Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izletala je meni neka mnogo slična posteljina po fejsu, slične i cene. Komentari žena su "fuš, tanko, boje se izližu posle par pranja, 100% pamuk su bolje mada ni one nisu nešto". Ne naručih, vođena onim Koliko para, toliko...

Posted

meni su ionako svi elementi kreveta razlicitih nestandardnih dimenzija

pocevsi od samog kreveta, preko dva razlicita jastuka i cjebe i jorgan su razlicite dimenzije.... samo da narucim da sasijem po meri :haha:

Posted

Izletala je meni neka mnogo slična posteljina po fejsu, slične i cene. Komentari žena su "fuš, tanko, boje se izližu posle par pranja, 100% pamuk su bolje mada ni one nisu nešto". Ne naručih, vođena onim Koliko para, toliko...

Vis a za ove su dobri komentari. Mada to nista ne mora da znaci, platis dva tri bota...

• 3 weeks later...
Posted

Hvala, i ja sam zadovoljna... Sto oko njih, zgulis ih pa okrecis. I onda ako ces opet kaciti uzmes samolepivu traku i zalepis.

Inace, na koliko krecite? Ja kontam sledece prolece, znaci 3 god. Nije mnogo lose stanje ali prijalo bi osvezenje.

Onda taman da vidim da pregradim dnevnu sobu/ napravim orman, pa da osposobim i sobu za klinca.. Ili da se selim :haha:

Posted

krecenje na 3 godine je po mom misljenju taman,

ali moze i na 4 ako se nema para, nije tragicno

Posted

E jes, izvestila sam se sa tim fazonom da gajom biljke u saksiji bez rupe, tako mi rastu sve sanseverije recimo.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Mala IKEA u Bulevaru - dosta zanimljivih stvari

uzeh odličnu dasku za peglanje pre neki dan, a ima svega

sve IKEA, naravno

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...