Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ono sto me nervira je sto vecina ovih ideja za male prostore (male, as manje od 60m2, posto je valjda to "malo" na zapadu, a ove japose ne smem ni da otvorim stranu, kontam da je njima malo tipa 9m2) je za neke specificne prostore koji imaju ili neku nebulozno veliku terasu, ili neke random zajebane kose prozore, kosine i slicno ili plafon od 5 metara, ili bilo sta sto stan cini posebnim. dajte bre neke ideje za obican, najobicniji genericki stan u zgradi, sa regularnim plafonom, prozorima i nekom normlanon terasom. Lako cu od zanimljivog stana da napravim nesto, pomagajte da se od generickog napravi zanimljivo, serem vam se u dizajnere.

Posted

E da, jel zna neko gde mogu da kupim one mozaik plocice, imam ideju da turim neki mozaik na sto u denvnoj sobi

al ne mogu nigde da nadjem, nemoguce mi je da niko en prodaje te ukrasne mini plocice na meru ili komad ili kako vec

toliko ima tih artsy sranja sa mini mozik plocicama sto se prodaju, negde se i same plocice moraju prodavati

trebaju mi neke bar da budu 5x5cm, mogu i manje al ne mnogo

bila je neka galerija na vracaru koja je prodavala to na kilo, al one u raznim nepravilnim oblicima, al sad ne mogu nigde da nadjem broj....

Posted

iju sto je skupo :(

ima u ovom hobi artu i jos jednoj radnji, pa cu da pogledam koliko ce to da me kosta....

• 2 weeks later...
Posted

Videh tu foru i ranije. I logično i nije, pretpostavljam da je veoma lako sjebati se u trenutku nepažnje.

• 2 months later...
Posted

ali rogovi xD

tumblr_mdjjr6c8lz1r5eo9ho1_500.jpg

tumblr_mf442wsxbU1qev340o1_500.jpg

tumblr_md70l7AbZf1qddbcdo1_400.jpg

:haha: :haha:

il yumetal predlog za feng shui spavace sobe

tumblr_mf42bbzOMB1qjd76eo1_500.jpg

no, salu na stranu

teal :wub:

img_statements2007_3.jpg

irwin_weiner_interiors_2010_hampton_designer_showhouse10.jpg?pictureId=6224791&asGalleryImage=true

storagecolourfulbathroomideasLivingetc.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...