Night's Blood Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Mrzim bele prostorije, uvek me asociraju na: 1
Zen Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 hahahahahha pa ono, jes sta znam, otkd sam sve prebacila u neke svetle boje, detalji bolje dolaze do izrazaja narocito biljke
Night's Blood Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Ne volim bele zidove, pre bih okrecila u neku tamniju boju pa imala bele detalje. Inace, bele prostorije su za one koji imaju vile i kucne pomocnice, skroz je neprakticno. Kao i ceni namestaj i stakleni stolovi koje ja imam. Moj cale je bas bio pametan, sve je to lepo, a onda je mene preselio tu i sazidao kaljevu pa prasine na sve strane. Bukvalno moram svaki dana da brisem. Da nisam bila na faxu u to vreme kad se kupovao namestaj, sve bi mnogo drugacije izgledalo. Pristalica sam toga da kuca treba da bude prakticna, a uz to svakako moze biti i lepa.
kuruz Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 ja bele zidove obožavam, sve ostale boje su mi neprikladne ali ne volim beli nameštaj
Night's Blood Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 U kom smislu neprikladne? Za koju prostoriju?
kuruz Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 za bilo koju osim dečije sobe, nekako su mi neozbiljne 1
Zen Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 kaze covek sa svetlecim patikama da, beli zidovi su mi previse, ali ni nemam bele, imam neke skoro bele, sto vuku na zuto i sivo moj stan je na severoistoku, tako da je zimi mracno do bola, ovako je bas bolje mda mi ponekad nedostaju narndzasti zidovi kakvi su nekd bili, al farbanje simsa u narandzasto to zamenjuje. nekada mi je vise odgovralo tako, sad mi vise odgovaraju sto svetlije boje, smiruju me I'm getting old
kuruz Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 to su patike za zajebanciju šta bre oćeš daj slike
Генеральный Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 da, beli zidovi su mi previse, ali ni nemam bele, imam neke skoro bele, sto vuku na zuto i sivo и ја би требо да кречим
Antikristina Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Moji zidovi vala žuti, jarke boje (nije drečava) Kaže baba da je strefi šlog svaki put kad uđe u sobu, drugar da doživi nervni slom posle pola sata A meni su divni, pogotovo ujutru, kad zasija I praktični su, to je neka boja što se pere vodom 1
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 моји светло плави. кад смо кречили. нису ми дали да извлачим црвено-плаве штрафте, па сам изабрао боју гостујућих Барсиних дресова из те сезоне
Antikristina Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Imala sam i crvene, tad su mi govorili da je kupleraj Ali ne volim svetle boje, čak ni na zidovima 1
Night's Blood Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 za bilo koju osim dečije sobe, nekako su mi neozbiljne Jbg, na belom zidu ubijes jednog komarca i vec praljavo. I tamo gde se lozi jako brzo potamne. Ja cu za dnevni boravak morati da izaberem neku svetlu boju, namestaj mi je taman. Nikako ne mogu da se odlucim koju a da se slaze i sa kaljevom. Ovako nesto bi odgovaralo. Mada ova druga nije bas svetla, ali bila bi dobra.
Antikristina Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Tako nešto kao ta prva je moja dnevna soba, možda malo svetlija, a hodnici su kao ta druga... Kao da je moja keva birala boje 1
kuruz Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 ja nemam taj problem, nigde se ne grejemo na čvrsto gorivo ali je svuda hrastova kora, nisu ravni zidovi
Night's Blood Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 (edited) @Yvette Hahahahahahahaha... Jbg trpezarija je tamno zuta, namestaj je crni i braon/bordo i pec je takva. Kontam da ce neke nijanse zelene najbolje ici uz sve to. A i parket ce biti boje kao sto je pec. Edited January 5, 2014 by Night's Blood
Antikristina Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Meni je zelena lepša (ako razmišljaš između te dve ) @kuruz A komarce nemate? 1
sale 3sm Larry Flynt Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Putovanja/433076/Kada-vidite-ovu-kucicu-pozelecete-da-zivite-u-njoj
jelchica Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Gde on earth da nađem kvalitetno ulje za zamirisavanje prostora? Ono pasivno, što se u njega samo stave štapići. Imala sam Botegga Verde i bilo mi je super ali sad cvrc, zatvorili. Viđala sam u Kiki i Coin Casa-i, ali ne bih da idem na trial and error jer su oko 1000 kinti. Evo npr. danas sam uzela u Jysk-u neko za 900 = bacila pare -.-'
Machka Naopachka Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Snajke, uzela i ja bili mi slatki cvetići al ništa ne deluje ali sam nakapala malo esencijalnog ulja i to bar miriši Inače, krečim na proleće i sredićemo drvenariju - vreme je. Parket će da čeka, ali zato skidam tapete menjam taj "accent" zid - biće stencil: http://www.cuttingedgestencils.com/wall-stencil-branch-butterfly.html http://www.pinterest.com/cestencils/ u principu ako nekog još interesuju stencili, možemo se deliti za shipping. I mislim da bih mogla uraditi jedan stencil na pločicama na terasi - da probam... neki orijentalni motiv ili cvet il neko čudo. Mislim da je stencil na parketu odlična alternativa tepihu i bajcovanju... kad dodje parket na red...
Zen Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 jeej napokon kup'l a veseli tepih za dnevnu hahaha vidi se lepo i plava gajba za macku LOL
Berliner Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 nekako mi je los feng sui da stolica samo jednom nogom stoji na tepihu i onaj stocic 2
Zen Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 mislis? ja htela da ih okacim o plafon
sale 3sm Larry Flynt Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 dajte neke prijedloge zuredjenje garsonjere, naci kockica stajl. Kujna i kupatilo pruzaju mogucnosti....daklen to je sredjeno
Јарослав Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 ako je soba dovoljno velika, prvo što mi pada na pamet je neko pregrađivanje policama/ormarima/regalima
Recommended Posts