Fapril ethereal Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 iako priznat među kultadžijama, mislim da je edge of sanity značajno manje popularan od svojih mahom manje kvalitetnih i zanimljivih savremenika. the spectral sorrows - purgatory afterglow - crimson kombo mi je možda omiljeni u celom dm-u sa svim podžanrovima. Quote
Angelystor Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Ova tema sluzi za dve stvari: -prvo i osnovno, trol Pantera meni bolja od 99% thrash bendova Quote
Kumodraski Vo Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Precenjeni alumi: Amebix - Monolith Avantasia - The Metal Opera Pt. II Autopsy - Severed Survival (bas njesra) Impetigo bilo sta Motörhead - Iron Fist Napalm Death - Scum Archgoat bilo sta, obican usisivac sta je ljudima nije mi jasno.. Blind Guardian - Nightfall in Middle-Earth Destruction - Infernal Overkill Immolation - Dawn of Possession Massacra - Enjoy the Violence Nuclear Assault - Game Over Running Wild - Pile of Skulls Summoning - Dol Guldur Vio-Lence - Eternal Nightmare (bas zesce precenjen) Watain vecina albuma jbg.. To su neki osrednji pehvaljeni albumi, ima dosta vise onih sto se dizu u nebesa a ugl. su jako dobri ili odlicni.. Quote
obsessed by cruelty Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 malo me stra' ovih artificijelnih onlajn identiteta sa sodom nikovima, ali sodom je precenjen. there, i said it. ja imam izuzetan muzicki ukus 1 Quote
kuruz Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 @ Angelizator nikakav trol The Sleep, Yesterday Don't Mean Shit, Floods.... nestvarne pesme Quote
SkullKrusheR Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 sve, sve, ali.... Vio-Lence - Eternal Nightmare (bas zesce precenjen) Quote
obsessed by cruelty Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 (edited) Jel spomenut Immortal? Za precenjene ofc Sodom ima 2 bas dobra albuma, ovo od ranije je samo kult i do jaja mi je, posle se probere nesto, poneka pesma eventualno. Bar sto se mene tice Isto, Dark Funeral i Gorgoroth, ubite me blekeri Edited August 21, 2016 by obsessed by cruelty Quote
Demon Seed Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Slažem se za Immortal i za Gorgoroth, DF i ima albuma koji zaslužuju pohvale koje su dobili (namely prvi album i Diabolis Interium), sad koliko su DF hajpovani preko toga, nemam pojma. Sad pokušavam da se setim nekog potcenjenog, možda Code, mada su oni otišli u kurac u poslednje vreme, ali Resplendent Grotesque iz 2009. je perfektan album a imam utisak da je prošao ispod radara svima... Ovaj je post prošao ispod radara jer je poslednji na prvoj strani, a tad smo baš spamovali... i potcenjen je isto. Pantera meni bolja od 99% thrash bendova kuruz trol Ja mu verujem da stvarno tako misli 1 Quote
obsessed by cruelty Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Jes vrhunski taj Code. Meni se npr cini da su VI i Thy Darkened Shade albumi prosli ispod radara, a meni ti albumi broj 1 za 2014. i 2015. Mada kapiram da treba se drzimo ovih jacih imena bem li ga Quote
Demon Seed Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 (edited) Pa dobro, jača imena su precenjena, a slabija potcenjena xD Mada je pitanje koliko su pažnje ti bendovi dobili a koliko se očekuje da dobiju, to se više ni ne zna, ima zilion bendova. ja imam izuzetan muzicki ukus E i ja isto brt. To ti je išlifovano, greške nema, ali ima dosta ovih što nijesu force sensitive, šta ćeš. Edited August 21, 2016 by Demon Seed Quote
obsessed by cruelty Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Pade mi na pamet za potcenjen - Limbonic Art 1 Quote
Demon Seed Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 prva dva Covenanta npr. isto niko ne pominje, a lepi su. Quote
obsessed by cruelty Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Ja obrnem i Seti ponekad hitcina 1 Quote
Talvi Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 SETI i Animatronic <3 WE SHAPE THE FUTURE, WE RAPE THE WORLD Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Sve smece bendovi. U zabludi gutaš smeće, a nisi preslušao ukupno tri pesme pomenutih bendova! Quote
perzekjušn menijak Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Uht, Grob objasnio temu al' 'ajde. Precenjeni su svi retro thrash bendovi koji Vam mogu pasti na pamet dok ove careve retko ko i pominje. http://www.youtube.com/watch?v=m4Xv5NfaJQk 1 Quote
In The Flesh Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 U zabludi gutaš smeće, a nisi preslušao ukupno tri pesme pomenutih bendova! Nijesam nijednu, bas zato sto su uzas. 1 2 Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Nijesam nijednu, bas zato sto su uzas. Onda ti je odgovor relevantan koliko i tvoja tvrdnja da je Metalika najbolji bend uživo Quote
perzekjušn menijak Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 mislim da nije bilo slične teme. dakle, sranje bendovi koji iz nekog razloga uživaju veliku popularnost, prosečni bendovi koje drugi dižu u nebesa i odlični bendovi za koje smatrate da neopravdano prolaze ispod radara. discuss. Quote
Demon Seed Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Meni baš smeće sve iz gej Kovenant faze, neslušljivo mi je potpuno. Ne mogu da progutam taj zvuk uopšte pa da dođem do toga da je neka pesma dobra. A volim Rammstein npr. Bukvalno mi je doživljaj Kovenanta - da su malo gori, bili bi kao onaj Semargl satanic pop metal Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 A da se vratimo mi na dnevno-političke teme, dakle Manowar, verovatno jedna od najgorih pojava na HM sceni, i sve što je iz njih proteklo! U Dimone, dje ga nadje, evo odma dodajem i Ramštajn! Quote
Demon Seed Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Pa ne znam baš, i oni su našli taj recept, kvalitetni su a ultra catchy, zaslužili su svaki dolarević što se mene tiče Poslednji album im je bezveze doduše, i nisam slušao ovo Linderman/Tatgren... Snimaju inače (Rammstein) novi album trenutno xD Quote
HUMAN Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Šta bulazniš Dimone, jedina zanimljiva stvar vezana za Ramštajn je bila pre par godina u španskom Hard Rock kafeu, kada smo nazdravljali sa matorim švabicama (cirke 50god) uz Du Hast! U najprecenjenije dodajem i Bodome naravno! Quote
Recommended Posts