Jump to content

Recommended Posts

Posted

dopada mi se idej asa dodavanjem korisnih povrsina uza zidove

77a1bf3c1710e5d475defab608286da4.jpg

E ljudi, kako je vama pozicioniran radni sto u odnosu na vrata i prozore?

Posted

Ne bih rekao da ti je ergonomski da ti je monitor ukoso desno, mozda da stavis ispred sebe a tu desno gde je monitor neku biljku :) Tako ces odmarati oci kada gledas preko monitora (i spusti ga malo) kroz prozor.

Posted (edited)

U cumezu far away u zmajevoj pecini garderobi ostavi.

Slicno ko kuruzu u odnosu na prozore al su spustene roletne uvek.

Ja raduckam na laptopu ako zatreba u trpezariji :haha:

Edited by Machka Naopachka
Posted

Kuruze je l ti to na poslu ili kući, ako je kući mogao si da se otvoriš za one pvc prozore što sa unutrašnje strane imaju drvo a ne ovo belo kao dom zdravlja, još ova odvratna zelena boja zidova, odeljenje hirurgija,

Ovo je kul

tumblr_moascei37T1suri48o1_1280.jpg

• Upvote 1
Posted

nije moj stan, drugačije bi to izgledalo da jeste

idiotsko krečenje, u drugoj su zidovi crveni, a u trećoj neka krem boja

monitor mora desno, zbog toga što pišem i čitam za stolom

ne treba da se spušta, idealno je ovako

Posted

meni je prozor levo iza ledja. stavila sam ogledalo pored monitora posto tako tacno reflektuje pogled kroz prozor i tako mi ej manje depresivno. uopste taj setup kompa uza zid mi je depra, ali ne mogu drugacije da ga stavim sad... uglavnom vidim da ljudi stavljaju ili kao kuruz komp ispred prozora ili skroz negde u cjosak.

Posted

Zavisi i kakav ti je pogled kroz prozor. Ako je ko kod Kuruza, depra u sv slučaju.

Inače kao nije loše ko puno radi za kompom da bude blizu prozora da bi povremeno fokusirao na udaljeni objekat, vežba za oči, kasnije ti trebaju naočare i tako to

Posted

meni trebaju od 6. osnovne :haha:

lep je pogled, daleko su zgrade i ima drveca.

oduvek sam zelela da imam neki lep i mali radni sto, al dzabe, ne radi to posao, moram da dryim monitor bar na 70-80cm od ociju da me ne bi bolela glava. i onda kad je velik sto, udri za sve pare, pa ne mogu da ga setkam pos sobi, plus imam desktop komp.

Posted (edited)

Koja je to fora sa neslikanjem vrlo malog potomka? Ili u vašem slučaju nema fore?

Al' čestitam, ono baš baš :veseli:

Edited by jelchica
Posted

Dva Vuciceva bilborda, udaljeni 20m jedan od drugog. Za malo da se slogiram kad sam digla roletnu danas.

To je od prilike moja najgora nocna mora. Al valjda ce da ih skinu kad prodju izbori. A zamisli da naslikaju mural, jbt, jbt.

Posted

Koja je to fora sa neslikanjem vrlo malog potomka? Ili u vašem slučaju nema fore?

Al' čestitam, ono baš baš :veseli:

Kako koja?! Pa neće ljudi da upadnu u klasičnu zamku i na sve strane svima nameću svoje, igrom slučaja, najslađe na celom svetu dete. :) Eno meni gori fejs od takvih postova, a bogami ponekad sam prinuđen i lajk da dam. :)

Posted

Više mi liči na neko sujeverje, da se sa detetom ne radi to-i-to u prvih ne-znam-koliko dana

Smorile su me majke koje kace svaki uslikan detetov pokret. A i zasto bi ga toliko reklamirali, sebicni smo hocemo da bude sladak samo nama. ;):haha:

Hvala za cestitku! :wub::pivopije:

Grešiš, to su predupredili zečjom šapicom, ne sumLJam.

:haha: :haha: :haha:

To je od prilike moja najgora nocna mora. Al valjda ce da ih skinu kad prodju izbori. A zamisli da naslikaju mural, jbt, jbt.

Onda je vreme za selidbu...

12605353_1704861446456139_7260007070758096090_o.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...