Jump to content

Recommended Posts

Posted

Roletna je odl school.

Mačka: Lupi još jednu liniju, mnogo će biti samo 6 komada - delovaće kao delovi stuba ili neke starogradnje, ako shvataš na šta mislim. ;)

Posted

Lou, nemam pojma na šta misliš... te linije to je zaštitna traka, farbaću izmedju njih... jesi to pogrešno skapirao ili sam ja luda?

Mnogo će biti samo 6 komada? :)

U sv slučaju, hvala na mišljenjima, sutra ga razmatram još jednom pa krečim... verovatno ću dodati još jednu...

A nijanse... ah, to je tricky zbog svetla, ne mogu da uslikam da liči na stvarnost... ali vodim se ovim, ako bude presvetlo mogu dodati još jedan sloj...

Posted

Zajebah se, htedoh da napišem "malo" tamo gde sam napisao "mnogo". ;)

Kada sam rekao "linije", mislio sam na polja, ako hoćeš tako da ih zoveš, ne na zaštitnu traku. Malo je da bude samo šest komada, jer će biti velike i ličiti na ovo

97657_bg-fasade-03-foto-e-conkic_f.jpg

Posted

Sta znam, meni su uvek zivlji i opusteniji prostori sa nejednakim straftama, ove tvoje mi deluju debele i stroge. I neke vesele boje obavezno :wub:

• 2 weeks later...
Posted

Pošto sam počeo da preuredjujem i dekorišem sobu, jel se zna dokle će trajati taj sajam.

I jel neko slučajno zna gde može povoljno da se uokviruju slike?

Posted (edited)

da li neko ima preporuku za stolicu za komp? budzet mi je oko 80e,znam da za te pare ne moze neki kvalitet al' opet ne bih ni da je pazarim pa za 6 meseci jovo nanovo jer se raspala. gledao sam u aleksandru Evropa stolicu ali je to materijal slican onim kineskim stolicama sa hidraulikom,a ni sundjer nije bas nesto debeo te kontam da su one za godinu dana spremne za bacanje. slicne cene je i kobra ali nju nisu imali u prodavnici.

Edited by dimmu1
Posted

pogledacu bas ovih dana ovu bakinu jer mi je nekako najbliza mom budzetu. moracu kupiti novu stolicu sto pre,ledja i vrat me otkidaju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...