Sugar Overdose Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 jao kosmoplovci, najveca ljubav ikada "ja nisam pingvin, ja sam oraaaoooo"
Kokopelli Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 (edited) Znate li možda gdje ima da se kupi interesantan pribor za jelo? Vidjela sam, recimo, u restoranu "Pomodoro" da su drške od kašika, noževa itd. (kao) od starog drveta, to mi se baš dopalo. Edited September 30, 2011 by Kokopelli
soul wandering Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Gde mogu za male pare naci stazu, treba mi za hodnik, oko 4-5m duzine?
Kokopelli Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Probaj ovdje: http://www.conforma.rs/kategorije/podni-dekor/ ili ovdje: http://www.orientemporium.net/.
soul wandering Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Ne odgovaraju mi ove prostirke jer su max 2m duzine, teba mi je duga, duga staza ali hvala u svakom slucaju.
Zen Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 @ Koko Ima u Sun, Moon and Stars ali je papreno skupo :/
Captain Spaulding Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Gde mogu za male pare naci stazu, treba mi za hodnik, oko 4-5m duzine? Moja devojka je nasla na najlon pijaci , u NS u ima tamo zena koje seku na metar
soul wandering Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 E to to, ako ima negde to na metar ali u BG.
Havočka Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Kontam da te prostirke mozes lako da ukacis tako da budu jedna duga, spojena staza... Ja sam protivnik tepiha i tih cuda, tako da ne bih znala, ali kad bih MORALA da kupim, stazu or w/e, uela bih ovako nesto, k'o sto pokaza Kokopelli, definitivno ne one bab(ili p?)ske bordo crvene sto podsecaju na grafiku sega mege -.-
soul wandering Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Nisam sigurna da se to nece primecivati ako ih povezem...ali ne bih ni tu bordo
Lunar Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Gde mogu za male pare naci stazu, treba mi za hodnik, oko 4-5m duzine? Novi Beograd, stari merkator, kupujes po velicini. Drgua varijanta je simpo salon, kod autobuske stanice, dobro snabdeveni, vec gotove staze, ali malo skuplje.
Kokopelli Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 (edited) @ Koko Ima u Sun, Moon and Stars ali je papreno skupo :/ Upravo gledam... hvala, mada ni tu nema ono što tražim (čak i kad bih kupovala ) Edited September 30, 2011 by Kokopelli
Zen Posted September 30, 2011 Author Report Posted September 30, 2011 Uvek podrska za prostirke koje se mogu oprati u ves masini, tako da i ja glasam za tu indijsku varijantu. @ Koko meni se cini da ces to pre naci na nekom od putovanja nego u BG
Kokopelli Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 (edited) A, jbg, nisam razmišljala o escajgu kada sam putovala Mislila sam da je to u BG-u lako naći, u mnoštvu home decor prodavnica. Nisam vidjela još u Home Centru, možda tamo nabasam! edit: A šta misliš da probam u Mercatoru? Sjećam se da je bilo jako lijepih tanjira. Tom logikom, možda ima i još nečeg lijepog... za kuhinju Edited September 30, 2011 by Kokopelli
Lunar Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Znate li možda gdje ima da se kupi interesantan pribor za jelo? Vidjela sam, recimo, u restoranu "Pomodoro" da su drške od kašika, noževa itd. (kao) od starog drveta, to mi se baš dopalo. Si probala u Kiki da pogledaš? Nisam gledao, ali postoji mogućnost da ima.
Kokopelli Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 (edited) Da, ali nisam našla to što tražim. Možda i tražim previše :/ Ali sam našla ovu praktičnu kutiju za začine: http://www.kika.com/...mlinovi-187028/ Od pribora mi se jedino ov dopalo, ali ne odgovara tanjirima i ostalom posuđu: http://www.kika.com/.../escajg-bistro/ Edited September 30, 2011 by Kokopelli
Lou Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Sugar Overdose, ovaj sanduk/stočić je odličan komad, baš mi se dopada i izgled i kako si ga iskoristila.
Zen Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 Ne bih se bas oslanjala na Merkator, ali mozes pogledati. Do sada sam vidjala tamo samo neke mainstream varijante. napokon - kvalitetne ambijentalne lampe Cena je 1500 din + postarina za razliku od mnogih, ovi rade sa debelom celicnom zicom verovatno cu da pazarim ovako nesto zao mi je sto nemaju model sa zvrckom na vrhu i zavrnutim nogama, al ajd sad, ne mozes sve da imas
Lunar Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 (edited) Fino izgledaju ove lampe, ali definitivno nikad ja to ne bi pazario. Ali sto im je sajt odvratan, bole oci. XD -edit- mada ove plave su mi odlicne dole, samo da su manje kicaste. http://www.lightfantasy.sajt.co.rs/narudzbenica Edited October 1, 2011 by Lunar
Lunar Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 (edited) A ja tebe smatrao ozbiljnom zenom. Inace dopadaju mi se oblici, a cak i boje u par slucaja samo da je manje kicasto, to nema apsolutno veze dal je nesto za devojcice ili ne. Edited October 1, 2011 by Lunar
Captain Spaulding Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Lampe mi lice na ofarbane ptice kome su izvadjeni organi i kosti i ubacena sijalica unutra
Lou Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Ove plave su definitivno inspirisane određenim filmom sa balerinama.
Recommended Posts