Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Head Control System - Muder Nature (2006)

MurderNatureSmall.jpg

Ne znam da li ste slushali ovo...verovatno jeste...ja tek juche otkrio bend...tj. projekat...zapanjen sam koliko je dobar...rekoh da vam postavim...

Head Control System is a cross-national groove rock/metal band featuring Portuguese Daniel Cardoso (ex-Sirius and ex-Re:aktor) and Norwegian Kristoffer Rygg (of Ulver and ex-Arcturus and ex-Borknagar). Head Control System is currently part of North-American The End Records' roster along with bands such as Voivod, The Gathering, Sleepytime Gorilla Museum and Ulver. The band's debut album, Murder Nature, was released on April 4th 2006.

Being influenced by the likes of Meshuggah and the work of Fredrik Thordendal himself, Daniel Cardoso uses rhythms and cycles in a melodic style of rock, bearing some resemblence to Tool, Faith No More or A Perfect Circle. The music also includes subtle, repeating, dissonant cycles in the background.

Ko josh nije slushao album obavezan download...mix svega i svacega...veoma slushljivo i zarazno...

@susperius

Crkao mi juche upload...i ja baksuz...evo postavljam veceras 100% The Dirtbombs...

Edited by darthmaul
Posted

haha, to sam ja pisao.. i dao nešto kao 4.5 ili čak 5, a u istom broju na glasanju je album bio (čini mi se) predzadnji sa prosekom oko 2.5 haha

možda je jedino kayo dot bio gore plasiran.

Posted

ko je ono beše ovde pričao o onom najboljem samoubistvu ikada?

ide ovako:

treba ti dugačak i jak konopac (brodski najbolje)

žica od klavira

nešto super-lepka

zgrada

dakle, pomenješ se na zgradu, zavežeš konopac za čvrst oslonac, a drugi kraj sebi oko nogu. konopac treba da bude dosta dugačak (toliko da kada visiš sa zgrade naglavačke, glava treba da ti bude na jedno 2m od zemlje).

klavirsku žicu vežeš sebi oko vrata, a drugi kraj za samu ivicu zgrade.

onda ide kul deo.

staviš puno super lepka na dlanove i uhvatiš rukama glavu. sačekaš malo da se osuši.

staneš na ivicu i skočiš.

u letu ti klavirska žica odseče glavu, ali ti glava ostane u rukama.

završiš tako što visiš naglavačke iznad trotoara, držeći svoju glavu u rukama dok krv pršti na sve strane.

pre skoka gledaš da ima što više prolaznika (najbolje dece)..

posle toga će svi pričati da si duhovit.