Zen Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 A ja tebe smatrao ozbiljnom zenom. ima na lampelusteri.rs svasta, sinoc obeleh od gledanja, al retko sta mi se dopada, vecina stvari mi je nekako hotelska...
Lunar Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Ovo zelim u sva cetri ugla moje dnevne sobe.
Havočka Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Lampe sa daljinskim upravljacem... Wait, WHAT? http://www.lampelusteri.rs/components/com_virtuemart/shop_image/product/eseo/eseo_37013_43_13_lampe.jpg http://www.lampelusteri.rs/components/com_virtuemart/shop_image/product/eseo/eseo_42180_38_13_lampe.jpg Ove dve su lepe...
Lunar Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 (edited) Imam ja lampu kuci koja se plai samo na ljudski dodir, a ovo valjda kada lezis u krevetu i mrzi te da ustanes i ugasis. Inace jesu te dve lepe. Inace ono sto sam ti pricao danas, ovako nesto bi voleo iznad kreveta. http://www.lampelusteri.rs/Wofi/19-Unutrasnja-rasveta/3799-Spot-ekonomicna/9462-Alegra-lampe/Alegra-zidna-plafonjere-Wofi-lampa-WOFI-9762.03.64.0000.html#lampelusteri . Edited October 1, 2011 by Lunar
Havočka Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Bas si formalan danas, alal ti evra. K'o kancelariju u krevetu da pravis xD
Lunar Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Biznis in da bed. I jos pride ova dva jastuka da nabavim.
Captain Spaulding Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Ovo zelim u sva cetri ugla moje dnevne sobe. Lepo izgleda , ima li toga kod nas ? I , kako si mislio da kablove razvuces ?
Sugar Overdose Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 ima li neko pojma da li one tzv. samolepljive tapete mogu da se lepe na plocice?
Kokopelli Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Kupila pribor za jelo u Home Centru. Od svih home decor prodavnica, imaju najveći izbor escajga, ali nijedan nije wow. No, dobro, može da prođe, za razliku od onih sa plastičnim drškama.
Zen Posted October 4, 2011 Author Report Posted October 4, 2011 ima li neko pojma da li one tzv. samolepljive tapete mogu da se lepe na plocice? Mogui ali uglavnom ispadne ruzno. Ideja - da stavis plutane ploce preko, umesto?
Sugar Overdose Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 a ima li neko ideju kako da ovaj sporet izgleda , pa , manje ruzno dobila sam ga takvog, riban je i pran i sve redom, ali je ostao tako osugavljen :/ http://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=imag0157qu.jpg&res=medium
Captain Spaulding Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 ahahah , useljujes se u gajbu , sve stavljas novo ili sredjeno staro i sad si ubacila ovo ? hahah
Sugar Overdose Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 hahha jebiga, to je privremeno, pravimo kuhinju tek za pola godine otpr, a planiramo ugradnu plocu/rernu da uzmemo
Lou Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Nemoj da kuvaš i kraj. Pola godine sendviča, nije frka.
Zen Posted October 4, 2011 Author Report Posted October 4, 2011 MOzes da ga oribas i premazesbelom bojom za sporet (varijanta metal emajl) inace tesko ce drugacije izgledati... Ili se strpi A razmisli oko te ploce, moja keva je uzela sporte sa plocom i kaze da je tesko sranje, mozda da razmotris plin? Plin je ekoloski a i nema sanse da zaboravis ringlu ukljucenu
Sugar Overdose Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 u ovom stanu u kom sam trenutno imamo vec godinama plocu i skroz sam zadovoljna tako da ploca it is, a kontam da probam sa lakom za radijatore da ga premazem :/
Zen Posted October 4, 2011 Author Report Posted October 4, 2011 Onda pozdravljam izbor pa to i jeste ta boja, taj metal emajl za radijatore, imas one manje kantice, nece ti tu trebati puno.
Zen Posted October 4, 2011 Author Report Posted October 4, 2011 Ja sam imala ovakav sporetic ko sto je Sugar postovala, samo je moj bio u daleko boljem stanju i ogromnu mikrotalasnu sa grillom ovde sad imamo sporet na plin i mikrotalasnu, a u planu je kupovina neke rernice. Zaljubila sam se u kuvanje na plin, mada mi je trebalo neko vreme da se naviknem na vatru u kujni . Kuvanje na plin mi je daleko bolje i zgodniej nego kuvanej na struju.
Recommended Posts