Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Znate li možda gdje ima da se kupi interesantan pribor za jelo? Vidjela sam, recimo, u restoranu "Pomodoro" da su drške od kašika, noževa itd. (kao) od starog drveta, to mi se baš dopalo.

Edited by Kokopelli
Posted

Kontam da te prostirke mozes lako da ukacis tako da budu jedna duga, spojena staza...

Ja sam protivnik tepiha i tih cuda, tako da ne bih znala, ali kad bih MORALA da kupim, stazu or w/e, uela bih ovako nesto, k'o sto pokaza Kokopelli, definitivno ne one bab(ili p?)ske bordo crvene sto podsecaju na grafiku sega mege -.-

Posted

Gde mogu za male pare naci stazu, treba mi za hodnik, oko 4-5m duzine?

Novi Beograd, stari merkator, kupujes po velicini.

Drgua varijanta je simpo salon, kod autobuske stanice, dobro snabdeveni, vec gotove staze, ali malo skuplje.

Posted (edited)

@ Koko

Ima u Sun, Moon and Stars ali je papreno skupo :/

Upravo gledam... hvala, mada ni tu nema ono što tražim (čak i kad bih kupovala ;) )

Edited by Kokopelli
Posted

Uvek podrska za prostirke koje se mogu oprati u ves masini, tako da i ja glasam za tu indijsku varijantu.

@ Koko

meni se cini da ces to pre naci na nekom od putovanja nego u BG :)

Posted (edited)

A, jbg, nisam razmišljala o escajgu kada sam putovala :D Mislila sam da je to u BG-u lako naći, u mnoštvu home decor prodavnica. Nisam vidjela još u Home Centru, možda tamo nabasam!

edit: A šta misliš da probam u Mercatoru? Sjećam se da je bilo jako lijepih tanjira. Tom logikom, možda ima i još nečeg lijepog... za kuhinju :D

Edited by Kokopelli
Posted

Znate li možda gdje ima da se kupi interesantan pribor za jelo? Vidjela sam, recimo, u restoranu "Pomodoro" da su drške od kašika, noževa itd. (kao) od starog drveta, to mi se baš dopalo.

Si probala u Kiki da pogledaš? Nisam gledao, ali postoji mogućnost da ima.

Posted

Sugar Overdose, ovaj sanduk/stočić je odličan komad, baš mi se dopada i izgled i kako si ga iskoristila. ;)

Posted

Ne bih se bas oslanjala na Merkator, ali mozes pogledati. Do sada sam vidjala tamo samo neke mainstream varijante.

napokon - kvalitetne ambijentalne lampe :D

Cena je 1500 din + postarina

za razliku od mnogih, ovi rade sa debelom celicnom zicom

lampe%252520441.jpg

verovatno cu da pazarim ovako nesto

zao mi je sto nemaju model sa zvrckom na vrhu i zavrnutim nogama, al ajd sad, ne mozes sve da imas :haha:

Posted (edited)

A ja tebe smatrao ozbiljnom zenom.

Inace dopadaju mi se oblici, a cak i boje u par slucaja samo da je manje kicasto, to nema apsolutno veze dal je nesto za devojcice ili ne.

Edited by Lunar
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...