bezlichni Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Akvarijum naravno...kad nema nikakav konkretluk u frizideru,samo zamocim.. HAha ja ne bih da pecam po njemu, nego kul mi je voda i tako, opusta me jebemliga. Mislim josh jache bi bilo fontana, al da ne preterujemo xD
NećuDisplejNejm Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 evo ja sad preuredjujem sobu. ofarbah vrata i prozore jednom, treba jos jedan sloj, i idem u potragu za savrsenim tapetama. ako takve postoje.
MissionVao Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 (edited) TC u Balkanskoj, bese pre par godina Drugi il treci sprat.Ili ona nova prodavnica izmedju Slavije i Jugoslovenskog dramskog, do Samsunga Sto se tice vrata i prozora meni su lepi samo kad su prirodni tj od lepog punog drveta Edited September 19, 2009 by Double Fire 1
Tanya Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Decko i ja planiramo da uradimo shoji plakare, jel ima neko iskustva sa tim, svaki savet je dobrodosao.
Zen Posted September 21, 2009 Author Report Posted September 21, 2009 Uh ima na netu nasla sam nekoliko sajtova na kojima ti je sve potanko objasnjeno, znam jer sam se i sama interesovala za to. Sada nisam pri svom kompu pa ne mogu da ti dam llnk. Malo prekopaj, ima bas dobrih uputstava.
NećuDisplejNejm Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 jbt kakvih nakaradnih tapeta ima. muka mi je. sve se nesto sjaji i bla. a ona fensi radnja izmedju slavije i jdp-a...uh ima lepih ali previse je skupo.. ma daj, rolna po dve i po hiljade min. ko je lud da daje toliko, a meni jos treba 7 rolni
Tanya Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Sta ce ti tapete? O.o ja ih nikad nisam nesto volela @ Smorock Znam nasli smo svasta i imamo ideju kako cemo raditi, samo pitam dal je neko pravio, da cujem neka upozorenja iz licnog iskustva, uvek me hvata prpa pre nego sto pocnem nesto da pravim
NećuDisplejNejm Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 hm pa eto, oduvek ih imam u sobi. a krecenje bi zahtevalo puuuuno gletovanja i sigurno 3 premaza farbom navikla sam, a lepljenje me bas zabavlja... pogotovo ako sam pod uticajem alkohola
MissionVao Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 (edited) Pa jesu skupe tamo tapete al ja ih dozivljavam kao balsku haljinu za zidove pa mi je lakse Mislim nikad ne bih stavljala 'obicne' tapete kad sve tako slicno kostaju (u toj prodavnici). Edited September 21, 2009 by Double Fire
Kokopelli Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 (edited) U slučaju tapeta, vi iskusni, kako vam zidovu dišu? Meni je ipak bolja varijanta kombinovati boje zidova i tako pustiti mašti na volju nego tapacirati zid nekom lijepom maskom... Nemam pojma, moje skromno i ne baš iskusno mišljenje, ali kad budem imala svoj stan def. ću se igrati bojama... Fala bogu pa sam okružena nekim silnim umjetničkim dušama... Mada sam ja veliki lenjivac kada je inicijativa u pitanju... ne baš svaka, ali za tako neke kućne promjene - da. Međutim, kada nešto smislim - nema stajanja dok se ne završi! Sad sam u fazi treba pokačiti ovolike slike, a muka mi da tražim ramove, imam Klimtov Poljubac od metar i po i kusur u visinu, uramljen, ali nikako da dođe neki drug da mi izbuši zidove Zato su Boterove uredno prikucane long time ago... A i Klimt nešto postao popularan poslednjih 5-6 godina, ne znam šta bi... Kakav solilokvij, iju! Edited September 21, 2009 by Kokopelli
MissionVao Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Ne znam na sta mislis, na budjanje? Ne primecujem nista posle 3 god valjda znaci da je ok. A maska je vala mnogo lepa, ima pattern koji se uklapa pa sve izgleda kao celina. Ne bih zalepila one socijalne nikada (i ja sam pre mislila da su tapete zlo dok nisam videla sta sve postoji). 1
Kokopelli Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Mislila sam na upijanje mirisa, sorry, nisam se dobro izrazila... Jer koliko god pušača imaš u kući, praviš raznorazne eksperimente u kuhinji itd. zidovi neće vremenom upiti mirise. Za tebe sam čula da da...
NećuDisplejNejm Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 hmmm sto se tice lepljenja. prosle godine sam lepila sama i dobro su ispale, a jos je sara bila neka totalno super pa ako zajebem nesto mogla sam da popravim a da se ne primecuje. a sto se tice mirisa, ne znam, mislim da ne upijaju toliko, samo pozute mnogo od duvana, ali sve pozuti pa se ni ne primecuje haha. sad sam farbala vrata u belo, a tapete su jednom davno bile belo-roze na prugice, i vidi se razlika, i to mnogo. da ne pominjem kakva su vrata bila pre 2 sloja. katastrofa. al' sta cu kad pusim, i to ne samo ja. najvise bih volela da okrecim sobu, ali ne mogu, ne znam da gletujem a i trebalo bi mi mnogo vremena, tapete idu mnogo brze (barem meni).
Kokopelli Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) Mislila sam na upijanje mirisa, sorry, nisam se dobro izrazila... Jer koliko god pušača imaš u kući, praviš raznorazne eksperimente u kuhinji itd. zidovi neće vremenom upiti mirise. Za tapete sam čula da da... I da li bi opet stavljala tapete? Edited September 22, 2009 by Kokopelli
bezlichni Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ја сам побего са ''Бем ти живот'' да се дружим са вама. Кажите ми жене, јел готивите лампе? Пошто су мени лампе канда важне када је ентеријер у питању. И слике. Зајебите тапете, то је фурао мој деда, могу да га доведем на форум не сумњам да има 512 корисних савета о одабиру, намештању, практочности тапета.
Night's Blood Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ja obozavam podne lampe, ne volim one male sa onim kitnjastim abazurima.
Fapril ethereal Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 da ta gornja lampa nije slucajno kupljena u galeriji Singidunum? mislim da sam je tamo video pre nekog vremena...
Night's Blood Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Hahaha.... Slike su guglovane. Tek treba da stedim za tako nesto, sta ces, studentski zivot.
bezlichni Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ja obozavam podne lampe, ne volim one male sa onim kitnjastim abazurima. Oве што си поставила су кул, али ја више волим класичније мало. Метал и стакло. Бар када су лампе у питању. Имам једну подну у селу, скроз класика. Сумњам да би се иком свидела али мени одговара.
Fapril ethereal Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Hahaha.... Slike su guglovane. Tek treba da stedim za tako nesto, sta ces, studentski zivot. ja sam ubedjen da sam nesto slicno video u toj galeriji...ima tu jako interesantnih stvari iz domena podnih lampi..
Night's Blood Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) ja sam ubedjen da sam nesto slicno video u toj galeriji...ima tu jako interesantnih stvari iz domena podnih lampi.. Da imam vremena pravila bih sama lampe, samo neko da mi pokaze kako se radi deo sa strujom. Jedno vreme sam pravila svecnjake od stvari koje nadjem po kuci, stare flase, zica, diskovi..... Bilo je super za rodjendanske poklone, pa sa sve razdelila. Oве што си поставила су кул, али ја више волим класичније мало. Метал и стакло. Бар када су лампе у питању. Имам једну подну у селу, скроз класика. Сумњам да би се иком свидела али мени одговара. E da, lepe su mi i vitraz lampe. Edited September 22, 2009 by Night's Blood
MissionVao Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 (edited) I da li bi opet stavljala tapete? Ako si mene pitala - apsolutno. Izbor je toliki da moze dozivotno da ti ne dosadi, lako se menjaju... Imam tapete i u kuhinji i ne primecujem da upijaju miris a sto se pusaca tice ne zelim da mi ni namestaj smrdi pa kad se pusi obavezno su otvoreni prozori i luftira se ceo stan narednog dana satima. Ne zelim mirise koji su sticajem okolnosti tu Jedino mi je dugo trebalo da izvetri miris drzanja kucnih ljubimaca al to je jer niko nije ziveo u stanu za to vreme pa nije imao cime da zameni prethodni miris. @Elitista: sjajno dovedi dedu. samo mi ne pricamo o tapetama kakve on zna ko voli sterilne lampe nek zaluta u neko predstavnistvo Guzzini-ja, Targetti-ja i sl, oni su to doktorirali. Bila sam jedne godine na njihovom seminaru u Firenci tj nije seminar nego ti par dana pricaju o svojoj filozofiji i proizvodnji i sl, zanimljive ideje imaju. Bave se najvise osvetljenjem objekata al imaju i kucne linije. Edited September 22, 2009 by Double Fire
Tanya Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ja cu verovatno uraditi ovakve nekakve lampe to ili slicno tome. Sad razmisljam, posto cemo raditi shoji plakare, pravicu i shoji kovceg za carape Od sve garderobe za carape treba najlepse posebno mesto
Tanya Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Genijalna stolica. Totalno neprakticna i nemoguca za nabaviti verovatno, ali odlicno smisljena
Recommended Posts