Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zajebavam se, nemoj odmah da se ložiš :smile: Mogu da ti liče i na Sašu Matića, ako ti je tako lepo :smile:

• Downvote 2
Posted (edited)

Ma kako god ti kazes. :D Samo vredi napomenuti da im je taj isti Joe i gostovao na proslom albumu, a i mogao bi da javis onima na last.fm-u da maknu Gojiru iz "similar artists", da ne zive ljudi u zabludi, kao i svi oni drugi sto ih porede. ;)

Edited by Talvi
  • Downvote 1
Posted (edited)

Ja sam apsolvirao Gojiru i odgovorno tvrdim da vokal dosta podseca naJoe-a iz Gojire ne obazirujuci se na stil pevanja nego na ono sto cujemsvojim usima.Inace ,Joe je pevao na prethodnom albumu All seeing Eye,na istoimenoj pesmi:

http://www.youtube.com/watch?v=vmKQDL55oRw&feature=related

Toliko o tome koliko ne lice.Ja cak ni ne mogu da izvalim da imaju dva vokala .....onaj ko nikad nije cuo Joe-ov vokal bih rekao da ovde peva samo 1 covek,ali ja sam ga se naslusao tako da mogu da primetim kad on peva a kad pevac ovog benda.

Edited by chess
Posted (edited)

Apslovirao si Gojiru? Pa ja ih slušam još od perioda kada su se zvali Godzilla i to do Victim demoa, pa naovamo, i od tada ne prođe ni dan, a da ne obrnem bar jedan njihov album, tako da ne znam kakav ti je to argument, al' ako ćemo o apsolviranju...eto, ja tvrdim da ovo veze nema sa Gojirom, naročito kad su vokali u pitanju.

To što je Joe gostovao u jednoj Klone pesmi...Oh, well, gostovao je i u Cavalera Conspiracy, al' kakve to veze ima...

Samo mi nije jasno čemu to neprihvatanje tuđeg utiska. Nekome liči na Gojiru, meni ne liči i to je to. Rekoh koje su reference sa kojima bih povezao zvuk Klone-a i ne znam zašto je toliko teško uvažiti različito mišljenje. Ne mora niko da prihvati to, al' može da uvaži. Ili ćemo da se ubeđujemo do besvesti...

Edited by Sha
  • Upvote 1
  • Downvote 14
Posted

Stilpevanja nema veze sa gojirom ali glasovi oba pevaca su veoma slicni,zvuk ,tonalitet,sta vec,otud i poredjenje sa Gojirom posto je Joe vokal benda jelte......inace muzicki nemaju dodirnih tacaka,to jeste.Meni je to jedina veza izmedju ta dva benda,da se razumemo.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

toplo (no homo) prepourucujem ovo za fanove Fair to Midland i slicnog alt/prog rock fazona.

68wj8y.jpg

Dead Letter Circus - This Is The Warning (2010)

Genre / Style: Alternative Rock / Progressive Rock

Quality: VBR (V0) 267 kbps avg. / 44100 hz / Joint Stereo | 102.51 MB

Artist: Dead Letter Circus

Title: This Is The Warning

Label: Warner Australia

Country: Australia

Genre / Style: Alternative Rock / Progressive Rock

Release Date: 18.05.2010

Quality: VBR (V0) 267 kbps avg. / 44100 hz / Joint Stereo

Format: Album / mp3

Play Time: 53:28 min

Size: 102,51 MB

vifybb.jpg

http://hotfile.com/dl/42755593/74f2692/Dead_Letter_Circus-This_Is_The_Warning_%282010%29.rar.html

Posted (edited)

Retko postujem bilo shta, ali chim neshto napishem homitji sa ovog bedog foruma pokopaju minusima! Samo napred!! Kako ste samo kul! :evotigana:

Edited by InnocentYoungThroatCutter
  • Upvote 16
  • Downvote 3
Posted

Mnogo mi je bolji prošli album. Đe nestadoše gajde?

i meni se tako cini, prosli je bio bas dobar u odnosu na ovaj koji me bas nesto i ne prija.

• Downvote 3