vudun Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Okrečio sam zidove spavaće sobe u crno. Plafon neka nebesko plava nijansa. Oduvek su mi se sviđale crno-plave kombinacije. U svemu. 1
vudun Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Kratka kosa još od 2004. Još da dočekam tu penziju...
Oak Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Pa da na miru glasaš za vučića. šta imaš na podu, parket?
Machka Naopachka Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Auf. Jesi bar stavio puno postera ili slika ili cega vec? Kakav je dojam kad se udje u sobu? Jel manja za 60%? 1
vudun Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 (edited) Tu je neka kobajagi replika Save Šumanovića... Soba ima 30 kvadrata, tako da umanjenje donekle i prija. Noću se uopšte lusteri ne pale, samo lampa osvetljava. Oko svevideće. šta imaš na podu, parket? Bukvin parket. Edited February 12, 2016 by vudun
Zen Posted February 12, 2016 Author Report Posted February 12, 2016 Moj kum je ofarbao komplet sobu i plafon u crno. Soba ima puno sunca, deluje fino. Mene bi ti depra ubila a vidjljiva prasina dotukla.
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 napokon nadjem fotelje kakve jurim vec godinama i nemam sad 200 evra za komad mwaaaaa
Hail Metal Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 200e evra komad? Ovo vredi možda 25 e. 1
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 Ovo su restaurirane stolice iz 60ih u savrsenom stanju, tzv mid-century modern licno, smatram da vrede u vr' 50 evra komad al ih ovi sto prodaju cene u nebesa meni se takve bas dopadaju, kada imaju odvojene jastuke za sedenje i naslon, takve su najredje i najkvalitetnije, uglavnom je tapacirano i spojeno. i nema ih nigde u ponudi, pratim i kp i kupindo i svasta al jebiga ne bi im dala 200 e i da su zlatne ali mi se svidjajuuuuu i sad patim i da, preudobne su imali smo ih u starom stanu, ali ih je keva bacila 90ih u naletu menjanja namestaja xD klasika
Machka Naopachka Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 (edited) Pa ako je mid century modern onda ok Mislim da ih za 200e nece niko kupiti. Sacekaj ako se ne prodaju, ponudi mu kolko mislis. Edited February 15, 2016 by Machka Naopachka
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 ono evo ti 80 evra za obe i da si hepi a jos su i tirkizneeee ma di nece, ima ovih budjavih hipstera punih para, kupice :/
soul wandering Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 (edited) ovo lici kao nesto sto bih ja znala da napravim, sto ne ides na tu varijantu? ili bas moraju biti iz 60ih? Edited February 15, 2016 by soul wandering
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 pravljenje kosta dosta, ne isplati se, pitala sam na par mesta ko da im trazis barokne radove ma ne moraju, samo da imaju oble ivice jer se ubijam na cjoskove namestaja i da imaju odvojene jastuke i da lice na ovo, jer mi se to svidja
Machka Naopachka Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 Cekaj a da nadjes neke sa spojenim jastukom pa da modifikujes? Nije tesko napraviti dva kockasta jastuka. Imas sundjer kakav hoces na meru u sorbonu npr i mabl pamuk kakve oces boje i krojacicu jos da nadjes koja hoce da sije to. Meni je jedna krojacica sila celu garnituru, pokajala se posle ali jastuci su joj bili jednostavni i ok za sashiti...
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 ne razumem, kako da modifikujem ako je spojen jastuk, onda moram da ga pretapaciram, i to znaci da je konstrukcija koaj je unutra nereprezenatativna za spolja, obicno do nekih trash preckica onda nemam odvojeno konstrukciju i jastuke koje mogu da presvucem i operem u masini posto se te namestaj jastucnice kod mene peru dva puta mesecno, ako i svi prekrivaci za namestaj zbog dalaka btw sto se pokajala?
Machka Naopachka Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 Ako sam dobro razumela onda je kad je jedan jastuk on zalepljen za ledja stolice?? Pokajala se jer je imala day job, pa je podcenila kolicinu posla za garnituru, a moja garnitura tj deo koji ide na samu konstrukciju je jebeno krojena, iz petsto parchica. Pa nije htela da uzme vise para i tako... Nema ni veze super je uradila E a moje pitanje za danas je: Da li je neko negde video ove hipsterske stolice za manje od 6480 din?
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 ovako, ove su kod nas najcesce, sto rece neko buvljak to je jeftina trash varijanta onih fotelja vidis kako je uradjeno sve iz jednog dela, nema st ada se skida, nego se celo pretapacira a kod onih koje sam postovala, jastuci su nezavisni i mogu da se skidaju i vracaju, tj i mogu da se presvlace odvojeno, ili da im se sasiju po dev presvlake, pa da perem i menjam sto je meni daleko bolja varijantna narocito na leto kad krenu alergije na prasinu i zivot i sranja Da li je neko negde video ove hipsterske stolice za manje od 6480 din? Eiffel chair hahah kakav glup naziv za te stolice jes to videla u homecentru ili gde? ja jeftnije od te tvoje cene nisam nasl anigde ako nadjes javi
Machka Naopachka Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 Ta cena je faros namestaj, fyi. Eiffel chair? Ja kucala plasticne stolice i izletelo
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 pa to je sad taj mid century furniture revival sad je opet in i cuveni model tulip chair ima u emu http://www.emu.rs/proizvodi/stolice/stolica-dc-323b-detail taman smo se otarasili barcelona stolice iz salona namestaja, kad eto, opet se istorija vraca
Machka Naopachka Posted February 15, 2016 Report Posted February 15, 2016 Ta mi se ne svidja. Ove ajfel mi se svidjaju. Samo pojma nemam s terminologijom. Ps, u pravu si ono sto si sad okacila nema sanse da sredis onako. Jos ako je unutra neka zicana opruga, no way.
Zen Posted February 15, 2016 Author Report Posted February 15, 2016 terminologija je bullshit nego previse dugo iskopavam stolice po netu, pa sam pokupila kojesta narocito sto se tice izucavanja nasih poslovnih enterijera iz 70ih i 80ih kad se imalo para Inace te Ajfel imaju sa drvenim svetlim, srednjim i metalnim nogama meni su te sa srednje svetlim nogama najlepse, te sto si ih ti postovala metalen su mi nekako ne znam nestabilno deluju
Recommended Posts