Гера Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 POGLEDAJTE HITOVE NEKIH PAORA! - 200 na sat (ivan gavrilovic) - opsesija (beat street) - tek je 12 sati (et) - samo zelim da znam (dee monk) - noc sa tobom (mayday) - snage mi ponestaje (energija) - moja mala (knez) - da l' si ikada mene voljela (knez) - samo u snu (funky g) - kralj kokaina (moby dick) - baywatch theme - take on me (a-ha) - whiskey in the jar (thin lizzy) - never gonna give you up (rick astley) - drunken sailor (pirate song) - green roses (traditional irish song) - crni leptir (yu grupa) - kada padne noc (riblja corba) 1 Quote
Fapril ethereal Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 super ahahahahahah dvesta na sat,uuu krivinu dvesta na sat,a u pizdu materinu Quote
Telcontar Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Nije fer da ovaj kvlt stoji zaboravljen. Quote
Гера Posted October 21, 2009 Author Report Posted October 21, 2009 а хунтелар? на неку фору за 3 дана има 22000 гледања! - хунтелар/сплавови (новица здравковић) 1 Quote
Andrija Smith Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Huntelar je hit najveći, baš postavih prije neki dan na temi Humor. Quote
*memento mori* Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Da, da, daaa!!! Huntelar razbija! Mada Zar te nije stid je isto haos! "Dao sam ti pile celo, karabatak si mi uzela" Quote
mina. Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) huntelar 10+ za lirikse hahah, stvarno ste kraljevi! koliko mi se cini mp3 ima samo za to, u more info. ali nekako - nije to to bez scenskog nastupa, koji bih ovom prilikom posebno pohvalila! (koreografija za 200 na sat hahhah) elem, u cijem god da ste kupatilu snimali onu jednu stvar - cenim da komsija treba da dobije prvi disk haha. i samo jos jedna stvar: mene stvarno interesuje gde ste nabavili brkove, odlican volumen, kao i postojanost! totalno bih ih furala. najozbiljnije. e, da, zaboravih da napomenem - knez apsolutni favorit! Edited October 22, 2009 by mina. Quote
Шарки Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Бркови су аутентични само код једног члана, остали су нацртани. Quote
Grob Bez Dna Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 onaj u dresu juventusa najveci car. ima genijalne pokrete. Quote
lemmy sixx Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 I genijalan dres! Ako budete imali nastup,ocekujem da se dres baci u prvi red u kome cu biti. Quote
blacksmith Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Crkoh dabogda ako Huntelar nije pesma decenije... Sve najbolje u daljem radu! Quote
Гера Posted November 4, 2009 Author Report Posted November 4, 2009 хвала, хвала свима! као што рече шарки горе, бркови су нацртани, мада како су ствари кренуле озбиљније, видим ја да ћу морати да узгајам исте! а свирки ће такође бити, пошто видим да раја тражи лајв! купатило у коме смо снимали је од ортака који је само донирао клоњу, не појављује се, а комшије су бабе и деде, које су нам лупале о зидове да не вичемо, тако да мислим да их не интересује било шта! Quote
Zoidberg Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Negde sam procitao danas, ako ne na tubetu u komentarima, da ova momcad gostuje u novogodisnjoj emisiji Fajront republike. Inace, Huntelar je nesto najsmesnije sto sam video u zadnje vreme Quote
Bejbe Kompajler Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Bili u Fajrontu... reko', ajd da vidim te čuvene momke ('er sam ih do sad samo slušala) i ono - bap - ugledam kolegu sa faksa kako lupa u neku fasciklu or something like that E, sad preslušah sve i skroz sam oduševljena Quote
Гера Posted January 9, 2010 Author Report Posted January 9, 2010 (edited) хвала свима! ево линка из фајронта Edited January 9, 2010 by Гера Quote
Recommended Posts