Demon Seed Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Nikad pregradjivanje (jebiga Jaroslave, danas sve tebi u kontru), uvek bolje jedna ogromna soba nego dve male Govorim iz iskustva, nijednom nisam pregradio veliku sobu i uvek sam bio radosan! 2
sale 3sm Larry Flynt Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Turio sam u pod plocice, pravi je studio flat. Ne bih pregrade, al bih neke poljice na zid rokao. Na jednom kraju zida imam onaj ormar most i ispod trosed, al to bi ja mozda sve na furdu, pa zato jurim predloge.
Machka Naopachka Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Jes da me optužuju da bih žensko dete nazvala Ikea, al pogledaj expedit police kockice kod njih... možeš i da naručiš kod naših, ugradjuju se al da ne ideš samo za to pošto popuni gepek ... Ovakvu smo kod nas platili 11000 din (da ti donesu daklem u Beograd, ne na kućnu adresu). U radnji bi platio recimo 80tak evra (al to vidiš na netu, skineš tax free..) Dobre su jer su lagane, duboke (dva reda knjiga), možeš da ih okreneš kako hoćeš, nemaju ledja tako da mogu da služe i kao neke vizuelne pregrade za prostor ili da ih staviš uza zid, a standardne su dimenzije tako da možeš da kupiš za njih kutije, vratanca, staklena vratanca, fioke - sve montažno demontažni fazon, pa kad odlučiš da promeniš ne kupuješ sve novo. 2
sale 3sm Larry Flynt Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 uu ovo je lijepo i strava resenje za bajs.
Night's Blood Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Da, moras prati bajs posle svake voznje. Ako hoces da zid bude te boje. 1
Machka Naopachka Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 (edited) ili taman zid ili neke tamne tapete, što da ne... ako nema gde da ga drži van stana... Edited July 3, 2014 by Machka Naopachka
sale 3sm Larry Flynt Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Imam podrum. Al kul je fora jer je u jednom filmu Kevin Bejkon tako drzao bajs u kujni....al jbg on imao celo potkrovlje na raspolaganju..
Machka Naopachka Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Okači kacigu na frižider - close enough.
Demon Seed Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Ako ima i onu masku za disanje napred, okaci je negde u klonji, fin detalj
sale 3sm Larry Flynt Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Ako ima i onu masku za disanje napred, okaci je negde u klonji, fin detalj Nemam to, al ima petokraka na celu kacige. 'Teo sam da je preradim da mogu da koristim sluske, al nikad to ne uradih..
Antikristina Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 :wub: Ovako ću ja kad popravim gramofon (jednog dana) 1
jelchica Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Not really. Al ćale muzičar, kolekcionar odvajkada.. Jedan ceo zid sobe u pločama. Kontam da sigurno ima masa manje zanimljivih ploča po tavanima i podrumima, u kutijama.. P.S. Tako se rade stalaže. Da budu pasent za ono što će u njima da se drži.
sale 3sm Larry Flynt Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 restaurirah neku komodicu. Nije neki Luj trijesosmi, ali je puno drvo.Sluzilo za alat, bilo ogavno belo, nelakirano. 9
sale 3sm Larry Flynt Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Gledao sam neka resenja japanaca..boles' kako iskoriste prostor...i to mikrostanovi od 4 do 10 kvadrata!!!????
jelchica Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Meni bi u tako skučenom prostoru non-stop bio neopisiv haos 1
Antikristina Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 I meni, ali to su Japanci, oni su organizovani ljudi A i mali su, naš čovek ne bi stao u taj mikrostan 1
Recommended Posts