Jump to content

Recommended Posts

Posted

Obozavam svemir i stvari iz doba svemirske ere sssra, nadjoh sjajne fotke Gagarina i sputnjika, jedva cekam da ih isprintam i okacim :wub:

Moju terasu je deda zastaklio 1970 i to lose. Sad bijem bitku oko odstakljivanja. Sad je sve ruzno i zardjalo, a stakla su popucala jos za vreme bombardovanja :( a bas je prostrana, moze i kauch da stane ...

Posted
Btw, nije da imam nesto protiv minusa i pluseva, ali ko god je sada lupio, nema pojma! :haha:

Stoka bez stila i ukusa. Terasica je sjajna. ;)

Posted

Hvala ti! :D Bavila sam se scenografijom nedavno, ali ne enterijera vec napitaka i smutija za jednu kafeteriju. Kad je to ispalo sjajno, kapiram da imam makar malo ukusa prilikom odabira djelova namjestaja i detalja. Btw, ko zeli da vidi o cemu je tacno rijec, klik na fotku:

922965_10201290925374460_1155416334_n.jpg

• 2 months later...
Posted (edited)

Poludeću komšija buši dva meseca iznad mene. Ubi me u pojam. Ima li neki zakon koji ograničava trajanje radova? Vatam se za slamku, pukla sam :haha:

Inače, savetujem svakome ko hoće da opremi gajbu sitnicama, tipa lampice, lusteri, jastuci, posteljina, peškiri,

ponjave, zavese, saksije, sanduci, police bla bla da ako ima mogućnost zapali u Ikeu. Put do Budimpešte i nazad je izašao 6000 din, to podelite na četvoro ako je pun auto, i plus hostel dovoljno je na jednu noć.

Sigurno se uštedi sa sve troškovima puta jer naši jebeno deru na tim sićama. Samo spisak i budzetski limit inače ode stvar u kurac.

Šta reći kad može dupla posteljina da se kupi za 10 evra. Peškiri su 3 evra. Sve pamuk i sve ima lep dizajn, nije babski. Plus, oduševim se juče kad sam shvatila da se posteljina ne gužva :haha:

+tax free vraća se nekih 15%... malo natezanja sa carinicima ali i to prodje ok...

Edited by Machka Naopachka
Posted

Не знам каква је сада варијанта са оним обавезним пријавама радова, поседовањем пројекта итд. По правилу, и кречење мора д'пријавиш. Можда можеш анонимно неку инспекцију да му навучеш на врат тим поводом?

Posted

треба се запитати шта човек ради 2 месеца на једном стану

за 2 месеца је могао да сруши све зидове и да их поново сазида, и то само да је радио преко викенда

да ти не причам какве су људи проблеме имали од тих 'ентузијаста у реновирању'

конкретно, неки баја је зазидао вентилациону вертикалу код мене у згради (вероватно је пресекао, јер му је било неопходно тих 0.00004 квм)

па ти после причај о љуцкости

Posted

To sto drndaju sto godina ili imaju previse para pane znaju sta hoce, ili im je rodjak preduzimac pa im salje mastore kad je njemu zgodno, a ovi se ne bune jer tako prolaze jeftinije. Tako moj komsija sa rodjom renovira stan od zimus, srecom pa jedijagonalno od mene. :no:

Nego, Jubova akrilna boja za drvo ima isti miris kao quatro sladoled od lesnika. Verovatno i ukus :haha:

Posted

Vidis ja mislin da su ovi majstori placeni na sat. Kad buse nema kontinuiteta nego sve nesto drr.... .... dr.. ...r ... ..drrrrr .... dr...rr... i kad lupaju isto

Dum dumdum... .... dum .....d....dd.....dum...

Nemam pojma sta koji kurac rade

Posted

Ma zovi komunalnu, ko mu jebe mater.

Za komplet sredjivanje kupatila max 7 dana radova

Za izbijanje zidova ,promene parketa, izmestaj kuhinje, tj kompletno sredjivanje stana, komsiji je trebalo do metar dana.Naravno obavestavamo uvek u zgradi kada ce neko nesto da radi.

Kakva 2 meseca da neko udara po ganglijama.

Kod nas tako nesto da neko pokusa duradi, pucali bi mu u noge, iz svakog stana po metak.

Posted

A kako ti s mačkom vs zavese? Kod mene nije bilo izvodljivo - menjala ih na 4-6 meseci.

Dobra fora je i zastava. A kod nas pošto deru na zavesama (ono odeš kupiš platno za zavese pa daš da neka baba sašije... jebo mamu nisu normalni) - najbolje uzeti metražu i okačiti.

Kod mene su sada ikea paneli i zadovoljna sam. Za sad nisu interesantni mačkama.

Danas vala ceo dan danas radna akcija kačenja i buškanja i veliki posao završen. Okačili 4 nove lampe, prekrečili ispod što je bilo prljavo od prethodnih plafonjera i zagletovali gde treba, rupe od starih garnišli takodje i zamazali preko... okačili i onu šinu za kuhinju.

A i prozore stigoh da operem :haha:

Zaječarac zaslužen! :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...