Јарослав Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Meni se u toj gajbi dojmi ovo http://www.desiretoinspire.net/storage/readers-homes/Ron6.JPG?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1281574143074 To i činjenica da je ugradio kablove od TV-a u zid. 'де ће женско него право у кујну
vudun Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 bordo-beli zidovi, a nebesko plavi plafon. najlepsa kombinacija, k'o vest hem i aston vila.
Machka Naopachka Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 'де ће женско него право у кујну Al nije do kujne no do biljčica <3
Lou Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Taman ne moraš da kupuješ peršun, mirođiju i ostali zeleniš. Ne moraš ni da mrdneš iz kuhinje. Divna je.
MissionVao Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Sudopera ne cini kujnu, gde je tu sporet i frizider (i masina za sudove )?
soul wandering Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Gde u ovoj kuhinji razvlaciti kore za pitu ?
Captain Spaulding Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Ovo je isto zanimljivo resenje www.yankodesign.com/2011/02/04/one-liter-limited/
Captain Spaulding Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 A i evo par veoma interesantnih resenja za stepenice , enjoy www.mdolla.com/2011/02/brilliant-stairs-photos.html
Kokopelli Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 (edited) Sudopera ne cini kujnu, gde je tu sporet i frizider (i masina za sudove )? Ima čak i aparat za kafu! Meni se sviđa rješenje za noževe i čitavo kupatilo, naročito: Mislim, svaka im čast za sve! Sjajno su iskoristili (mali) prostor! Edited October 18, 2011 by Kokopelli
soul wandering Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Ja u svojoj sobi imam onu biljku sto je kod njih u dnevnoj kod prozora, samo duplo bujniju
Machka Naopachka Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Taman ne moraš da kupuješ peršun, mirođiju i ostali zeleniš. Ne moraš ni da mrdneš iz kuhinje. Divna je. Hehehe a imala sam prošle godine biljčice, kad sam bila u stanu gde se na terasu izlazilo kroz kuhinju. Sad imam prozor u trpezariji koji gleda u svetlarnik tako da i nema puno svetla. Možda ću probati tako nešto za začine da okačim na zid, al ako ne uspeju biljčice, onda.. hm. Meni se sviđa rješenje za noževe i čitavo kupatilo, naročito: Taj magnet, ima ga moja drugarica... mogu da je pitam kad je vidim gde je uzela... verovatno ikea il tako neko čudo. Lično ne volim da mi stoji pribor za jelo van fioke (prašina freak).
temper Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Kako je lik od garaže napravio mnogo lep i funkcionalan dom. Oduševila sam se. Ne znam koliko košta, kakva je izolacija, a i onaj krevet u spavaćoj me čini klaustrofobičnom, ali dobro, pretpostavljam da visina plafona ne dopušta više. Super ideja, kome bi još palo na pamet.
Lou Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Mene kod tog kreveta više brine nedostatak vazduha. Ali rešenje je odlično, jedino bih nekako pojačao vrata, malo mi je da samo sloj iverica bude između mene i spoljašnjosti.
Oak Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Pa moguće da su ti prozori oni sa izolacijom, ima valjda tako nešto. Navodi se dole u komentarima da je cena 80k evra, što je sumanuto za stan u garaži.
Lou Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Da, video sam, nije mi jasno kako priča da je prošao povoljno. Na to idu troškovi oko renoviranja i... mnogo, brate.
Oak Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Francuska je to, verovatno tamo za te pare možeš da kupiš jedino neku garsonjeru u podrumu. U suprotnom ne znam zašto bi ovo radio, sem ako nije hipster
Zen Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 Jel neko radio sa San Marco bojama, kolekcija Marco Polo? Metalik boje na zidu ftw nije ovakva "sara" na zidu, ali je slicno, argento je kao topljeni sedef i generalno, Marco Polo je jedino sto ima nanasem trzistu da je bas metalik, ima neki Britanski Crown, ali mi se nije svideo. Jub necu da pominjem, nema metalik u boji koja nam je trebala. materijali i boje su vrhunski... na primer ovako nesto dusu dalo za stimpankersku gajbu
Machka Naopachka Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 (edited) aaa dakle trenutno stanje u trpezariji je: Ideja je odozgo na dole: (svetlo) sivo-belo-sivo-belo-sivo-belo. Ukupno znači tri sive i tri bele štrafte. Na samom vrhu je 10cm belog kao ... recimo bordura. Ne znam da li ipak da dodam još jednu traku, tj da smanjim postojeće... dal su predebele ovako na prvi pogled haaa? Znači gledajte ove deblje trake one se boje, ovo je zaštitna traka čija debljina će ući u debljinu bele... tu su i testovi koji se suše na papiru, ima ih i na zidu samo prikrivenih.. sutra ide farbanjeeee A onda.. I take you to the Photoshop.. To bi bio svetliji test od prilike, bez senke od lampe.. nema veze boje su relativne svetlo u trpezariji je krš, things are NOT what they seem.. Edited November 2, 2011 by Machka Naopachka
Генеральный Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 бате, мацо, млого дебело. ја би' ударио ту мало неједнаких размака и разних дебљина. капирам да је зајебано за фарбање и припрему, ал је сексуално. еве ти мала галерија идеја: My link и да купиш неку љуцку расвету, овде ти је осветљено ко у румунском куплерају. или да туриш неке сијалице у тај лампишторац. 2
Machka Naopachka Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Srsly, google image search??? hahaha dobra ti ta. Neću neravnomerne, ili će bit ovako il će bit +1 štrafta.... a svetlo je takvo kakvo je, taj luster do jaja svetli al onda ne moš se slika od njega. Malo je prostor takav. Još neko glasa za +1 štraftu? Glasači dobiju bedžove:
Генеральный Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 море једна, ал је груни дијагонално
Dead Man Walking Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Je l' zna neko gde u Novom Sadu mogu da se kupe dobre i jeftine lampe? Obišao sam nekoliko prodavnica i ne mogu da nađem ono što sam ja zamislio...
Havočka Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 (edited) Baba jednog mog bivseg je drzala radnju, e sad, jebem li ga kako da ti objasnim... Kad ides od podzemnog prolaza onom ulicom gde ima milijardu zlatara, pa sa desne strane, pri kraju ulice... Negde kod stadiona Meni se ovo svidja, osim ove roletne, roletna je ocaj xD Edited November 2, 2011 by ~HaVoC~
Recommended Posts