Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Imam ja lampu kuci koja se plai samo na ljudski dodir, a ovo valjda kada lezis u krevetu i mrzi te da ustanes i ugasis. Inace jesu te dve lepe.

Inace ono sto sam ti pricao danas, ovako nesto bi voleo iznad kreveta. http://www.lampelusteri.rs/Wofi/19-Unutrasnja-rasveta/3799-Spot-ekonomicna/9462-Alegra-lampe/Alegra-zidna-plafonjere-Wofi-lampa-WOFI-9762.03.64.0000.html#lampelusteri .

Edited by Lunar
Posted

Kupila pribor za jelo u Home Centru. Od svih home decor prodavnica, imaju najveći izbor escajga, ali nijedan nije wow. No, dobro, može da prođe, za razliku od onih sa plastičnim drškama.

Posted

ima li neko pojma da li one tzv. samolepljive tapete mogu da se lepe na plocice?

Mogui ali uglavnom ispadne ruzno. Ideja - da stavis plutane ploce preko, umesto?

Posted

MOzes da ga oribas i premazesbelom bojom za sporet (varijanta metal emajl) inace tesko ce drugacije izgledati... Ili se strpi :)

A razmisli oko te ploce, moja keva je uzela sporte sa plocom i kaze da je tesko sranje, mozda da razmotris plin? Plin je ekoloski a i nema sanse da zaboravis ringlu ukljucenu :)

Posted

Onda pozdravljam izbor :)

pa to i jeste ta boja, taj metal emajl za radijatore, imas one manje kantice, nece ti tu trebati puno.

Posted

Ja sam imala ovakav sporetic ko sto je Sugar postovala, samo je moj bio u daleko boljem stanju :)

i ogromnu mikrotalasnu sa grillom

ovde sad imamo sporet na plin i mikrotalasnu, a u planu je kupovina neke rernice.

Zaljubila sam se u kuvanje na plin, mada mi je trebalo neko vreme da se naviknem na vatru u kujni :haha:. Kuvanje na plin mi je daleko bolje i zgodniej nego kuvanej na struju. :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...