Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 hmm, znam ja dosta rapid\megashit uploadovanih albuma, moracu napraviti spisak pa postovati... Quote
marcoman Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Eustacia - Demo (2007) ima tu zanimljivih stvari ali malo i smara, makar na prvo slusanje Quote
niking Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Scale the Summit can be perceived as many things: young, skilled, ambitious, progressive, instrumental, and unique among many other perceptions. Conceived from the imagination and talent of Chris L. and Travis L., the Los Angeles, CA founded band was born in late 2004. Chris and Travis set out with the objective to create something different, a type of instrumental music that could be widely accessible while not abandoning a technical and melodic foundation. Patrick S. joined the band in March of 2005 adding his own infusion of vigorous percussion and drumming. As the songs continued to develop in August of 2005, Jordan E. became the newest addition to Scale the Summit as the bass player. The four-piece band emanated an unparalleled musical chemistry including symphonious guitar playing, dynamic bass, and thundering drums. With several shows under their belt and a fan following that only shadows the many possibilities and opportunities to come for this band, Scale the Summit has set its mark to enrapture worldwide audiences with their upcoming album release. Scale The Summit - Monument Quote
Haralampije Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 interpol transcode ako vam je dosadno Quote
Buddha Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 jel moze neko pliz da mi nadje Black - Between Two Churches? hvala Quote
gavrosaurus Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Молим? То је Black, онај Black? Шкк? Quote
Buddha Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 aha to mu je novi album, izasao pre dve godine. dobro su ga ocenili na allmusic.com a ja sam njegov fan bas bas samo, plasim se da je malo tezi za nalazenje po netu, jer njega uglavnom slusa starija ekipa koja pojma nema o torentima i aploudu i tako to.. Quote
gavrosaurus Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Хм, да, оне његове ствари сам и ја баш готивио, готивим и сад, у ствари. Quote
niking Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) PASSWORD: raubsauger ili: http://oink.me.uk/details.php?id=1369276 Edited June 22, 2007 by Beauty In Darkness Quote
Buddha Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 gavro, jesil slusao ceo Wonderful Life album? ima tu super stvari kao npr. Paradise, Sweetest Smile, Just Making Memories itd. Quote
gavrosaurus Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Јеби га, последњи пут сам то чуо пре 15 код некадашњег најбољег ортака, имао је то на траци. Цео албум нисам чуо од тада, чујем оне чувене хитове (јер се врте и дан данас понегде) и то је то. Има нечег посебног у тој музици, то је дефинитивно. Quote
KRANG Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 haha.. sad ću bbaš da pustim wonderful life.. nisam slušao to jedno 5 god. tražio sam taj novi, nema nigde. čak ni na oinku Quote
Baal Posted June 22, 2007 Author Report Posted June 22, 2007 (edited) Ja ću sada da pokušam na slsku da ga nađem. Edit: Slaba vajda od ovoga, nema ni na slsku. Edited June 22, 2007 by Philophobia Quote
KRANG Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 ja nemam sport klub jer sam na ikomu. pišem im po jedan hate mail svaki dan. i to svaki takav da sadrži i sve prethodne. već ima jedno 5 A4 strana. btw, pozdravlja vas kent sav srećan (not) iz neke nemačke vukojebine, gde je došao da kampuje, a moj šator, koji sam mu dao, nije imao šipke. on kaže da mu ja nisam dao, ja mislim da je izgubio. Quote
niking Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 (edited) Slaba vajda od ovoga, nema ni na slsku. ja nasao, ali ima samo jedan lik i ko zna kad ce da se skine... ostavicu, pa ko zna... edit: Place in line: 42 Edited June 22, 2007 by Beauty In Darkness Quote
Buddha Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 DJEA! aploadacu ceo Wonderful Life ovih dana ili cu da donesem krenkiju kad se budemo videli za koji dan ili tako nesto pa nek on siri dalje Quote
Baal Posted June 22, 2007 Author Report Posted June 22, 2007 Imam ja Wonderful Life ceo, mogu da dignem. Quote
marcoman Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 ja nemam sport klub jer sam na ikomu. pišem im po jedan hate mail svaki dan. i to svaki takav da sadrži i sve prethodne. već ima jedno 5 A4 strana. btw, pozdravlja vas kent sav srećan (not) iz neke nemačke vukojebine, gde je došao da kampuje, a moj šator, koji sam mu dao, nije imao šipke. on kaže da mu ja nisam dao, ja mislim da je izgubio. haha, jeste vukojebina al dfobar festival u picku materinu Quote
Vlaja Buraz Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Ko mi ovo nađe ima gajbu piva od darthmaula. Quote
azal Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 moze neko Psychotic Waltz - A Social Grace da mi okaci??? pliz pliz Quote
Simadin Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 E, i meni treba Anal Cunt - Picnic Of Love, ako neki peder ima Quote
darthmoog Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 (edited) http://www.sharing.ru/dl/42107/Psychotic_Waltz.rar.html @simm a))) http://www.badongo.com/file/2077351 Edited June 23, 2007 by darthmaul Quote
Recommended Posts