darkonet Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 mislis onu - telefonske zice zuje kralj nam Petar porucuje Neretva ce ovih dana bit' grobnica partizana partizani crni vrani dodjose vam crni dani crni dani, crne noci, kralj ce Petar opet doci 1
Мајор Гашпар Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 Иструли ми дуња у фиоци. Мада, да се не лажемо, усташки бећарци су бољи. 1
Hail Metal Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 Čudi me da Kuruz ne voli pesme poput "Od Vardara pa do Triglava". Pa zar mu ne zaigra srce, paorsko, Žitiško seljačko kad krene : "..i ratara i pastira u frulicu kad zasvira..." ? Mislim glumiti nekog četnika u 21. veku? Nećemo se zajebavati. 2
kuruz Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 ali mene zato ne čudi to što se ti ložiš na anti-srpske, jugoslovenske pesme 2
miter Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 Ivana za 1 cm ispusti bronzu, a za nečiju dužinu kurca zlato
Hail Metal Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 ali mene zato ne čudi to što se ti ložiš na anti-srpske, jugoslovenske pesme Samo reci koja je antisrpska 1
Мајор Гашпар Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 Салонски четник. Очекујем да се фотографише са пушком као Коштуница. 2
Jevrosima Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 http://www1.pictures.lonny.com/gi/2017+European+Athletics+Indoor+Championships+1rz8EMbOjJkl.jpg
Talvi Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 još onomad se na vreme uočio kvalitet i potencijal, nema
darkonet Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 ugledajte se na darkića jok, ja sam ti protiv i jednog i drugog pokreta, sad kome sam malo vise naklonjeniji nije ni vazno govna su oba ionako su najbolje sevdalinke, evo npr, Kad sretnes Hanku
Hail Metal Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Nema šta Juliška je premedena, kao i Darija, ali i one ebony medenjakinje, realno da se ja pitam prodao bi Kosovo za takve ženske. Bolt iscenirao, ne zna crnče da gubi, ali dapače je najbolji. 4
vudun Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 http://www1.pictures...rz8EMbOjJkl.jpg нећете веровати, али и њу сам синоћ по први пут приметио и могу рећи да је мало фалило да се обљубим од дарје а заљубим у јулију. после сам схватио да је дарја ипак за нијансу лепша, а нама остаје жал што су западни центри моћи нахушкали украјину против русије. зар не би било лепше да је совјетски савез опстао? са оваквим расним дамама ишли би само преко горње границе и никако другачије. Nema šta Juliška je premedena, kao i Darija, ali i one ebony medenjakinje, realno da se ja pitam prodao bi Kosovo za takve ženske. вала, ја бих и житоносна поља баната и ртб бор. 2
Jevrosima Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Ni ja je ne primetih do sada,al još je mlada ima vremena za nju a dobre su i crnkinje (Blejk,Kaningem,Jungflajš) moram više pratiti ovaj skok u vis ubuduće
Hail Metal Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 вала, ја бих и житоносна поља баната Zajedno sa Kuruzom. 1
vudun Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 нормално. мењам куруза за три дјевушке совјетског подријетла.
Hail Metal Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Menja tri Kuruza za jednu karipskog porekla. 1
vudun Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 по могућству са бермуда, да уме да плеви муда. апропо јусе; доживео је да га у његовој последњој трци на 100м порази и понизи бивши наркоман од 40 лета. према томе, једино што можемо очекивати јесте да се што пре, у наредним годинама, обори рекорд из ваљда неке тамо атине, атланте или можда рија... свеједно, биће оборен. тим пре што је доцније у штафети презентовао ширем аудиторијуму да не уме да губи достојанствено. она немила сцена је била мучна за гледање у његовој последњој трци ћивота. чињеница која соколи је та да су јапанци узели бронцу, а кинези се пробили до четвртог места. на наредним првенсвима ће се смешити са победничких постоља, будућност је неизбежно њихова.
Hail Metal Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Nikon, Honda, Kawasaki, mali žuti opet jaki ... 1
Recommended Posts