Zen Posted November 29, 2013 Author Report Posted November 29, 2013 Previse posh, premalo mJetal za Jareta
Kendall Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 moj predlog, lampe ometene u razvoju i jedna true black metal varijanta 1
Zen Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 gde si uzeo ovu poslednju, posto je?
Antikristina Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Ovu lampu što je Fapril okačio ne bih nikad držala u kući, tripovala bih da mi Isidora Bjelica visi nad glavom 1
Night's Blood Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Jednom kada budem imala svoju kucu... 1
Zen Posted December 1, 2013 Author Report Posted December 1, 2013 pa zar ti nemas svoju kucu? inace, sve te fore su sjajne, ali dobro izgledaju samo ako imas ooooogroman prozor ili puno prozora na gajbi takoreci, nevidjeni stanovi u nas ovde
Night's Blood Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Ova poslednja slika je moguca u nas. Ona mi se najvise svidja. Moguce je to uraditi u ovoj kuci u kojoj sam ja. Ima jedna mala soba na spratu i to bilo bas dobro resenje za mali prostor.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 ova je do jaja, samo dusek da se spusti, svalerka da moze da dise, kad naleti draga u nepredvidjeno vreme.
Kendall Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 ^ uđeš, sedneš i gledaš the doors uživo a za onu steampunk lampu, nisam je nigde uzeo. samo sam u google kucao "desk lamp for jaroslav" i to mi izašlo
jelchica Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 (edited) Ova sofa Dream je fakin' odličan komaT nameštaja. Može da se bira boja i tip materijala sofe i jastučeta, može da se leži na njoj ovako i onako, vrlo udobna.. Sofa kamasutra mode ON Edited December 2, 2013 by jelchica
Dersu Uzala Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ovo podseca na one rezervate po Keniji i Tanzaniji.
Dark_Elf Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 interesantno na prvi pogled, ali ne kapiram šta se dobija kad uvučeš krevet? Nit' je astal, nit je kauč... nego neko čudo što zauzima pola sobe.
Oak Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ova sofa Dream je fakin' odličan komaT nameštaja. Može da se bira boja i tip materijala sofe i jastučeta, može da se leži na njoj ovako i onako, vrlo udobna.. Sofa kamasutra mode ON Koliko ovo čudo košta?
jelchica Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 17 ljadi. Imaš ovde doobru recenziju sofe: http://www.nemagreske.com/sofa-dream/
Lou Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Sofa kamasutra mode ON http://www.liberator.com/
Night's Blood Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 interesantno na prvi pogled, ali ne kapiram šta se dobija kad uvučeš krevet? Nit' je astal, nit je kauč... nego neko čudo što zauzima pola sobe. Spavaca soba, ni ne treba nista vise od kreveta, police i ormara. Kad uvuces krevet imas ono gore da se pruzis i da se sklonis od svih.
Zen Posted December 2, 2013 Author Report Posted December 2, 2013 Dobar faxon Al mislim da je bolje izvrnuti se na krevet nego na patos
Night's Blood Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 Dobar faxon Al mislim da je bolje izvrnuti se na krevet nego na patos Turis lejzi beg i eto.
Zen Posted December 11, 2013 Author Report Posted December 11, 2013 lejzi beg pobogu, ja zaboravih da to postoji super ideja
Zen Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Uruk me zarazio belom bojom, sve cesce nalecem na fotke znimljivih enterijera gde preovladava bela boja restoran ovde mi je super fora sa vratim akoja su uradjena na foru papirnih panela
Recommended Posts