Zen Posted September 20, 2013 Author Report Posted September 20, 2013 Jel ima neka fora za zavesu za kadu da se izvede tako da me ne napada dok se tushiram? Prosla zavesa se drzala na pristojnom odstojanju iako je delovala da je od istog materijala.
Guest HEFEST Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Pa jebi ga uzmi duzu i bacis je van kade da pada i nece te milovati po bokovima sem ako nisi ko nilski konj.
Сталкер Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Ako je onda plastična, najlon zavesa - manje se elektriši pre tuširanja
jelchica Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 bacis je van kade da pada bacis je van kade da pada bacis je van kade da pada 2
Guest HEFEST Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Jelcice sada sam se tako nasmejao da me ukucani gledaju cudno.
Zen Posted September 20, 2013 Author Report Posted September 20, 2013 Nemam odvod na podu, zavesa mora biti u kadi. First world problems.
MissionVao Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 (edited) I da imas sto bi plavila kupatiflo ffs. Jel ima neka fora za zavesu za kadu da se izvede tako da me ne napada dok se tushiram? Prosla zavesa se drzala na pristojnom odstojanju iako je delovala da je od istog materijala. Mene je svaka napadala, jedino sto mi pada na pamet je da zavezes neke tegove na oba donja coska (i izmedju, po potrebi), ako nista makar velike matice iz gvozdjare Zamisli to hard kor metal tusiranje kad zardjaju Edited September 20, 2013 by MissionVao
Kokopelli Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Ladno postoji i naziv za tu pojavu Shower-curtain effect Evo sta kaze gugl o potencijalnim rjesenjima: 1. Shower Curtain no Longer Sticking to Your Body uz pomoc magneta 2. How To Stop A Shower Curtain From Sticking uz pomoc vazelina
Сталкер Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Kade već duže vreme nisu tučane pa se magnet neće baš zakačiti za njih. Trebao bi neki teg ili više tegova da se okači. Nema većeg užitka nego kad unesem stolicu u kupatilo, odvalim tuš na vruće i zaglavim ispod tuša sigurno 45 minuta kao ispod vodopada. Čuj što bi plavio kupatilo
sale 3sm Larry Flynt Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Dok sam imao zavesu, nakvasio bih je pa je tako nalepio ma kadu i onda sam bio miran i bezbedan od...
Night's Blood Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Jel ima neka fora za zavesu za kadu da se izvede tako da me ne napada dok se tushiram? Prosla zavesa se drzala na pristojnom odstojanju iako je delovala da je od istog materijala. Kupi platnenu, ta stoji na mestu. One jeftine najlonske su sranje. http://www.europlast.co.rs/index.php?page=shop.product_details&category_id=27&flypage=flypage.tpl&product_id=946&option=com_virtuemart&Itemid=64&vmcchk=1&Itemid=64
jelchica Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 E ja imam neku platnenu, doduše platno je sintetičko, kao za kišobran, i ne da me napada nego mi dušu uze tokom hladnih dana. Kako ja nekako kontam, bitno je da bude što teža i što kruća plastika, jok platno.
Night's Blood Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 Ja imam neko debelo platno nikada se nije pomerala, a ja se zimi tusiram bas toplom vodom sa zatvorenim prozorom. I moze da se pere u masini.
Zen Posted September 21, 2013 Author Report Posted September 21, 2013 Probacu sa kacenjem i/ili opterecenjem
Генеральный Posted September 21, 2013 Report Posted September 21, 2013 отвори завеси јузернејм и пасврдт на Јументалу, гарантовано неће више дотаћи наго женско тело 6
Machka Naopachka Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Meni biljke zimuju ugl u hodniku zgrade, sreca je da ima svetla tamo. Oko zavese nemam sta pametno da kazem, ne posedujem istu. U ponekom hotelu sam nailazila na "zastakljene" tus kabine i skroz su ok. Ne lepe se a fino zadrze toplotu prilikom tusiranja
Kokopelli Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Mi nemamo taj hodnik vec samo uzi prolaz, mada su tu ogromni prozori, steta. A i ne bih bila sigurna i da je prolaz siri. Ima dosta djecurlije i ljubimaca. Rizikujem njihov polugodisnji zivot. Narucila sam tu policu pa cu vidjeti kako ce ispasti. Valjda nece izgledati kao potpuna katastrofa.
Zen Posted September 24, 2013 Author Report Posted September 24, 2013 Donela mi koleginica iz Holandije lukovice plave lale, jedva cekam da izniknu
Machka Naopachka Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Koko, to prve godine tripovala i ja posle sam odustala. Nekad nesto ukradu al ne nerviram se. Zen bas javi dal nicu. Ja nisam imala srece s donetim lukovicama
MissionVao Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Uzeh od ovih https://www.facebook.com/attrium kul podnu lampu za 3300, valjda austrijske proizvodnje i do jaja je, takve sam vidjala samo za 7-8k+. Besplatna dostava. 1
Генеральный Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 начи најјача светиљка на целом сајту 1
Machka Naopachka Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Avangarda. Imaju inace radnju u munze na "auto putu" za ns
Captain Spaulding Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Ima li neko vertikalne klizne prozore u kuci, stanu?
Recommended Posts