jelchica Posted May 12, 2016 Report Posted May 12, 2016 Izletala je meni neka mnogo slična posteljina po fejsu, slične i cene. Komentari žena su "fuš, tanko, boje se izližu posle par pranja, 100% pamuk su bolje mada ni one nisu nešto". Ne naručih, vođena onim Koliko para, toliko...
Zen Posted May 12, 2016 Author Report Posted May 12, 2016 meni su ionako svi elementi kreveta razlicitih nestandardnih dimenzija pocevsi od samog kreveta, preko dva razlicita jastuka i cjebe i jorgan su razlicite dimenzije.... samo da narucim da sasijem po meri
Machka Naopachka Posted May 12, 2016 Report Posted May 12, 2016 Izletala je meni neka mnogo slična posteljina po fejsu, slične i cene. Komentari žena su "fuš, tanko, boje se izližu posle par pranja, 100% pamuk su bolje mada ni one nisu nešto". Ne naručih, vođena onim Koliko para, toliko... Vis a za ove su dobri komentari. Mada to nista ne mora da znaci, platis dva tri bota...
Machka Naopachka Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 E ja lepila ogledalca. Ne znam sto mislis da ce da padnu? Meni deluje skroz stabilno. Lepila sam i slike ( ne ove doduse, nego druge gde ram ima vecu ovrsinu kontakta s zidom) 1
Zen Posted May 30, 2016 Author Report Posted May 30, 2016 Ma ne toliko da ce da padnu koliko kako da krecim oko nnih Lepo je
Machka Naopachka Posted May 30, 2016 Report Posted May 30, 2016 Hvala, i ja sam zadovoljna... Sto oko njih, zgulis ih pa okrecis. I onda ako ces opet kaciti uzmes samolepivu traku i zalepis. Inace, na koliko krecite? Ja kontam sledece prolece, znaci 3 god. Nije mnogo lose stanje ali prijalo bi osvezenje. Onda taman da vidim da pregradim dnevnu sobu/ napravim orman, pa da osposobim i sobu za klinca.. Ili da se selim
Zen Posted June 1, 2016 Author Report Posted June 1, 2016 krecenje na 3 godine je po mom misljenju taman, ali moze i na 4 ako se nema para, nije tragicno
Machka Naopachka Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Uuu https://www.buzzfeed.com/dorsey/get-fancy-af-and-turn-a-table-into-a-succulent-garden U komentarima na fb su se dosetili da treba nabiti pleh ili nesto ispod. Jedino sto.. Saksija nema rupe?? Al lepo je
Zen Posted June 4, 2016 Author Report Posted June 4, 2016 E jes, izvestila sam se sa tim fazonom da gajom biljke u saksiji bez rupe, tako mi rastu sve sanseverije recimo.
kuruz Posted August 2, 2016 Report Posted August 2, 2016 Mala IKEA u Bulevaru - dosta zanimljivih stvari uzeh odličnu dasku za peglanje pre neki dan, a ima svega sve IKEA, naravno
Hail Metal Posted June 26, 2017 Report Posted June 26, 2017 Bolje jedan Black Sabbath nego sve ovo, lep je kuca 1
Havočka Posted June 26, 2017 Report Posted June 26, 2017 nisam ja kriva sto je sharon pojebala turneju
soul wandering Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 super je ova fora sa paletama, bas sam je cesto vidjala u poslednje vreme a i spavala na slicnom krevetu jednom prilikom ne znam koliko one kostaju uopste
VoivodBG Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 http://to-ma.rs/proizvodi/ Samo mi se čini da je malo zajebano pronaći dobar dušek koji bi legao na iste.
Recommended Posts