soul wandering Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Ali da budu od teksasa. Da idu uz prsluk.
Јарослав Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Могу и кожне, ништа не фали кожним прслуцима.
Havočka Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Ajd molim te slikaj to , stvarno mi nije jasno kako to ispadne na kraju 1
Lou Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Istini na volju, u kupatilu su crne i sive pločice. HA!
Zen Posted November 29, 2011 Author Report Posted November 29, 2011 U mojoj sobi zidovi metalik i zlatni astal Samo mjetal
Machka Naopachka Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Bambusari stari uspešni... o'lični su bambusi, po meni... samo mi žao, trebalo je zid tamniji da bude. Jbga sad malo odmora pa ćemo sredjivati na proleće, samo da ne gledam kablove kanalice i to oko TV-a. Jebe me imageshack... ko je friend može na fejsu da vidi radnu sliku, a završene i onako nisam prebacila sa kamere na komp..
krezavy Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 bolje da zovnete na pivo da vidimo shta je to dino zabrljao mosh i neke drugarice da spremish za vecheru
Captain Spaulding Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Bambusari stari uspešni... o'lični su bambusi, po meni... samo mi žao, trebalo je zid tamniji da bude. Jbga sad malo odmora pa ćemo sredjivati na proleće, samo da ne gledam kablove kanalice i to oko TV-a. Jebe me imageshack... ko je friend može na fejsu da vidi radnu sliku, a završene i onako nisam prebacila sa kamere na komp.. oces staviti te slike da budu pablik i daj mi link za tvoj fb 1
Captain Spaulding Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 (edited) Jebati na Fejsu u Jumetalu je nemoguce. Edited December 1, 2011 by Captain Spaulding
B@K@ Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Најебаћеш! И ти ћеш најебати. Сви ћемо (се) најебати. Подржавам захтев да се окаче слике јавно. Имиџшек не фурам, само imgur гурам! Немам фејс, ал' имам Образ.
Machka Naopachka Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 bolje da zovnete na pivo da vidimo shta je to dino zabrljao mosh i neke drugarice da spremish za vecheru Naidjider za vikend, ima piva...
Captain Spaulding Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Spolja pjuk , iznutra divno http://www.stumbleupon.com/su/7dheaQ/www.designboom.com/weblog/cat/9/view/14920/key-operation-inc-house-taishido.html
Lou Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Nisam baš impresioniran ovim unutra, ali moram da priznam da je rešenje za biblioteku sjajno, čak deluje ušuškano na stepenicama. I odlično je našlo mesto uz radnu sobu.
Havočka Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Prelepa, prelepa biblioteka i radna soba, slatka kuhinja, ostalo sve nista specijalno. Ja bih recimo mogla da zivim samo u toj biblioteci, radnoj sobi i kuhinji, nabacila bih tu negde neki izdignut krevet, ili da se izvlaci iz zida ili nesto, i jos neki lejzi beg, i jedan veliki prozor, milina.
jelchica Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Đe da potražim jastučnice za male jastuke (ukrasne, za dnevnu sobu)? Materijal blago sjajan, boje tamno zelena ili braon ili bakarna ili na zlatno, poželjno sa izvezenim grančicama i listićima sa jedne ili obe strane.
Lou Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Danas sam u YUBC-u prošao pored poprilično velike radnje sa zavesama, draperijama, jastučnicama i sličnim stvarima, sve u tom fazonu koji tražiš.
jelchica Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Jes mi blizu posla, ali ne bih baš da dam 2500 za jastučnicu, a lokacija mi miriše na neko ubistvo od cene. El lokal do bulevara Pupina?
Kokopelli Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 (edited) Vidjela sam interesantne u Conformi, ali ne u 27. marta, već na Voždovcu. Edited December 23, 2011 by Kokopelli
Lou Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Jes mi blizu posla, ali ne bih baš da dam 2500 za jastučnicu, a lokacija mi miriše na neko ubistvo od cene. El lokal do bulevara Pupina? Jeste, ka ulici.
Zen Posted December 24, 2011 Author Report Posted December 24, 2011 A da sasijes? Jastucnice su bar lake.
Recommended Posts