Machka Naopachka Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 Ma ništa samo kontam ja bih popizdela od kliktanja i čavrljanja plus volim da imam i svoj prostor ovo sam htela da podelim s vama http://the-strange-decanter.blogspot.com/ 3
Machka Naopachka Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Pa, ako ga platiš 2600, dodaš još 400 da neko drugi skonta kako se pere. Nemoj da si cicija.
Lou Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Ova biblioteka/čitaonica je divna stvar. Osvetljena i sa pravim bojama. Jedino bih doprineo dodatnom komforu, ali to su već lične sklonosti.
Јарослав Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Стварно, ова друга слика, феноменалштина само таква.
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Haha, očekivao sam prolaz ili ostavu, ali ovo... Mnogo dobro.
Talvi Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Ne dao ti bog da se pijan polomiš niz to, ode sve u kurac.
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Trezan ulaziš i izlaziš, onda zaključavaš i sakrivaš ključ od sebe, da ti ne padne na pamet da kasnije pijan kao dupe uđeš. Ја бих ту штекао вињак. Ti si ljakse.
Јарослав Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Јебеш то што ћеш да се поломиш, него одоше све флаше. Греота, јеботе.
Talvi Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Zajebavanje sa vinjakom samo odaje anonimnost u alkoholizmu. Srpski viski, neprevaziđeni kult.
Machka Naopachka Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Da li je neko radio sa shoji papirom? Imam želju da pregradim deo moje giga dnevne sobe u mini-radni/ostavni deo kliznim vratima na primer. Našla sam ove dotične iz Novog Sada: www.ambijentdizajn.com i kontaktirala ih, pa ću videti da li i kako to ide, ali me (ko i uvek) interesuje i uradi sam varijanta, pa rekoh da vidim da li neko zna gde bi mogao da se nabavi papir. Našla sam neke u USA i nije skup, pisah i njima da vidim dal bi slali u Svrbiju - al bi bilo bolje ako ima neko da prodaje kod nas. Mislim da ako postoji neko ko prodaje gotov proizvod, da ima šanse i da neko valja sirovine, valjda Enivej, evo slika sa njihovog sajta, tako bih ja nešto samo da ide u ugao i da se otvara sa jedne ili dve strane, to još treba videti... : 1
MissionVao Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Dobra im je 'Fotomodeli i ...' sekcija Javi cene ako saznas Ja bas pravim ovih dana paravan za potrebe pozadine za fotkanje al nece biti papir vec neka tkanina koju tek treba da nadjem.
truliandedzombileš! Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 Srpski viski poređenje ga samo po sebi stavlja u drugorazredno srpsko piće. kajsija srpska boginja. 1
Machka Naopachka Posted July 12, 2012 Report Posted July 12, 2012 a jebeš ga do danas mi samo rekoše "javićemo uskoro informacije" bla. a oni za papir se ne javljaju
Recommended Posts