Zen Posted November 6, 2013 Author Report Posted November 6, 2013 Sun, moon and stars valjda, ako ne ta radnja onda svakako u toj ulici sam videla takve lampe (ona ulica kojom se 65 spusta do Politike. Nusiceva?)
Lady in Black Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Мислим да они не држе Тифани, онда могуће да је нека радња поред. Јесте, Нушићева улица. Хвала на препоруци, мораћу да свратим. Већ постајем очајна. Гуглајући сам пронашла једну жену која сама прави лампе а-ла Тифани, написала сам јој и-мејл и чекам да ми одговори. Можда може/хоће да направи једну "по мери", само ме занима колико ће тај плезир да кошта.
Lady in Black Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Па то ти је ТЦ МАГ Имају, чини ми се, највећи избор њихове расвете, али јако мало зидних лампи; углавном имају лустере, стоне и стајаће лампе.
Guest HEFEST Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Pa ne znam. Znam samo da su imali. Ima i neka luks prodavnica kako li se zvase. Prodaju mahom samo lustere i lampe. Mozda tamo nadjes nesto.
Zen Posted November 6, 2013 Author Report Posted November 6, 2013 a ovde? http://www.lampelusteri.rs/
Генеральный Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 фазон, ''колико гитара видите на слици''
Demon Seed Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Jednu gitaru ni ja nisam video dok nisam pogledao sluku Pegla izbija oči na keca, to do skoro nije moglo da se sretne u mom okruženju, iam cimera, svaka bi ga majka za zeta poželjela
sale 3sm Larry Flynt Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 papuca na radijatoru je mnogo sumnjiva.
Demon Seed Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Plasticna papuca uredno oprana u ves masini pre 10 dana kad su otisli gosti. Sada je topla za nove goste
sale 3sm Larry Flynt Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 CSI istikt i intuJicia mi govore da je tu nesto mlogo sumljivo...samo jedna papuca je tu..dakle to vodi samo jednom zakljucku.GOSTI SU PIRATI!HA! Resen slucaj! YEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!
Lady in Black Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Pegla izbija oči na keca, to do skoro nije moglo da se sretne u mom okruženju, iam cimera, svaka bi ga majka za zeta poželjela Значи цимер пегла, је л'? Ако икада остане без смештаја, реци му да би га моја мајка радо примила
Demon Seed Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Kazem ja, zet. Prenecu mu. Ali moras da ostavis slike.
Lady in Black Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Нећемо га за зета/мужа, само за подстанара коме нећемо наплаћивати кирију уколико буде редовно (ваљано) пеглао. Али га поздрави свакако
B@K@ Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Svakoj ženi treba neko ko redovno i valjano pegla. daj slike, živatideca! 1 1
Night's Blood Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Lepotica je skoro gotova, ostalo je jos da se izabere boja za zidane delove. Trenutno je belo. Juce je pustena u rad. Onaj ko je izmislio kaljeve peci je najveci car na svetu.
Генеральный Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 делује ко справа за мучење сисуса
Night's Blood Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Jedino se pomuci kada mi pomogne da donesem drva, ali, k'o da je to mucenje za onak'u ljudinu.
Lou Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Dajte mi ovo sranje, da izgleda kao Ktulu. Ovo ću da zbudžim ispod.
Zen Posted November 26, 2013 Author Report Posted November 26, 2013 trenutno drkam na ikeu. lampa a ima i u ovom JYCKu da se nadje po nesto zanimljivo po finoj ceni kad je mali stan, valja da su svedene stvari stilski cu kad budem opremala vilu inace, veoma mi se dopadaju ovakve kombincije mesta za uvaljivanje i police samo ne znam kako bih to izvela kod mene
sale 3sm Larry Flynt Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Lepotica je skoro gotova, ostalo je jos da se izabere boja za zidane delove. Trenutno je belo. Juce je pustena u rad. Onaj ko je izmislio kaljeve peci je najveci car na svetu. Ovako sine, slazem se da to cudo proradi, velike smo pare ulozili, ali nikako ne pristajem da se ucite na mome dedici.Spalite vi nekog drugog pre njega da ja vidim kako to ide, pa onda mozete i njega.Samo tako i nikako drugacije.
Zen Posted November 26, 2013 Author Report Posted November 26, 2013 ... obozavam kad vidim sjajno uklopljene detalje u jarkim bojama
Recommended Posts