Bata Trokrilni Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ovo za Meshuggah sam namerno odvalio tako oštro, kao kontru azalovoj tvrdnji da "niko sem njih nije napravio ništa novo" u poslednje vreme. Quote
BLAGOJE Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Meshuggah je običan metalcore, samo malo kompleksniji. Ne znam šta ljudi vide u takvoj muzici. Quote
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ма, фора је што нико нема права да искаже оно што мисли, а да се не сјате на њега њих 20 и да му јебу кеву. Quote
BLAGOJE Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ovo za Meshuggah sam namerno odvalio tako oštro, kao kontru azalovoj tvrdnji da "niko sem njih nije napravio ništa novo" u poslednje vreme. Quote
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 ...у недостатку аргументованог одговора. Quote
Talvi Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ма, фора је што нико нема права да искаже оно што мисли, а да се не сјате на њега њих 20 и да му јебу кеву. Nije fora u iskazivanju misljenja nego u vanvremenski odvaljenoj gluposti da je Meshuggah metalcore. Server se poremetio posle tog posta. Quote
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Па, могао си културно тако да кажеш човеку. Quote
Talvi Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Па, могао си културно тако да кажеш човеку. Jbg, šok je u datom trenutku bio prejak. :) Quote
Bata Trokrilni Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Jbg, šok je u datom trenutku bio prejak. :) Pa ne znam, mene onakav vokal uvek navede na isti zaključak - metalcore... Tako da se i ne upuštam u neko detaljno razdvajanje pravaca... Quote
azal Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 potcenjeni angra (matos era) precenjeni. angra (posle matosa) potcenjeni: gorefest, toxik, theory in practice, damn the machine, grim reaper. Quote
kuruz Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Потцењени: Nevermore, Kalmah, Bolt Thrower, Devin Townsend, SYL, Vesania. Прецењених има превише да бих набрајао. Quote
SkullKrusheR Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 potcenjeni: gorefest, toxik, theory in practice, damn the machine, grim reaper. slazem se za sve osim za gorefest, nikad ih nisam gotivio. Quote
azal Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 potcenjen: maudlin of the Well precenjen: shadows fall Quote
Dr Alex Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 potcenjeni: HEALTH, Boredoms precenjeni: Amorphis, Children Of Bodom Quote
Talvi Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Zaista bih voleo da mi se iznese iole cvrst razlog zbog kojeg je toliko revolucionaran bend kao sto je Amorphis, koji je izdao metal kultove kao sto su "Elegy" i "Tales From The Thousand Lakes", bez kojeg ne bi bilo 90% danasnje finske scene i koji je izveo najspektakularniji comeback u 21. veku u bilo kom smislu precenjen. Quote
Narsil Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 (edited) Зато што је ово прилично субјективна тема и сви пишу бендове које не воле да су прецењени? Edited August 8, 2009 by Narsil Quote
azal Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 potcenjen: Amorphis do Tuonele precenjen: Amorphis od kad je dosao onaj novi pevac Quote
Recommended Posts