Divlji Tigar Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Još jedan u nizu odličnih a manje poznatih bendova. Nažalost imaju samo jedan album "Count Your Blessings" iz 1990. godine koji je fenomenalan, i jedan EP "We Came 2 Rock" koji nazalost nisam imao prilike da čujem. Grupa je iz Amerike i imaju ženski vokal. Edited May 4, 2021 by Divlji Tigar Quote
Bata Trokrilni Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Hvala puno za preporuku, dobra stvar. Quote
Bata Trokrilni Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Preslušao sam ovaj album pre 6 meseci i na prvo slušanje mi je legao. No, nakon toga sam ga totalno zapostavio i tek od pre dve nedelje počeo intenzivno da ga cepam. Albumčina je stvarno fenomenalna, a pesma Too Late ubija. Quote
Bata Trokrilni Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Puštam ovaj album iznova i iznova. Zaista je malo albuma na koje sam se ikada ovako navukao. Quote
Divlji Tigar Posted April 28, 2010 Author Report Posted April 28, 2010 (edited) Nisam znao da ima njihovih snimaka na Youtube-u. Edited April 28, 2010 by Divlji Tigar Quote
Bata Trokrilni Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 Uh, pa ja ih ne bih ni skinuo, da ih nisam najpre video na Youtube. Mada, malo toga ima u odnosu na njihov kvalitet. Quote
Divlji Tigar Posted October 10, 2011 Author Report Posted October 10, 2011 Konačno sam preslušao EP "We Came 2 Rock", pesme su dosta slabije od onih sa "Count Your Blessings". Sada ostaje samo da nekako nađem pesmu "Raise Your Voices", koja se objavljena samo na singlici iz 1989. godine. Quote
PLANT Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 imaš ovde gomilu bendova sa ženskim vokalima i njihovih pesama za download pa čekiraj inače, Malteze je stvarno carski bend, šteta što imaju samo jedan album sve pesme su odlične i imaju neki svoj karakter ali naslovna stvar jednostavno ubija Quote
Divlji Tigar Posted October 10, 2011 Author Report Posted October 10, 2011 (edited) Znam za taj blog. Izgleda da taj lik pravi kompilacije, meni zanimaju celi albumi. Edited October 10, 2011 by Divlji Tigar Quote
PLANT Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 nisam sve gledao ali možda na nekoj od tih kompilacija ima i ta pesme od Maletezea koju tražiš? ako voliš metal sa ženskim vokalima obavezno nađi album australijskog benda Amethyst 'Flames to eternity' otkrio sam ih tek pre nedelju dana ali od tad ih slušam bukvalno svaki dan kvalitet zvuka na tubu je stvarno skrš ali ipak... debeli i masni Sabbathovski rifovi + paljenički ženski vokal. šta ćeš više ; ) http://www.youtube.com/watch?v=VPGKRsRbmM0 VOLUME NA MAX. Quote
Divlji Tigar Posted October 10, 2011 Author Report Posted October 10, 2011 ako voliš metal sa ženskim vokalima obavezno nađi album australijskog benda Amethyst 'Flames to eternity' Obožavam metal sa ženskim vokalima tipa Acid, Chastain, Warlock, Helion, Crystal Viper... Quote
PLANT Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 e u tom slučaju obavezno čekiraj onaj Amethyst i ako možeš nađi TINDRUM - Drums of war album, nije baš 100% metal, ima tu i hardroka, metala, AOR-a ali sam album izuva i pevačica naravno inače, taj album je teški raritet, original disk na ibeju opušteno ide za 300-500 $ p.s. Ruler of the wasteland & Curse of crystal viper!!! \m/ Quote
Recommended Posts