Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam sigurna da znam kakp to izgleda

@hefest

Jes ti bese pricao da ces da radis plocice u kupatilu? Kako ide?

Posted (edited)

Jesam. Zavrseno skroz. Svidja mi se kako je ispalo. Slikacu danas ili sutra i postaviti ovde. Jos sanitarije da kupim i da stavim vrata na WC, a i u celoj kuci. Sada krece rad na vratima i stepenistu koje ce imati i gelender. Planiram da odradim sve od drveta.

Edited by HEFEST
Posted

Videcu bukva ili hrast. Verovatno hrast. Cekam da mi dodje majstor iz Beograda jer mahom tu radi za velike budzovane i slicnu klijentelu. Mnogo je dobar.

Posted

E jebi ga sada ne perem ja. Ja sam lencov. :da:

Pitacu ukucane pa cu ti javiti.

• 2 weeks later...
Posted

Kad imate male biljke, moj svaki fiku oko pola metra :) mada stepenice polica mi deluje dosta prakticno, mislim da bi se mom macku dopalo :da:

Posted

Hm hm zbog nepredvidjenih okolnosti u zaostatku sam za vama, nemam policu :)

Trazim neku varujantu za obojiti parket u hm neku malo zagasitiju nijansu. Isti je o kod Stalkera..

Ako naidje neko na slike kojekakve, dajte vamo..

Posted (edited)

Da, ali da bi bilo lepo treba oguliti sve do drveta pa onda ofarbati drvo, pa lakirati bezbojnim, bezbojni lak za parket se ne boji valjda...

Ili jednostavno od euro paleta praviš pod

cabin+small+ontario+tiny+house+camp+shed+fort+4.jpg

Edited by Сталкер
  • Downvote 1
Posted

ma jok bre, smo dobro ocisti parket i lupi jois jedan sloj laka, moja keva je to radila, izgleda super patos

Posted

Mislila sam samo na estetske ideje... super su i palete i orasi doduse, moram priznati.

Sad razmusljam da li bih uspela da napravim stencil.

Majstor uradi u svtlijoj boji a pre poslednjeg lakiranja ja iscrtam u tamnijoj. Hm hm da li zvuci izvodljivo ljudima koji znaju proces hoblovanja parketa? Ili mastam :haha:

• 4 weeks later...
Posted

htela da pravim policu za knjige od univera

al mi deda naso neku firmu koja radi neke drvene panele

izgleda sto puta bolje od univera, em je pravo drvo

a kad sracunam, izadje me isto

sad cu da lakiram :wub:

Posted

imam da lakiram daske pa da ih ond spajam u policu

drugim recima, nece to biti gotovo jos metar dana sigurno :) al kacim cim zavrsim

Posted

Зна ли неко где могу да нађем Tiffany расвету у Београду?

ТЦ МАГ је раније држао Тифани, али нису имали велики избор зидних лампи, а мени су оне потребне. Имам Тифани лустер и тражим неку зидну лампу, да ми се колико-толико слаже уз облик и шаре лустера, али засад слаба вајда.

Пронашла сам идеалну, али у Енглеској и уз испоруку би ме иста дошла преко 200е :cry:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...