sunessence Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Видиш, мени се баш кад се ради о тим "занатлијским" стварима испоставило да НС има пуно бољу понуду. :| @Lou Ух, далеко ми бувљак, па нисам тамо ишла. А и кога год сам питала од људи из радњи који продају те стварчице, сви причали како је то што ја хоћу (готик-еротик ручке! ) јако тешко за наћи и препоручивали ми поменуту радњу у Устаничкој, па ми није ни пало на памет да се упустим у путешествије до бувљака. Хвала на информацији, погледаћу.
Sugar Overdose Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 stigli su juce trosed i fotelje koje sam presvlacila, mnogo je lepo ispalo :3
Captain Spaulding Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 stigli su juce trosed i fotelje koje sam presvlacila, mnogo je lepo ispalo :3 sta cekas ? slike !
Sugar Overdose Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 (edited) evo i samo fotelje koje su inace babine , bile su pregadne i prematore a evo i improvizovane trpezarije to su stvari tek ubacene u stan, treba da se lepe tapete, stave zavese, tepisi etc Edited September 24, 2011 by Sugar Overdose 1
Captain Spaulding Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 To je sad tvoja gajba ? izgleda super , starinski. Kako naplacuju navlacenje ?
Sugar Overdose Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 ovo presvlacenje je bilo 120e plus farbanje tih drski na foteljama je 15e a celokupan mebl je bio oko 140e valjda sto i stolice su inace antikviteti, iz 1870e
Captain Spaulding Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 A sa parketa je skinut lak ? Ili ?
Sugar Overdose Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 hmmm ,mi parket nismo dirali, tako da ne bih znala sta da ti kazem za lak :/
Captain Spaulding Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Pa ako je novi stavi trebao bi biti lakiran a deluje mi kao da je skinut
Sugar Overdose Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 taj parket stoji tu nekih 5 godina cini mi se :/ a sta je radjeno s njim pojma nemam
Rehabilitovani Bagrem Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 meni izgleda sterilno,daj mu po nekim bojama po zidovima,slikama,goblenima ili tako nekim pimpecima.
Captain Spaulding Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Procitaj par postova gore ako vec zelis da se ukljucis u temu
Генеральный Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 није скинут лак, само је излизан и неполиран (присуство лака откривено на слици бр. 1) треба тај паркет који већ имаш хобловати и грунути неки винтиџ лак, да буде што је тамније могуће (ки махагони) како би се избегла уштројеност & монотонија, ако већ желиш да фураш тај фазон са природном бојом дрвета.
Rehabilitovani Bagrem Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 govorim o zidu druze spalding a ne o podu koji je trivijalna i izlizana stvar jerbo se gazi po njemu sto mu je i namena.
Lou Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Nego, kako se skidaju mrlje sa tog mebla?
sunessence Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Зависи од чега је мрља, наравно. Рецимо, од оног смрт-газираног "црног сока" - средством за прање стакла. Мајке ми.
Zen Posted September 25, 2011 Author Report Posted September 25, 2011 Mi smo u potrazi za krevetom. Bedak mi je sto moj divni krvet ne pase u ovu spavacu sobu, prevelik je (160x200) , to je problem sa malim upakovanim stanovima (ovde jedva 140x200 stane)..... Naravno, opet trazim puno drvo, i neke osnovne zahteve od kreveta. Na primer da nema cjoskove na koje mozes da se ubijes kad pospan utrapas u krevet, i da su mu ivice zaobljene iz istog razloga, zatim da je dosta robusan, jebes drvene krevete sa tankim nogicama i da nema uzglavlje ko da je neko drpio klupu iz parka. I sve to po nekoj manej vise normalnoj ceni. Neverovatno je da vecina modela koje smo nasli preko serbianfurniture ima jebene cjoskove, ostre ivice i ostala sranja koja samo cekaju da zveknes cevanicu, i generalno su user unfriendly. Dok onih par koje smo videli da su nam ok su tipa preko 30k, sto je klasicna pljacka za bukvin krevet ako mene pitate. ovako nesto, bez fioka, jer drzanje bilo cega ispod kreveta je los feng sui
Lou Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 (edited) Nemam pojma kako se zove radnja u kojoj sam kupio svoj krevet, ali ima tačne karakteristike koje tražiš, osim dimenzija (budući da je za jednu, tj. jednu i po osobu ), tako da pretpostavljam da rade isto to u drugim merama. Uu, čekaj, ti si u Novom Sadu... damn. Sad ću da vidim da li mogu da nađem koja je firma, možda ih ima i tu. Edited September 25, 2011 by Lou
Zen Posted September 25, 2011 Author Report Posted September 25, 2011 Prekopah ceo serbianfurniture, nasli smo nekoliko iole zanimljivih firmi, ali izgleda da nikoga nema u NS da valja, mada mnogi dostavljaju u NS sto je ok
Lou Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 http://www.san-torini.com/ Imaju tri modela koja otprilike odgovaraju tvom opisu, redni broj 5, 9 i 13.
Zen Posted September 25, 2011 Author Report Posted September 25, 2011 Moze se naci nesto. Samo, naravno, zasto bi imali cene na sajtu, klasika. Pitacu u ponedeljak. I generalno, serem se u sve sajtove u flashu, plus u one koji nemaju cenovnik, anrocito u one koji imaju muziku. Hvala
Lou Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Nema na čemu. Ja se ubih dok nisam uspeo da isključim muziku.
Stolet Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Juče pazarih stolicu klackalicu Još samo shotgun i to je to
Machka Naopachka Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 http://www.san-torini.com/ Imaju tri modela koja otprilike odgovaraju tvom opisu, redni broj 5, 9 i 13. San Torini za mene nikad neće biti turistička destinacija... Srsly, apsolutni lajk za njihove krevete & dušeke
Recommended Posts