Jump to content

Recommended Posts

Posted

Harizmatična je, objektivno lepša je od Kolumbijke, ali od Alison Feliks, Kasandre Tejt i ove sa Bahama nije.

Elem U T. i Tobagu ima par kuravi sve istetovirane iz nekog geta došle.

474111984-michelle-lee-ahye-of-trindad-and-tobago-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=GkZZ8bf5zL1ZiijUmxa7QUGzm3LsgqS%2B1rhjpP8eXjuCCT8SbNq3y2yac%2BAS%2FQb%2BG%2BqxHkTH6CwunDJN1r1MbQ%3D%3D

Ko je ovu silovao u zatvoru, ili je ona nekog ?

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Jel pratio neko danas trke? U kvalifikacijama na 200m za žene, Jamajkanka koja je bila ubedljivo prva je zadnjih 100m istrčala u pogrešnoj traci, i nisu je diskvalifikovali, jednostavno u krivini je prešla u susednu traku, pokazali su 3,4 puta, i ne da je samo nagazila već bukvalno bila u drugoj stazi. Ne poznajem baš pravila striktna ali po meni to je čista diskvalifikacija, presedan. Ne mogu naći sad snimak trke.

Elem utisak dana je da je Kenijac osvojio zlato u bacanju koplja.

http://www.telegraph.co.uk/sport/othersports/athletics/11825335/Olympic-200m-champion-Veronica-Campbell-Brown-runs-into-Britons-lane-and-isnt-disqualified-at-World-Champs.html

Ovo je bruka za atletiku da nije diskvalifikacija,

Ali izgleda da je sve po pravilima, ali glupo pravilo.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Odličan atletski dan, najveća moja simpatija, Alison Feliks ubedljivo osvojila zlato, slatkiš sa Bahama srebro. Skoro svetski rekord u troskoku, skoro svetski rekord u kladivu, a Bolt ponovo izdominirao, kao i Korać .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

11960149_898055496909955_1176400981936792197_n.png?oh=8796de9c67f43dae51ac3933f365bd1e&oe=567375BE

I naravno Korać, pošto mrzi amerikance, a ovakvu dušu je teško ne voleti, izjavio da ona i nije čista amerikanka, da joj roditelji vuku poreklo sa Kariba, da je zbog toga brza. A za Jamajčane se prosrao, to je zemlja gde nemaju šta da jedu, jedu neko povrće, što samo kod njih raste, nešto između cvekle i šargarepe... jeste Bolt je od toga tako narastao.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Tačno sam znao da si slab na garaganke. :zuba:

Narastao je Bolt od genetike... Mleko od papadaća i šišmiš krilca na žaru sada lako može da priušti.

Posted

Obožavam crnkinje, mislim ne baš sve, ali ove atletičarke u sprintevima su mi ekstra.

I Mišon iz Walking Dead-a.

Jedini spot gde više volim žensku konkurenciju od muške je atletika.

I još nešto Alison Feliks me je odmah prihvatila za prijatelja, za razliku od promoterke Red Bulla, ali ok oprostiću joj sve ako uzme medalju sutra.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Čestitke Ivani, fantastičan uspeh, beleži sve bolje rezultate i nadam se medalji na Olimpijadi.

Vredi gledati prvenstvo, ni jedan dan nisam propustio, lepo je i danas počelo dodelom medalja Feliksovoj i Milerovoj, Bože koliko su lepe.

Danas je i u sprinterskim disciplinama bela rasa pokazala da se vraća, Dafne pobedila na 200m, Rus osvojio zlato u 110m prepone, i još srebro i bronza za Nemicu i Beloruskinju na 100m prepone.

Za sada utisak prvenstva je da su u najprestižnijim disciplinama, tj sprinterskim trkama, Ameri pukli, ni jedno zlato, u obe konkurencije. Jedino Alison na 400m zlato.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Koji festival dobrih crnkinja na predstavljanju štafeta, ništa, preostaje mi da prodam imovinu i odem tamo na neke Bahame, i sačekam da mi kokos padne na glavu kad sam gladan.

Ameri pukli i u štafeti. Evo jedne lepe "Nemice" :

3284828_m1t1w500q75v378_ET_sa_ges_jungfleisch-G025B2JD3.1-ORG.jpg?version=1421461723

Edited by Hail Metal
  • Upvote 4
Posted

Šta uradi Alison Feliks u trećoj izmeni, stigla zaostatak od 30m, ali kara banana kad su ostale u timu ovce.

Sve u svemu, Kenija, Jamajka, SAD, veliki šamar SAD-u od strane Jamajke.

Dobro prvenstvo.

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...