bradilko Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 meni je baš klošarska fora sa paletama, ali onaj tavan je kul.
bradilko Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 sanjam da imam ceo jedan zid od stakla
ShinigamY Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 (edited) Sta mislite o ovakvoj polici? Zena radi u poslednje vreme dosta sa parametarskim dizajnom, u sustini ova polica je modularna i moze da se "nadogradjuje" samo pomeranjem slajdova i par klikova prilikom izrade (tj rada na modelu). A ovi beli delovi police sa rupicama su u sustini delovi za osvetljenje, koji se rade sa LED stripovima i IoT konekcijama, zavisno od atmofere koju zelite u sobi, par klikova na aplikaciji i menjaju se boje itd. Edited September 1, 2017 by ShinigаmY
VoivodBG Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Bradilko, a hoćeš li ih sam čistiti kada se uprljaju? Jeste staklo lepo vizuelno, ali je preteško za održavanje pogotovo ako si negde u prirodi ili ima konstantnih izmena u vremenu. Shinigamy, forma deluje simpatično ali i zavisi šta ćeš sve držati po policama osim knjiga, mene bi bio strah da tu negde izložim ploče. Detalj sa LED lampama može biti super, drugar je nešto slično napravio kod sebe, uzeo je razne skenove iz Berserk mange, i ispod svakog panela postavio različitu boju svetla i onda nastaje disko/berserk ludnica.
bradilko Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 jedan šmrk bajo moj i rešen problem uostalom ako ću imati para za takvu egzibiciju, imaću i da platim nekom spajdermenu da izglanca koncept ovih polica mi se uopšte ne sviđa, nit funkcija, nit urednost, nit estetika, ne vidim šta je "pisac hteo da kaže".
Antikristina Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Stakleni zid je lep na slici, al' mislim da bih se tripovala tu da spavam A kad bi neka ptica letela ka meni ili još gore kad bi se zakucala vrištala bih sto posto
VoivodBG Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Platićeš ženu da ih opere, povremeno? Kuća unutar kuće.
bradilko Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Platićeš ženu da ih opere, povremeno? Ćuti... zavese već imam, samo stakleni zid fali 1
Demon Seed Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 Ova prica o zavesama.. ne znam da l' nesto mrzim vise od zavesa U stvari znam, kurceve asure i svecnjake i slicna sranja po stolu xD @Phallusifer: <3 Jedared igra
soul wandering Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 voivode, odakle su sve ove divne fotkice koje kacis?
Recommended Posts