Phallusifer Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Vanessa Van Basten, odlican Italijanski post metal/rock bend, boli kol'ko su potcenjeni i nepoznati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Marco van Basten ima i ženu i dve ćerke, i nijedna se ne zove Vanessa, morao sam da proverim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Hahahahaha :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 ovaj Agent Fresco na kojeg se svi ložite je precenjen uzeo sam pre neku veče da gledam onaj KEXP live i mislio sam da ću da umrem posle nekoliko minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Kad se pojavi neki novi bend i pohvali ga 5-10 ljudi bez da kritikuju išta, onda za njima krene talas papagaja koji ponavljaju isto, nije to dobro. Mora neko da kaže da je car go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 meni je taj fresko muzički sasvim ok, ali vokal mi ubija želju za ozbiljnijim slušanjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Ipak bi neko trebao da objasni ovima sto su uvek iznad situacije,da je car go.Mozes reci da ti se ne svidja,da je pederska muzika,ali Peshko KEXP live jebe kevu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 smeće 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 mrla 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 ovaj Agent Fresco na kojeg se svi ložite je precenjen uzeo sam pre neku veče da gledam onaj KEXP live i mislio sam da ću da umrem posle nekoliko minuta nemas pojma Talavaro kako god da obrnes mozes samo reci da ti ne lezi... ali muzicki u svakom pogledu kvalitetna ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 smeće uštedeo mi čovek reči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Talvi i Kuruz vezasi, kao i obicno. Dark Water live >>>>>>> sve sto vi slusate. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Niko ne sluša The Chasm, i sami kažu. : ) DC: Yeah, yeah, definitely man, because it's really hard -- you know, the situation with the band right now. I mean, being without a label, you know, no support and everything like that. And as you said, the problem for the band is that for people who really like brutal stuff, we're not that brutal. And, you know, for the black metal people we're not, probably, that <tentatively> -blacky-, you know? http://www.youtube.com/watch?v=rsmlKk5CE3I 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Boli ih kurac, imaju dva fana iz srbije Taj album je fantazija! Baš sam i ja čitao kako ih čak ni njihovi Meksikanci ne jebu 2%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Talvi i Kuruz vezasi, kao i obicno. Dark Water live >>>>>>> sve sto vi slusate. potpis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 (edited) ovaj Agent Fresco na kojeg se svi ložite je precenjen uzeo sam pre neku veče da gledam onaj KEXP live i mislio sam da ću da umrem posle nekoliko minuta ali ti slusas najgori entombed core, sons of anarchy core i tough guy brocore.. Znaci Agent Fresco je bukvalno sve sto ta muzika nije. - pametno, progresivno, unikatno, suptilno, napredno, itd. Edited August 24, 2016 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 sons of anarchy core :haha: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 pa to bukvalno kao da ja pricam da su hatebreed i agnostic front precenjeni jer se ne pronalazim u tome. agent fresco svakako zasluzuju hajp jer su strasno dobri po svakom realnom kriterijumu modernog prog rocka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Azal good guy objasnio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 (edited) ko god me poznaje, zna da ja nemam apsolutno nikakav problem sa gej muzikom svih vrsta kod ovih jednostavno ništa ni da me dirne, nije mi bitno ni najmanje kakvi su muzičari i kakve su im triole u kvintnim oktavama, pesme su mi prazne naprosto eno i ITF nas je ubeđivao da obratimo pažnju na poslednja 3 minuta te svirke ali ja kao u zid da sam gledao Edited August 24, 2016 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Precenjeni su svi bendovi koje ja ne slusam a drugi slusaju. Potcenjeni su svi bendovi koje ja slusam a drugi ne slusaju. Suma sumarum teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 (edited) mene dirne na bukvalno svakom nivou. do te mere da ne mogu da objasnim zasto mi je toliko toplo oko srca dok ih slusam. da li zbog emotivnog sadrzaja ili zbog nivoa svirke i celokupne muzicke prezentacije. bukvalno svaki deo benda i svaki clan stavlja svoj unikatni pecat na to sto cujes. a cela poenta njihove svirke je sto je vise nego poprilicno komplikovana ali se uopste ne oseca u kontekstu pesme nit ometa melodicni i emotivni sadrzaj. nesto za sta 99 posto prog bendova ne moze da se pohvali. pusti Wait for Me i fokusiraj se i ako ti to zvuci prazno onda stvarno ne znam sta bih ti rekao. ta pesma mi je microcosm celog albuma i benda. toliko kul sitnica, neki momenti gde se stavi efekat na dobos i na vokal u isto vreme kad akcentuju u istom momentu, klavir na pocetku, pa na sredini kad peva "have I been giving you up for more" i gitara mu svira neki country bluegrass unis. i jos brdo stvari. bas ono, mnogo se ulozilo u svaki detalj Edited August 24, 2016 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 plus plus plus... iliti pusti Pianissimo <3 http://www.youtube.com/watch?v=ffj9BK4ZbUE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 jbg ja sam bas mega picky sto sam stariji i mene stvarno jednom u 5 godina ovoliko odusevi bend. moram malo da branim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 aj probaću i tu Wait For Me danas posebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts