Grobodan Posted September 29, 2018 Report Posted September 29, 2018 http://www.mediafire.com/file/oogpdqobnbpxmgg/Sear+Bliss-TFTE2018-By+Samaritianin.rar Izašao novi album posle šest godina pauze za povampireni Hammerheart rec, to je standardni SB dakle melodični BM sa sve trombonom, posebno moram izdvojiti sporije trake koje su im ovaj put ispale baš dobro, zvuče malo netipično za ovaj bend i sveže istovremeno. Nisam die hard fan ali kapa dole za istrajnost i bavljenje ovim zvukom danas u vreme totalne suše za isti. I da, pomenuti nastup na Exitu bio baš dobar, super su zvuk imali a još je lepše kad se čovek seti da će ih opet videti vrv na sveto nikad. Quote
Haos sam ja Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Do skoro nisam čuo za ove al im je ovaj novi "Letters from the edge" baš odličan, malo falilo da mi upadne na završnu listu. Mogao bih da malo preslušam šta su ranije radili. Quote
Recommended Posts