Jump to content

Recommended Posts

Posted

Podseti me ovaj minifest koji treba da se održi u Užicu. Mislim da nema nikog iz tog benda na ovom forumu pa rekoh da ih predstavim.

Bend LOBOTOMY sam upoznao preko myspace pre nekog vremena. U pitanju je niskoštimni death metal sa zapletima i pomalo groove-a. Skoro su snimili demo, a pre toga imali su žive snimke na stranici, odlično cepaju i uživo. :]

Overite im myspace stranu

:pivopije:

• 1 month later...
Posted

skoknuo sad za vikend kuci, i vidim neka svirka, kad sam video da lobotomy svira znao sam da moram da dodjem jerbo tu bas prangija moj bas mentor i drug Dule(koji je btw na forumu samo 100godina nije dolazio :D) . elem, super su im autorske, bend navezban, vokal se nista nije cuo(ali to je bilo do opreme/tonca), i konacno da se desi da cujem da neko u cacku odsvira nesto od Gojire i Terrorizer-a(i da to jos super i zvuci) :D

sve u svemu , super samo napred!

Posted

Моја девојка је из Ужица, а самим тим сам упознат са радом бенда. Сморичина, али нека им је са срећом у даљем раду.

И то само јер су из Ужица. :haha:

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

Jedini đed metal bend u Užicu i okolini, znači u principu u zlatiborskom okrugu. Bend je nastao... ne znamo kad je nastao al' je važno da je nastao. Trenutnu postavu čine: Kizo, Gruja, Luka, Njufko, Gagi, Kizo, Kizo iiii KIZO! Kiza smo naveli više puta iz razloga što je on karikatura od čoveka i pevaljke. Trenutno rade na albumu... valjda! :uhoh: Mi njih mnogo volimo, posebno Kizu i njegov šal od rakuna.

P.S. Zajebite vi ove đed metal pevače ako ne znaju da otpevaju "Žene vole oficire" i d odigraju užičanku 'nako kvalitetno! :pivopije:

• 8 months later...
Posted

Ovako... Par novosti... Bend je vec odavno promenio ime...

Zer00ne je novo ime benda...

Uz standardnu ekipu Gruja(gitara),Kizo(vokali),Luka(bubnjevi(inache novi bubnjar benda 357)) su se prikljuchili Gagi(gitara ex-Histeria) i Njufko(ex-Histeria)...

Snimljen je album prvenac i do kraja godine ga ochekujemo jbm li ga (nisam iz benda pa ne znam detalje bash)...

Uglavnom bend trenutno se krece pravcima modernog death metala najvishe pod uticajima bendova In Flames i Meshuggah...

Inache postoji vec forum legendarnog uzichkog benda Histerija

• 2 months later...
Posted

Jbt tek sad skontah da sam ih gledao uzivo kad su svirali Putrid Blood i Awaiting Fear :D:D:D...

Vidim da im se zvuk izmenio,vidim da su malo modern. Ma samo neka kida,inace upoznao sam Njufka i Grujica,kul su likovi :).

Posted

Pozzzzzzz svima......

DA, zapravo ovo jeste stari lobotomy,samo sto je doslo do nekih izmena samim tim i promene naziva benda....Snimljen je album prvenac World without End(2011),deo albuma ,tacnije 4 pesme,se mogu cuti na you tubu kao preview onoga sto vas ocekuje.....Bend je malo i promenio clanove tako da trenutni Line up cine:KIZO(vokal),LUKA(bubanj),GRUJA(gitara),GAGI(gitara),NJUFKO(bass),od stare postave Lobotomije samo ostali samo Ja(Luka),Kizo i Gruja,tako da smo odlucili da novonastale promene u bendu doprinesu promeni zvuka i aranzmana.Bend ce leta 2012 raditi na promociji albuma i bice koncertno aktivan,Press kit-ovi se rade i bice poslati izdavackim kucama... Za sada Uzivajte uz ove 4 pesme a za ostatak vam mogu reci da je jos TEZI i BRZI!!! :rockdevil:

Pozzzzzzzzzzz from Zer00ne!!!

Posted (edited)

Јеботе, ово је одлично! Људи, гурајте ово што више, јер бих рекао да итекако много може да се уради. :da:

Иначе, што се албума тиче, јел може негде да се купи, и јел ће бити неких свирки по БГ-у?

Edited by Јарослав
Posted

Јеботе, ово је одлично! Људи, гурајте ово што више, јер бих рекао да итекако много може да се уради. :da:

Иначе, што се албума тиче, јел може негде да се купи, и јел ће бити неких свирки по БГ-у?

E ne moze jos nigde da se kupi jer nije jos zvanicno izdat,ali radimo na tome....

Bend ce uskoro krenuti sa koncertima,pa ce biti svirki i po Bg-u....pozzzzzz from Zer00ne!

Dobro je ovo,samo neka prekadjuje :).

Jasta kolega ,samo neka bije!!!!

Posted

Uuuu, pa ja se osecam bas privilegovano sto vec imam album u svojoj mp3 kolekciji, naravno zajedno sa svim uzicanima i pozezanima kojima je podeljen prvi tiraz! :bigblue:

Inace, mene su drugari bas prijatno iznenadili, pogotovu te Meshuaggah-like deonice, koje su mi bas na mestu, odnosno ne zvuce isforsirano, kao kod nekih bendova koji preteraju s tim kurcevim djentom i samim tim ujebu stvar da na kraju ni na sta ne lice pesme. Svaka cast i za vokal, super se uklapa...nema sta, brdjanin's finest! :mhihi: Sve u svemu, vesto izbalansiran melodic death/trash sa modernim metalom... A i vidi se da su deonice sklapane pametno i svrsishodno...

@lukadrum:

Steta sto niste okacili medju te 4 Through The Gates, to je bre glavni hit... :cool:

Inace, meni onaj Intro najbolja stvar na albumu... S'aka cas'!

Posted

Ovo definitivno nije moja vrsta muzike, ali fino zvuci nije napadno i rogobatno. Samo napred i puna podrska :D

Hvala na podrsci!!!

Ovo definitivno nije moja vrsta muzike, ali fino zvuci nije napadno i rogobatno. Samo napred i puna podrska :D

Hvala na podrsci!!!

• 2 weeks later...