Night's Blood Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Za prosli okup je pljustala. Quote
Zen Posted September 5, 2009 Author Report Posted September 5, 2009 Bolje Rojal, al ajd sad. Nacicemo vas nekako. Neko negde mozda i ima moj mob da mi javi gde ste. Quote
WIZARD OF GORE Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 evo ja se sad vrnuh sa skupa bilo je baš fino ekipa mala ali odabrana ajd te slike da vidimo Quote
Zen Posted September 6, 2009 Author Report Posted September 6, 2009 Sta, da vide kako piju 7 velicanstvenih? Ne treba, neka nas zamisle. That's even worse Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Fino bese,ja i Wizard zapalismo negde oko 2 I mogao je doci jos neko sise jedne,bilo je najmanje ljudi do sada Quote
Talvi Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Sta, da vide kako piju 7 velicanstvenih? Ne treba, neka nas zamisle. That's even worse Pa jel' se zvao "Okup 007" ili nije? Quote
WIZARD OF GORE Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 iako je došlo manje članova no ranije, ipak smo uspeli da pretresemo najbitnije aspekte postojanja ovog foruma (istorijat, razvoj, petar vranešić razbijać) Quote
Night's Blood Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Fino bese,ja i Wizard zapalismo negde oko 2 I mogao je doci jos neko sise jedne,bilo je najmanje ljudi do sada Jbg, uvek se vise iscimaju oni koji nisu iz BGa, pa dodju. Ja se nadam da cu za sledeci biti slobodna. Quote
LazaGNR Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 I mogao je doci jos neko sise jedne,bilo je najmanje ljudi do sada Nije SIGURNO bilo manje nego kao pred Destruction. Tad nas je bilo ukupno - dvojca (ja i Milos-Divlji Tigar) I isto je padala kisa,haha Quote
Guest HEFEST Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Jebo te ja nisam bio obavesten. A taman sam trazio priliku da prosetam moje nove helanke!!! Quote
:matija Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 E je to bila neka fora ili si stvarno kupio helanke? :) Quote
jana03 Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 u kurac kakao bi voleo 1 x da vas save sretem jbgtggggggggggggggggggggggg vidimo 2x Quote
Zen Posted September 7, 2009 Author Report Posted September 7, 2009 :) :) sledeci okup, sa potencijalno isto ili manje clanova bice pocetkom oktobra, obavesticu vas na vreme. Quote
kuruz Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 (edited) Немој тако рано, нека буде негде пред крај октобра кад прођу испитни рокови. Edited September 8, 2009 by Sgt. Major Quote
Теша Тешановић Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 и онда људи кажу да је ган нешто негативно... хДту су и порез и сличне дажбине, интернет, телефонија, маркирана одећа и обућа, музика, и још много ствари.а да мени вутра мења начин размишљања не би је узимао. једино ми опусти мишиће, па тако нпр одморим рамена од ходања као да се курчим.. droge slabe psihu i telo zato su lose.to sto pominjes dazbine i telefoniju nema veze sa tim ebala vas kafana.. ti nisi srbin ako ne volis kafanu 2 Quote
рогозуб Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 ti nisi srbin ako ne volis kafanu jok, samo sam dekintiran x) Quote
Demonic_Alliance Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Elem kahvana park je jedna od najjeftinijih u gradu. Pivo 80, rakija 50, al razumem dekintiranos'... No to nije izgovor za nepojavljivanje inache, picke jedne. DA dodje krs ljudi, blejalo bi se negde u parku ili slicno. Kako se uvek pojavi more-less ista ekipa, ne znam sto ga zovemo yumetal okupom, kad na ovom forumu ima bar 1000 redovno aktivnih ljudi. Trust me, gled'o statistiku No nebitno, bilo je veselo, iako sam se ja pojavio skoro slucajno, da me ne odvuce Smorock, ne bih ni znao za okup Par slicica da docaramo atmosferu: Koga zanima da ih vidi malo vece (ako je lud), evo LINK NA GALERIJU Quote
WIZARD OF GORE Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 fala ti za slike Teša paparaco Quote
Sisus Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 No to nije izgovor za nepojavljivanje inache, picke jedne. Ma nosi se ti bre u picku materinu, prosli put ste srali da cete svi doci, ja se napalio, pa dosao, a vas nema. Quote
LazaGNR Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 I mene su isto tako ispalili za Destruction,haha @Jakuza & Demonic:jel ste vi to konzumirali onu Jakuzinu rakiju kad ste tako veseli (treca slika)? Quote
Јарослав Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 није била Јакузина ракија. Јакуза је таманио стомаклију (ако се не варам), а Демоник... хм... не могу да се сетим. ипак сам највише попио. у сваком случају, било ми је до јаја. и стварно штета што није дошло више људи. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 I mene su isto tako ispalili za Destruction,haha @Jakuza & Demonic:jel ste vi to konzumirali onu Jakuzinu rakiju kad ste tako veseli (treca slika)? Nije moja radza-no bice neki sledeci put nadam se,potrosilo se Quote
Recommended Posts