Zen Posted September 25, 2013 Author Report Posted September 25, 2013 Nisam sigurna da znam kakp to izgleda @hefest Jes ti bese pricao da ces da radis plocice u kupatilu? Kako ide?
Guest HEFEST Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 (edited) Jesam. Zavrseno skroz. Svidja mi se kako je ispalo. Slikacu danas ili sutra i postaviti ovde. Jos sanitarije da kupim i da stavim vrata na WC, a i u celoj kuci. Sada krece rad na vratima i stepenistu koje ce imati i gelender. Planiram da odradim sve od drveta. Edited September 25, 2013 by HEFEST
Zen Posted September 25, 2013 Author Report Posted September 25, 2013 Bravo! Jedva cekam slike. Od kog drveta ces stepenice?
Guest HEFEST Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Videcu bukva ili hrast. Verovatno hrast. Cekam da mi dodje majstor iz Beograda jer mahom tu radi za velike budzovane i slicnu klijentelu. Mnogo je dobar.
Captain Spaulding Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 moi Kako peres prozore ? @Zen, videla si sigurno u americkim filmovima,otvaraju se ka gore, do pola
Guest HEFEST Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 E jebi ga sada ne perem ja. Ja sam lencov. Pitacu ukucane pa cu ti javiti.
Генеральный Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Videcu bukva ili hrast. Verovatno hrast. Cekam da mi dodje majstor iz Beograda jer mahom tu radi za velike budzovane i slicnu klijentelu. Mnogo je dobar. чекај да удари минус, да можеш да га јебеш ако ти изошљари
Kokopelli Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Evo kako je ispala polica za saksije. Zbogom, teraso, do narednog proljeća! 4
Сталкер Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Da se priključim, došlo hladno vreme pa sam i ja morao da spašavam s hladnoće.
Zen Posted October 5, 2013 Author Report Posted October 5, 2013 Kad imate male biljke, moj svaki fiku oko pola metra mada stepenice polica mi deluje dosta prakticno, mislim da bi se mom macku dopalo
Machka Naopachka Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Hm hm zbog nepredvidjenih okolnosti u zaostatku sam za vama, nemam policu Trazim neku varujantu za obojiti parket u hm neku malo zagasitiju nijansu. Isti je o kod Stalkera.. Ako naidje neko na slike kojekakve, dajte vamo..
Сталкер Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 Orahove ljuske i ostala radost http://www.diynetwork.com/how-to/how-to-make-homemade-stains/index.html
Zen Posted October 6, 2013 Author Report Posted October 6, 2013 Prelakiras? Nista drugo mi ne pada na pamet.
Сталкер Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 (edited) Da, ali da bi bilo lepo treba oguliti sve do drveta pa onda ofarbati drvo, pa lakirati bezbojnim, bezbojni lak za parket se ne boji valjda... Ili jednostavno od euro paleta praviš pod Edited October 6, 2013 by Сталкер 1
Генеральный Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 само да кажем да он није једини стокер са јуметала који узгаја цвеће али је једини без ристрејнинг ордр-а
Zen Posted October 6, 2013 Author Report Posted October 6, 2013 ma jok bre, smo dobro ocisti parket i lupi jois jedan sloj laka, moja keva je to radila, izgleda super patos
Machka Naopachka Posted October 6, 2013 Report Posted October 6, 2013 Mislila sam samo na estetske ideje... super su i palete i orasi doduse, moram priznati. Sad razmusljam da li bih uspela da napravim stencil. Majstor uradi u svtlijoj boji a pre poslednjeg lakiranja ja iscrtam u tamnijoj. Hm hm da li zvuci izvodljivo ljudima koji znaju proces hoblovanja parketa? Ili mastam
Zen Posted November 1, 2013 Author Report Posted November 1, 2013 htela da pravim policu za knjige od univera al mi deda naso neku firmu koja radi neke drvene panele izgleda sto puta bolje od univera, em je pravo drvo a kad sracunam, izadje me isto sad cu da lakiram
Zen Posted November 1, 2013 Author Report Posted November 1, 2013 imam da lakiram daske pa da ih ond spajam u policu drugim recima, nece to biti gotovo jos metar dana sigurno al kacim cim zavrsim
Генеральный Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 качи сирово бре, да видим грејн на том дрвету
Lady in Black Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Зна ли неко где могу да нађем Tiffany расвету у Београду? ТЦ МАГ је раније држао Тифани, али нису имали велики избор зидних лампи, а мени су оне потребне. Имам Тифани лустер и тражим неку зидну лампу, да ми се колико-толико слаже уз облик и шаре лустера, али засад слаба вајда. Пронашла сам идеалну, али у Енглеској и уз испоруку би ме иста дошла преко 200е
Recommended Posts