Captain Spaulding Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 @B@k@ Hvala za link Dizajnirao sam sebi ormar , poslao skicu ujaku i trazio sam da mi uradi predracun koliko ce to da me izadje. Prosto nisam mogao da verujem kada mi je rekao da je za dimenzije 2.2 m x 1.3 m x 0.6 m 350 evra. Zato sam nazvao hobi sistem , pitao ih za cenu ploce tog i tog materijala koji sam izabrao kod ujaka. Zatim sam izracunao ABS kant traku na koliko m' se rasprostire , izracunao sam povrsinu svih elemenata , uracunao cenu sarki , nosaca za police i dosao sam do cene 19 036 dinara. Jedino sto mi fali su srafovi i tanka ploca koja iza nazad .....ali je smesno kako je razlika 150 evra. @ Sugar Ako toliko zelis promena najbolje ti je da se iselis , kupis plac negde blizu grada i napravis sve po tvojoj zelji
Sugar Overdose Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 A dobro, pusti snovi sta sad Snacicu se i sa ovim sto imam
Zen Posted September 7, 2011 Author Report Posted September 7, 2011 @ captain Vidi, bolje ti je da zoves firme koje prodaju secenu ivericu po meri, npr u bg je to firma agacija. U novom sadu moz da se obesis jer ces morati da kupis pola ili celu tablu materijala jer ne prodaju na manje. A ujak ti je picketina klasicna
Captain Spaulding Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Mislim da i u NS u ima ali ne znam koja. A sto se tice cele ili pola ploce mislim da mogu taman da uguram da imam svega malo viska. Da li oni rade i kantovanje ?
MissionVao Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Posto jebes ti taj enterijer ako je prljav - zna li neko koju od ovih maski (s filterom) treba uzeti da bi isparenja pri ribanju prestala da mi buttsexuju pluca?
Lou Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Gde ima dobrih prekrivača za krevet? Nešto jednostavno i od jačeg materijala. Ne pominjite indijske prodavnice, obišao sam ih.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ma ja nisam ništa sem tih indijskih našla... bem li ga, ako neko nadje nek javi. Ima u Italian Mall-u neka radnja sa tim čudima pa ima neke onako vrlo retro (baki bi se svidelo) prekrivače, ali su preterani.
Lou Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Gde je i šta je Itallian Mall? Nosim se mišlju da pronađem neki materijal i sam to sredim.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Nosila sam se i ja tako, al nikako dotle da dodjem. Ali možeš i da vidiš ako šiju zavese u radnji, mogu da ti porube i prekrivač. Jedino što ti treba štof koji je dvostran da ne moraš stalno da paziš na koju stranu si ga stavio (da, lol.), i što možeš mebl da tražiš on je nešto širi ako se ne varam 3m, al su meblovi i malo teški obično, a platna namenjena za šivenje su kod nas 1,5m širine (pa onda kupuješ na metar) sad vidi dal je to dovoljno. Možeš i da spojiš dve širine u ostalom. Taj Italian Mall je neko čudo sa autletima u pripizdincima, al ima svašta nešto Klik 1
Lou Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Znam da si rado primenila stereotip muškarca na meni, ali znam ponešto o šivenju. Ova radnja i nije tako daleko od mene, možda obiđem. A možda pošaljem kevu da kupuje cipele.
Night's Blood Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 I ja imam taj problem sa prekrivacima, jebena garnitura od eko koze. Planiram da obidjem radnje, nadjem neki jaci materijal ili tanji mebl, porubim i eto.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Jebi se, Lou, ja još kao da pomognem Night, bolje eko koža nego mačke. Isto tako bolje mačke nego mačke & eko koža...
Night's Blood Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ma moji me ujebali sa garniturom, kupili pre par godina. Lepo izgleda i to je to, sranje tesko za odrzavanje. I jos crna, sve se vidi. Samo zbog garniture i nemam macku.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Mačkama je tako sve jedno U stvari, nabavi mačku, sjebaće garnituru u roku od 3 dana i eto izgovora da je presvučeš/promeniš
Night's Blood Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ma mani me, i za prekrivace stekam lovu.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 A maca će da ti lovi večeru
Lou Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Jebi se, Lou, ja još kao da pomognem Zato si dobila plusić, cenim trud.
soul wandering Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Gde ima dobrih prekrivača za krevet? Nešto jednostavno i od jačeg materijala. Ne pominjite indijske prodavnice, obišao sam ih. Sta fali prekrivacima u Orient Emporiumu? Ima jdnostavnih i od jaceg materijala...ja imam dva, i zadovoljna sam
soul wandering Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ja sam imala u sobi neki crni sa minimum belih linija, prosle godine kada mi je soba bila crno-bela..Sada je krem i kupila sam jednobojni krem prekrivac isto kod njih. Blizu stana mi je njihova radnja pa iskreno i nisam dalje trazila
Lou Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Nisam nigde video crni, sa dezenom ili bez. Pomislio sam da jednostavno nema, u fazonu - to se očekuje od indijske prodavnice.
soul wandering Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Sad sam gledala na njihovom sajtu, nema slika tog crnog prekrivaca, ali u radnjama ga ima, ne mozes da ga ne vidis u gomili šarenila... Meni sa super uklopio uz zavesu, crno-bele slike na zidu i uz komp sta znam, prosetaj pa pogledaj...mislim da je ok za mušku sobu
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 A ima i indijska kuća kao malo-vele prodaja na putu k novosadskom autoputu, reče ona i trenutno zažali - jer Lou to već sigurno zna
Recommended Posts