Machka Naopachka Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Deluje neudobo a i ruzno je. Police su skroz ok. Ja bih jednu stolicu na ljuljanje. Na ljuljanje??? Za ljuljanje ljuljajuceg tipa
kuruz Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 to svi vole kod mene kući uvek bila otimačina ko će da sedi na stolici za ljuljanje kad su bili neki rođendani i ostala okupljanja
Zen Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 ne smem da imam stolicu za ljuljanje, kapiram macak bi na keca ostao bez repa ili glave :/
Zen Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 na mnogim primerima modernih enterijera ima fora da nema plakara nego otvorene police sa odecom, ofingerima, cipelama ja to ne razumem, pa nakuplja se prasina svuda plus, otvoreni cipelarnik u spavacoj sobi wtf ili, jos bolje, ostavljanej namerno nekih cipela ili cizama u sobi radi "harmonije boja i oblika" fantasticno. nije bas najbolji prier, imala sam jedan sa cizmama al ne mogu da nadjem sad @ macka stolica za ljuljanje
Machka Naopachka Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Uf ova poslednja je savrsena. Sve ima, prostor, prirodne materijale, kontrast. I taj pod tako nepraktican Na zalost kozna garnitura ne ide sa mackama a stakleni sto sa detetom, kao ni niske police i one velike vaze i suvi zbun. A ni pec. Ali mogu da mastam. E skoro sam naletela na nesto totalno kul... Evo ga http://www.treehugger.com/eco-friendly-furniture/wooden-furniture-embedded-rivers-glass-greg-klassen.html Iskreno bas i ne nasedam da je salvaged wood i evo friendly al je mnogo lepo
Zen Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 jeste, diovno je samo je skupo ko otrov, naravno :/ i da, vrlo cesto nailazim na ovakve fore, krevet sa posteljinom do poda jel to uopste ljudi imaju? ja ne znam nikoga ko to tako namesta mislim da je neprakticno i da se brzo prlja al otkud znam is that a thing now?
Machka Naopachka Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Po meni to je fora za slikanje. A otvoreni ormani su studentska fora, ili kad se tek uselis pa nisi jos stigla da kupis orman. Onaj otvoreni rack za cipele moze samo u hodnik. Ali u njega ne staju cizme tako da je fail
Zen Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 kriju noge krevetu ili prasinu ispod kreveta hahah pa stagod znaci fora
Machka Naopachka Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 (edited) Kriju ruzan krevetnza slikanje npr, u pravu si. Ja bih malo dnevnu sobu da odlepim od ovog komoda ispred tva / tv worship rasporeda. I neke postere vec jednom da uramim. To je na dnevnom redu valjda tri godine. Edited February 2, 2016 by Machka Naopachka
Zen Posted February 2, 2016 Author Report Posted February 2, 2016 vecina privremenih resenja postaje dugorocna jebiga, nemanje vremena ili para ili oboje menjas raspored ili menjas namestaj?
Night's Blood Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Kriju ruzan krevetnza slikanje npr, u pravu si. Ja bih malo dnevnu sobu da odlepim od ovog komoda ispred tva / tv worship rasporeda. I neke postere vec jednom da uramim. To je na dnevnom redu valjda tri godine. Ja bih da stignem da ti odgovorim na sve poruke. Mi smo taman sve namestili a za par meseci ce biti haos od svega za dete. Uspela sam da uzivam dve nedelje u tome.
Machka Naopachka Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Opusti se. Inace tako smo i mi. Nesting ponasanje totalno. Sve krecili isli u ikeu radili stencile etc. onda dodje dete iiiii well sto si gledo sredjenu kucu, gledao si. vecina privremenih resenja postaje dugorocna jebiga, nemanje vremena ili para ili oboje menjas raspored ili menjas namestaj? Ne menjam kauc dok mi dete ne napuni 18 A sta znam okrenula bih kauc. Stavicu neku ponjavu preko jer je vise fleka nego kauc. Ne znam kako tv da resim jer je jako prakticno da stoji na zidu zbog deteta. Mozda stolica za ljuljanje da bude kao ispred tv-a...
Hail Metal Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Baš sam sad gledao Pink 2, Olja Crnogorac predstavljala svoj stan, sviđa mi se, i stan i drOlja. Ima tamo neke slike na zidovima, medeno izgleda.
Machka Naopachka Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Da li je negde moguce naci fotelju na razvlacenje za cirka 100€?
soul wandering Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 pa forma ideale ti je najjeftinija, baci pogled na sajtu
Machka Naopachka Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Kod njih najjeftinija 20K. Pre su imali neki outlet ovde kod mene, na bežanijskoj kosi u rodi, ali mislim da se to tamo zatvorilo. Ne znam gde im je sad taj outlet. Tu je bilo super jeftinoća komada, popravljanih...
soul wandering Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 te fotelje na razvlacenje, jednosedi, dvosedi najskuplji...tj.kao i neki daleko veci,normalni krevet. ne znam u cemu je fora tu.
Machka Naopachka Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Jeste skroz bezveze. Ali baš mi samo fotelja radi posao
soul wandering Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 znam kad sam ganjala skoro dvosed, isto oko 20 hiljada im bio, kao i neka mala ugaona garnitura npr. nidje logike.
Machka Naopachka Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Sad vidim da im je outlet centar u BN bosu. Otićiću tamo možda nešto naleti. Svojevremeno sam u outlet centru mojcu trosed platila manje od 100 eur. Ružan, ali radi.
soul wandering Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 ja posle pitala i nekog lika da mi napravi krevet, kad ono opet 20 hiljada nisam znala za taj outlet, prosetacu narednom prilikom
Machka Naopachka Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Krevet može da se nadje ali na razvlačenje slabije... ove stvari iz outleta su popravljane... ali skroz ok, dodje majstor, pokaže šta je radjeno sve ok, i služio je par godina a sad služi dalje, poklonih ga.
Recommended Posts