Flash Of The Neon Light Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Da vidimo sad šta mislite vi veliki metal kritičari! Moj stav: Precjenjeni : 1.Cradle Of Filth 2.Dimmu Borgir 3.Slipknot 4.Tokio Hotel (nije metal bend, ali sam morao napisati i svi mi znamo koliko su oni precjenjeni) 5.HIM 6.Iced Earth Potcjenjeni : 1.ChthoniC 2.Love story 3.Graveworm I još bendova koji se sad nemogu sjetiti Quote
Grob Bez Dna Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 precenjeni: metalika i pantera. potcenjenih ima mnogo. Quote
BLAGOJE Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 precjnjeni su: 1.slejer 2.metalika 3.slejer 4.imolejsn 5.siks fit under 6.disdejnd 7.dids of fles 8.obicuari a potcijenjeni su: 1.djuran djuran 2.modern talking 3.plavi orkestar 4.katapult 5.rodja raicevic 6.ona bugarska kurva od pedera sto pjeva sa zvijezdama grajnda Quote
Talvi Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 precenjeni: pantera. Tema je odmah krenula na lose staze, zakljucavajte ovo. Quote
F4R15 Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Precjenjeni: Slipknot, Trivium, Exodus Podcjenjeni: Down, Dog Fashion Disco + čitav bunt Quote
Vlladimir Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Precjenjeni: Slipknot, Trivium, Exodus Podcjenjeni: Down, Dog Fashion Disco + čitav bunt Exodus? Pa kakve katastrofe u poslednje vreme izdaju, sumnjam da su nešto precenjeni....ovo poslednje je samrt. Precenjeni su Kamelot, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Satyricon... Podcenjenih ima i previše, spisak bi se protezao... Quote
Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Прецењени: Pantera, Slayer and Carpathian Forest. Потцењени: Nightwish - нови састав и нови албум. Quote
Flash Of The Neon Light Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 Потцењени: Nightwish - нови састав и нови албум. Tu se slažem, ljudi su previše popljuvali Annete, Jest da nije kao prije, ali je opet dobro. Quote
F4R15 Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Exodus? Pa kakve katastrofe u poslednje vreme izdaju, sumnjam da su nešto precenjeni....ovo poslednje je samrt. Precenjeni su Kamelot, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Satyricon... Podcenjenih ima i previše, spisak bi se protezao... Slažem se za Amon Amarth i Dimmu Borgir. Ali, meni su Exodusovi stariji radovi precjenjeni. Quote
Vlladimir Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Slažem se za Amon Amarth i Dimmu Borgir. Ali, meni su Exodusovi stariji radovi precjenjeni. Bounded i Fabolus da, ostalo i ne baš...No, ko zna. Nevermore je recimo strašno podcenjen bend Trivium je precenjen, Machine Head takođe. Limp Bizkit, kakvi god bili, danas su i previše podcenjeni i pljuvani. Quote
oʞɾoƃ Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Amon Amarth ne može biti precenjen sa onakva dva poslednja albuma... Precenjeni: bezmalo kompletna američka scena, Cannibal Corpse i Machine Head pogotovo, Trivium i ostala klinčadija da ne pričam, srpski BM bendovi, Soilwork, Venom, Cradle Of Filth. Potcenjeni: Scar Symmetry, Anaal Nathrakh, Sarkom i God Dethroned su prvi koji mi padaju na pamet. Edited August 5, 2009 by Gojko Quote
Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Cannibal Corpse Ово никако не може бити прецењено. Quote
Zoidberg Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Amon Amarth ne može biti precenjen sa onakva dva poslednja albuma... Precenjeni: bezmalo kompletna američka scena, Cannibal Corpse i Machine Head pogotovo, Trivium i ostala klinčadija da ne pričam, srpski BM bendovi, Soilwork, Venom, Cradle Of Filth. Mwahahaa...Cek,ti slusas onaj skandinavski gej blek metal a kazes da je originalni i jedini dobar blek metal bend precenjen, kakav epic fail Ovo za americku scenu necu ni da komentarisem xD Dobro, nu metal i metalcore je sranje,ali zato old scool Quote
oʞɾoƃ Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Pa je l' sam te ja pitao da komentarišeš? Venom je meni kurac, pozerskijeg benda ova planeta nije videla, a ni ne smatram ga black metalom. To što im se album zove "Black Metal" ne znači da jesu black metal, kao što ni Panterin "Power Metal" ne znači da je Pantera power. Samo ti piči svoj old-school, a ja ću svoj gej skandinavski black metal, i sve u redu. Edited August 5, 2009 by Gojko Quote
Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Скандинавски блек метал и Venom имају везе само због тога што су ови "смислили" назив правца и ништа више. Ако су они оригинални блек метал, ја сам аргентинска Дога. А то да су једини добри је само твоје мишљење и ништа више. Едит:Упаде Гојко. Edited August 5, 2009 by Narsil Quote
WIZARD OF GORE Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Прецењени: Pantera, Slayer and Carpathian Forest. Потцењени: Nightwish - нови састав и нови албум. da, temu defitivno treba zatvoriti...ovo prelazi u prelupavanje Quote
Narsil Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 da, temu defitivno treba zatvoriti...ovo prelazi u prelupavanje Ја сам мислио да сваки човек има права на свој укус и мишљење. Quote
Мајор Гашпар Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Hah Blagi care! Prodao bih dupe da nabavim cd sa obradama. Quote
Andrija Smith Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 A kuku, puštali su buksovci još nešto od njega u radio emisiju, moram to nedje nać. Car! Quote
Divlji Tigar Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 To što im se album zove "Black Metal" ne znači da jesu black metal, kao što ni Panterin "Power Metal" ne znači da je Pantera power. "Pantera" je na "Power Metal" albumu bila power metal. Naravno mislim na US Power. Quote
Vic Rattlehead Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Potcijenjen INTO ETERNITY Precijenjen LAMB OF GOD. Quote
SkullKrusheR Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 znam da se vecina vas ne slaze sa mnom, ali mislim da je slejer precenjen bend. ne kazem da je losh, daleko od toga, ja volim slejer, ali mislim da ima dosta boljih bendova koji ipak nisu doziveli toliku slavu kao slejer. moje mishljenje. lemi, nemoj da me kamenujesh... dodao bih tu josh i par nemachih thrash metal bendova, ali opet niko od njih nije ni blizu slejera. Quote
Vlladimir Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 U kom bi pravcu samo tema otišla kad bi se govorilo o domaćim potcenjenim/precenjenim sastavima, kad se ovako koljete oko stranaca... Quote
Recommended Posts