^Suicide_Pony^ Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Nu-Jazz / Downtempo / Electronic http://rapidshare.com/files/282806820/PRST_CC_09_www.MediaPortal.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/282805135/PRST_CC_09_www.MediaPortal.ru.part2.rar Edited September 20, 2009 by ^Suicide_Pony^ Quote
necko Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Info: Mp3, VBR, Joint Stereo http://rapidshare.com/files/282877473/Geneva_Mediaportal.ru.rar Quote
Defunctus Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Nu-Jazz / Downtempo / Electronic Gledao ih u cetvrtak u Gradu....nije los koncert bio. Quote
In The Flesh Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Ubih se trazeci Speaking to Stones bend. Imaju samo taj istoimeni album,pa ako neko ima neki link neka postavi. Gracija. Quote
englis Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Ovo sam propustio da nakacim ranije, mislim da ga nije ni bilo... interesantan norveski bend avant-garde, progressive usmerenja, zenski vokal sa dosta zanimljivih momenata kao i muzika... http://rapidshare.co...971/MM8Ways.rar Edited September 22, 2009 by englis Quote
Feral Ghoul Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Kapiram da je ovo ok : Message To Bears - Departures (2009) Genre: Acoustic / Post-Rock / Ambient / Electronic http://mediaportal.ru/mp3/177045-message-to-bears-departures-2009.html Quote
Dick Starbuck Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 hej, društvo, ćaos! vidim ima tamo neki mediaportal gde ljudi kače gomilu stvari i piše šta je po žanru... je l' kul da odem tamo i vidim šta ima novo? ... jaooj, eno ga neki sludge-post-noise-boys-rock, mogao bih da ga okačim ovde, a!? ..možda me usere pa me ova kul ekipa ljutih momaka zagotivi jer sam našao novo carsko sranje za koje niko nikad nije čuo ali sam ga ja otkrio i prvi okačio ovde... vaauuuu, saću odma' da probam! ... 7 Quote
Feral Ghoul Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 hej, društvo, ćaos! vidim ima tamo neki mediaportal gde ljudi kače gomilu stvari i piše šta je po žanru... je l' kul da odem tamo i vidim šta ima novo? ... jaooj, eno ga neki sludge-post-noise-boys-rock, mogao bih da ga okačim ovde, a!? ..možda me usere pa me ova kul ekipa ljutih momaka zagotivi jer sam našao novo carsko sranje za koje niko nikad nije čuo ali sam ga ja otkrio i prvi okačio ovde... vaauuuu, saću odma' da probam! ... Funny Quote
Dick Starbuck Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 http://depositfiles.com/files/tbycnbobm (čuo sam da je ovo legendaran pank bend čije majce nose devojčice do 15 godina, a ovo je njihova muzika u klasičnoj izvođenju, vauu, baš je kul fora!!! ;O) Quote
Uruk Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) hej, društvo, ćaos! vidim ima tamo neki mediaportal gde ljudi kače gomilu stvari i piše šta je po žanru... je l' kul da odem tamo i vidim šta ima novo? ... jaooj, eno ga neki sludge-post-noise-boys-rock, mogao bih da ga okačim ovde, a!? ..možda me usere pa me ova kul ekipa ljutih momaka zagotivi jer sam našao novo carsko sranje za koje niko nikad nije čuo ali sam ga ja otkrio i prvi okačio ovde... vaauuuu, saću odma' da probam! ... svaka ti se dala za ovo sto rece (ozbiljno) hocu i ja da probam jel moze 'vako nesto http://rs621l34.rapidshare.com/files/282905665/XSBX_XSTX_Sludge_Swamp.zip beskrajno hvala defunctusu za link e da fali jedna pesma misim Edited September 22, 2009 by Uruk Hai Quote
Feral Ghoul Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 hej, društvo, ćaos! vidim ima tamo neki mediaportal gde ljudi kače gomilu stvari i piše šta je po žanru... je l' kul da odem tamo i vidim šta ima novo? ... jaooj, eno ga neki sludge-post-noise-boys-rock, mogao bih da ga okačim ovde, a!? ..možda me usere pa me ova kul ekipa ljutih momaka zagotivi jer sam našao novo carsko sranje za koje niko nikad nije čuo ali sam ga ja otkrio i prvi okačio ovde... vaauuuu, saću odma' da probam! ... Palis se pretarano decko , palis se. Quote
Tomas Haake Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 pa on je jedan od ljutih momaka, ima pravo da se pali valjda. Quote
Simadin Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ali je u biti u pravu, jbgd. Quote
Tomas Haake Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 indeed. ali ja isto tako fakat da vecina ljudi ovde dolazi da cuje nesto novo. znam i sam sta volim, ovde dodjem da naletim na nesto sto ne znam sta je. nismo svi sveznajuci. Quote
Simadin Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Isto, ali skidam stvari sa preporukom od strane ljudi ciji muzicki ukus postujem, i koji su zapravo preslusali to sto seruju A ne da mi dodje neki glupan i kaze "evo ovo je valjda dobro", a pritom je modus operandi upravo ono sto je Sretjni opisao. 3 1 Quote
Tomas Haake Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 ruka ruci - svi smo turci. evo album pomirenja. mislim da se moj muzicki ukus ni ovaj put nece dovoditi u pitanje. The Texas Chainsaw Orchestra - The Texas Chainsaw Orchestra Quote
Baal Posted September 22, 2009 Author Report Posted September 22, 2009 Ko te jebe, ti slušaš Jimmy Eat World, kako da ti verujem? Quote
Feral Ghoul Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Isto, ali skidam stvari sa preporukom od strane ljudi ciji muzicki ukus postujem, i koji su zapravo preslusali to sto seruju A ne da mi dodje neki glupan i kaze "evo ovo je valjda dobro", a pritom je modus operandi upravo ono sto je Sretjni opisao. Cekaj , jel se ti to meni obracas ? Ti meni glupan ? Edited September 22, 2009 by Feral Ghoul Quote
Tomas Haake Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 samo ti skini i poslusaj. esencija avangarde. Quote
Baal Posted September 22, 2009 Author Report Posted September 22, 2009 samo ti skini i poslusaj. esencija avangarde. Odmah. Quote
sabre Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) jebote slusam ovaj novi fuck buttons, ko da slusam jebeni autechre, ludnica album a dvoumio se dal da skinem uopste, pa kao ajde, nema sta da se slusa ovih dana evo novi sufjan, nije novi album nego rearanzirane stvari: Run Rabbit Run is an upcoming album by American singer-songwriter, Sufjan Stevens, due for release on October 6, 2009. This album is a reimagining of his 2001 instrumental album, Enjoy Your Rabbit. It will feature the songs rearranged for a string quartet, where originally, the songs were performed using electronic instruments. All of the original sounds (glitches, white noise, etc.) will be reproduced by using these string instruments as well. Live musicians are used, where on Enjoy Your Rabbit, live musicians weren't present—something Stevens thought[citation needed] it was lacking.[edit] Track listing 1. "Year of the Ox" (arr. Michael Atkinson) 2. "Enjoy Your Rabbit" (arr. Michael Atkinson) 3. "Year of the Monkey" (arr. Michael Atkinson) 4. "Year of the Tiger" (arr. Rob Moose) 5. "Year of the Dragon" (arr. Nico Muhly) 6. "Year of the Snake" (arr. Olivier Manchon) 7. "Year of the Horse" (arr. Rob Moose) 8. "Year of the Sheep" (arr. Maxim Moston) 9. "Year of the Rat" (arr. Olivier Manchon) 10. "Year of the Rooster" (arr. Gabriel Kahane) 11. "Year of the Dog" (arr. Rob Moose) 12. "Year of the Boar" (arr. Michael Atkinson) 13. "Year of Our Lord" (arr. Michael Atkinson) Edited September 22, 2009 by sabre Quote
Simadin Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Cekaj , jel se ti to meni obracas ? Ti meni glupan ? Mislio sam da je referenca ociglednija. Quote
Feral Ghoul Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 jebote slusam ovaj novi fuck buttons, ko da slusam jebeni autechre, ludnica album a dvoumio se dal da skinem uopste, pa kao ajde, nema sta da se slusa ovih dana Fuck Buttons je odlican. @Simm A))) Nemoj biti paljevina i nemoj da prozivas , ovo je forum "Linkovi za Download albuma ". Svako ima pravo da okaci link za neki album za koji smatra da je dobar ako ga je ili ako ga nije poslusao a ne da se pojavi neki seronja kao TI i da proziva kako je neko glupan sto je stavio link za neki album koji nisi ni preslusao. Kakvih debila ima ovde...muka mi je od tebe .....i slicnih tebi ...a ima vas podosta 1 8 Quote
Prinzessin Tinea Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Fuck Buttons je odlican. @Simm A))) Nemoj biti paljevina i nemoj da prozivas , ovo je forum "Linkovi za Download albuma ". Svako ima pravo da okaci link za neki album za koji smatra da je dobar ako ga je ili ako ga nije poslusao a ne da se pojavi neki seronja kao TI i da proziva kako je neko glupan sto je stavio link za neki album koji nisi ni preslusao. Kakvih debila ima ovde...muka mi je od tebe .....i slicnih tebi ...a ima vas podosta ne znam ko je ovde veća paljevina, pročitaj svoje postove sa prethodne strane. Evo ti minus za debilne komentare. I da, sa mnom ne komuniciraj. 1 2 Quote
Recommended Posts