Machka Naopachka Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 ja video neke u tempu, jednobojne, skroz kul Uzeh u tempu neki veseli na kraju... made in India misim ko ga jebe nego mi nije jasno kako se desio taj monopol indijskih prekrivača za kaučeve u Srbiji? Bukvalno nisam videla nigde prekrivač da nije indijski. Možda onaj Svilant tamo nisam zalazila... 1 1
sunessence Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 То сам се и ја скоро запитала, кад сам тражила прекриваче. На крају купила један сасвим случајно, кад смо колима пролазили кроз Ћићевац. У некој малој, неугледној радњи су продавали постељину и имали један једини прекривач - и ја одлепим за њим! После сестра хтела исти такав, па сам звала рандом бројеве у Ћићевцу, док нисам наишла на неког доброг човека који је имао број власника те радњице. Послали ми други прекривач поштом. Добри људи, ти Ћићевчани. Елем, Свиланит заобићи. По кевином савету, опскрбила се пешкирима код њих. Вота мистејка ту мејка.
Lou Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Jesam li vam pričao kako sam kupio prekrivač?
Machka Naopachka Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 То сам се и ја скоро запитала, кад сам тражила прекриваче. На крају купила један сасвим случајно, кад смо колима пролазили кроз Ћићевац. У некој малој, неугледној радњи су продавали постељину и имали један једини прекривач - и ја одлепим за њим! После сестра хтела исти такав, па сам звала рандом бројеве у Ћићевцу, док нисам наишла на неког доброг човека који је имао број власника те радњице. Послали ми други прекривач поштом. Добри људи, ти Ћићевчани. Елем, Свиланит заобићи. По кевином савету, опскрбила се пешкирима код њих. Вота мистејка ту мејка. Haha ajd uslikaj taj molim te sad me živo interesuje
sunessence Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 @Lou Поента није у прекривачу, него у томе како су Ћићевчани добри људи - што је, признајем, офтопик своје врсте, али 'оће ме то овијех дана... @Maчка Није ми тренутно у овом стану, али усликаћу првом приликом. Има карнер и два "лица".
Lou Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Nije to bilo na tvoj račun, nego na moj, znaju neki ovde.
sunessence Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Подели онда, дедер, са нама који не знамо. Видиш, бре, да ми је куповина прекривача интересантна тема. (Note to self: get a life. )
Lou Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 http://www.yumetal.net/forum/topic/41768-uredjenje-enterijera/page__st__180 Odavde na još par stranica.
soul wandering Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 I, sta bi ono na kraju, ja se ne secam?
B@K@ Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Bilo bi praktično da su umetnuti u otvor/udubljenje u zidu i da mogu da se izvuku, a da se unutra štekaju stvari. Nah, ipak je ružno
Night's Blood Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 (edited) Ko će brisati prašinu. Da imam ovako nesto prasina bi mi bila najmanji problem, posto trenutno zivim u kuci sa crnim namestajem od eko koze, staklenim stolovima i kaljevom peci koja dobro greje ali pravi jebeno mnogo prasine. Enivej... Edited March 12, 2012 by Night's Blood
Machka Naopachka Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Opa, najsss, odlična fora, i lako izvodljiva. Samo mislim dosta skupa zajebancija, kuferi nisu dzaba...
B@K@ Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ma di džaba, još ovi retroliki, pa hipsteri bi suhim zlatom za nj plaćali, bolje ih prodati i otić' na neko putovanje, a par ramova, vaznu i flajke sa lumperajke lepo turnuti u neku kutiju i umanjiti problem uvećanja površine za brisanje prašine. =)
Machka Naopachka Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Uzeh kauč tolko ružan da ću morati milje na njemu da držim. Al se razvlači i jeftinoća je bio... sad vala mogu gosti i da privode kod mene ako žele
B@K@ Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Realno, prins bi trebalo da se zapanduri, privođenje u opisu radnog mesta. To, ili žigolo.
Bata Trokrilni Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Pandur, al samo na 8-mi mart. Osmi mart je prošao, srećo, sad ide prvi april, dan šale. Malo ćemo da se šalimo. Već te zamišljam na tom kauču.
Machka Naopachka Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Pošle žene da farbaju jajaaaaaaaaaaaaa
Recommended Posts