Demon Seed Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 ali svakako je Kyuss za mene na vrhu liste. Slažem se za Kyuss brt Pajdolone, ja znam 2 čoveka koji ih slušaju Quote
Јарослав Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Kyuss klasa, ima bre dosta ljudi koji ih slušaju Quote
obsessed by cruelty Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 (edited) Jes, i ja mislio da su oni barem popularni. Meni licno jedan od retkih bendova da je bas kidanje u taj stoner, cak i originale sam kupovao. Za Kyuss kazem. beard meme stranice zivote lutalico Edited August 26, 2016 by obsessed by cruelty Quote
Јарослав Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 mnogo glupa ta clutch pesma sry brt Quote
SkullKrusheR Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 svako ko iole gotivi stoner, sluša kyuss. ne znam da li ima popularnijeg benda od njih, osim ako se računa qotsa koji su davno izašli iz stoner okvira. e da, jedan od najprecenjenijih i prehajpovanijih bendova ove decenije, deafheaven. pretenciozni trendi hipsterčići. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 umirem Izvorno pod nazivom Gamma Ray, Queens of the Stone Age, u početku sastavljeni samo od pjevača i gitarista Josha Hommea i bubnjara Alfreda Hernandeza, pokušavali su se riješiti etikete napušenog rocka koja ih je pratila u bivšem sastavu Kyuss. Quote
chess Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 kao sto su iz meshuge nastali ovi djent smaraci kopiraci, ista fora je i sa kuyss-om, vise od 80% bendova koji furaju taj stoner zvuk kopiraju njih, vrlo malo ima njih koji zvuce originalno i imaju neki svoj fazon... meni recimo ovaj bendic je prijatno osvezenje, ima taj stoner trip ali mnogo muzikalni momci, aj da kazem da su potcenjeni Quote
In The Flesh Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Hypnos69 veoma potcijenjen bend. Quote
Јарослав Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 meni recimo ovaj bendic je prijatno osvezenje, ima taj stoner trip ali mnogo muzikalni momci, aj da kazem da su potcenjeni http://www.youtube.com/watch?v=yzymqAn_2kU pustih par minuta, svidža mi se podosta ako hoćete kvalitetnu stoner mlađariju, eno vam Kosmodrom što sam kačio na preporukama Quote
Eidolon Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Pa nemam pojma ljudi, ono, za ljude koji znaju - da, poznati su, ali meni su oni stvarno klasa od benda, a van ljudi koji su bas upuceni u stoner gotovo niko nije cuo, na to sam mislio. Mada, imas te primere i na regionalnom nivou, tipa kako kod nas malo ljudi zna za Incubus a u AmeriKe nema ko ne zna, ljudi su maltene pop stivo. Najprecenjeniji noviji bend - Atoms for Peace. Covek bi stvarno vise ocekivao od takve ekipe, makar ja. Quote
chess Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 obrni ceo album, ja volim te zvukove sa bliskog istoka, lepo se ovde uklapa uvaj stoner fazon, meni je bas dobar trip Quote
Chicken Little 420 Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 ko bre ne zna za incubus? Quote
soul wandering Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 ja znam bukvalno samo i onu jednu sto se vrtela na vivi, kako se zove ta stvar? Quote
SkullKrusheR Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 što se stoneraša tiče, ovi carevi su baš potcenjeni. ima tu svega, sludge, hc punk, noise rock, r'n'r. vrh bend. Quote
KazimKazim Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Kako uvek nadzes bendove sa ovim ocainim vokalima? 2 Quote
KazimKazim Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Deni brt originalni vampir centavr...ovai patetise i to mnogo lose, u prazno Samim tim eto ti odgovora sto su pocenjeni Quote
Јарослав Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 takoe bre samo gruvajte kvalitetne stonerčine uuu, ovaj Hypnos 69 baš kida Quote
igoraki Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Najpodcenjeniji stoner bend je ubedljivo Madking Ludwig, po mom skromnom misljenju, prvi album ubija https://www.youtube.com/watch?v=Ku-PO2csmaM https://www.youtube.com/watch?v=jRciFrnhnLg Quote
Recommended Posts