Jump to content

2009.07.30.-08.01 *Wacken,Germany* W:O:A - 20th Anniversary

LazaGNR

Recommended Posts

Pa,ne znam dal cu stici da detaljisem o nastupu svakog benda na Wacken-u (tek onda nikad ne bih prestao da pricam/pisem :haha: ),al videcu da stavim bar po neku fotografiju od tih bendova :pivopije:

@Nesa:planiralo se dugo odlazak na to i napokon sam iskombinovao (sto kazes,bole me kurac,haha :haha: ) :pivopije:

Edited by LazaGNR

Daj fotke sad!

Ma jedva sam upload-ovao i ovih par slika,de cu tek druge :haha:

Polako...bice ... :opusteno:

Odlična reportaža. Što se tiče nemačkih narodnjaka, obrati se Teši on sigurno zna. :P

Haha,da,taj je upoznat sa folk muzikom od Kazahstana do...picke materine :haha::pivopije:

Pa...na svim na kojima sam mogao da stignem :)

Rekao sam,primat na tom festivalu mi je bio da odgledam sto vise bendova (kad vec imam takvu priliku,a i jebi ga,zato sam na kraju krajeva i bio tu :haha: ),ali to nije bas bilo tek tako lako izvodljivo,posto su se termini nastupa 'preklapali'.Zato sam se trudio da odgledam bar pola nastupa,ako vec ne mogu ceo nastup nekog benda.

Znaci,jedno 80-90% bendova sa ovih glavnih stage-eva (Black,True i Party) i jedno 30-40% iz Headbanger's Ballroom-a (jebi ga,manji stage i sporadnija desavanja na njemu).Uglavnom,gledao sam sva ta 'veca' (i 'srednje-veca') imena koja su nastupala tamo.Kad budem nastavio sa piskaranjem ovog sa Wacken-a videces ;)

E da,hvala svima na kritikama :):pivopije:

• 1 month later...

Svaka chast za izveshtavanje. Ko bi rekao da si ti tako strpljiv za tastaturom :mrgreen::D

A shto se tiche cene cuge, skupa je. Na Summer Breezu je u radnji pivo od 30 centi..... Dodushe, neko levo, ali still pivo.

No dobro, ipak je Wacken brend, mora to da se naplati.

• 4 months later...

Ha!

Ladno mi drug javio (Nebojsa,ako citas ovo - hvala :pivopije: ) da se vidim na pocetnoj strani na Wacken sajtu (!) :haha::rockdevil: 

Kako ide onaj slide-show bendova od prosle godine vidim se prakticno u prvom redu za Running Wild :):rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

EDIT:mogao bih da zavrsim jednom ovu pricu sa Wackena-a...samo da se nakanim :bigblue: 

Edited by LazaGNR

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...