mnogo h8a thought, to je sigurno, mnogo i dizanja u nebo, a ima dosta da se sluša.. procureli su i deerhoof i tenacious d novi. evo vam deerhoof. i on je izazvao neke podeljene reakcije. nisam ni stigao da ga čujem. http://www.megaupload.com/?d=QWIMZ328 Quote
Haralampije Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 (edited) I Love Poland - I Love Poland. Nek dize neko ako ima. e ako si našao ovo ostavi link ovaj bloc party zvuči jako sterilno 2 album sindrom jbg Edited November 13, 2006 by Haralampije Quote
Recommended Posts