Thirin Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Finska super metal grupa : Timo Kotipelto - Vocals (Stratovarius) Jani Liimatainen - Guitars (Ex-Sonata Arctica, Altaria...) Mikko Harkin - Keyboards (Ex- Sonata Arctica, Mehida, Random Eyes) Jukka Koskinen - Bass Jani "Hurtsi" Hurula - Drums Ovo je kompletno cedo genija Limatainena.Potrazite na tubu ima postovanih pesama? Sta mislite o bendu? Quote
Telcontar Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Razmisljao sam da otvorim temum, ali sam pisao na Prog Power noviteti. Mrzi me da kucam opet, sve u svemu meni se dopada. Quote
Night Prowler Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ako neko nadje bonus Tale Untold, neka okaci ovde Quote
DBrave Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 (edited) prijala bi ta bonus pesma... Album mi je odlican, bas se nisam nadao ovako dobrom power albumu, totalno neocekivano... Ima da napravim neku kompilaciju sa ovog i zadnjeg Stratovariusa, da izbacim par pesama koje su bzvz... Jedino mi smeta los rip, krci i susti tu i tamo, valjda ce uskoro neka bolja verzija... Za sada definitivno u top10 prog/power za 2009 Edited August 25, 2009 by DBrave Quote
ErliK Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Da l ovaj bend zasluzuje temu posle jednog albuma ne znam, ali je bolji od poslednjih par Stratovariusa, Revolution Renesansa, i dosta ovogodišnjih power izdanja. Nešto ne mogu da se setim nekih extra power albuma ove godine tako da ovo može da ide relativno visoko za neki ovogodišnju top listu. Quote
Night Prowler Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Evo ga i link za download Tale Untold: http://ifolder.ru/13555118 Quote
DBrave Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 ako neko nadje link za FLAC ili barem 320 verziju neka kaci, nekako mi nije najbolji zvuk na ovoj od 85mb Quote
Guest HEFEST Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Sad ce da vidimo kakvi su!!! Quote
Night Prowler Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Ja sam trazio 320 verziju ali je nema nigde... Quote
DBrave Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 ma da, non stop se vrti ona verzija od 85mb... na svim blogovima i forumima... prosto neverovatno da se neko ne seti da ripuje svoj cd u 320 i okaci ga... al koliko je dobar album mozda uzmem i original Quote
ShinigamY Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Po mom misljenju, na ovom albumu Timmo je objasnio kako se peva... Nikad bolje nije pevao po mom misljenju. A najvishe mi se svidja sta mu radi Mikko Harkin, jer je covek ludak Sve u svemu, prvo sam skinuo Sonatu nov album, preslusao ko da slusam jbem li ga sta, razocarao sam se skroz, i onda pustio Cain's i odusevio se...(po narodno, svrsio od srece )... Mnogo extra band, pravi best off... Jbg, Sonata me je razocarala nevidjeno, a i ocekivao sam to... jbg to je sto je Quote
Telcontar Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Shto vishe slusham ovaj album, sve mi je bolji. Apsolutno mislim da je ovo delo mnogo iznad Stratovog 'Polarisa', Sonatinog 'Days of Grays', i Tolkkievog 'RR'a. Slusham sada onu baladicu "Into the Blue", prava default power metal finska skola balada, ali sabija koliko je dobra pesma. I iako mislim da Kotipelto opet moze bolje, mislim da od Infinity-a nije ovako dobar bio na nekom albumu ... Quote
DBrave Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 vrhunski album!! I meni ne izlazi iz plejera, treba mi FLAC pod hitno Quote
WoI Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Takodje! Znaci odavno ne pamtim da me je neki power metal album ovako odusevio Quote
Night Prowler Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Sutra sneg 100% jer se neko konacno setio da okaci CD rip: http://rapidshare.com/files/282999445/cain.rar 320 kbps Quote
DBrave Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 O fala brate !! Mislio sam da se ovo nikada nece desiti :hah: Nadam se da nije transkode od one stare verzije, vec da je stvaro cd-rip 320... Quote
ShinigamY Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Lol pa ja imam 320 josh od pre nedelju dana Naleteo drug na link, koji je bio skinut isti dan... Mislio sam da svi vec imaju :S Quote
..charlie.. Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Album je extra... Steta sto nece skoro na neku turneju,mada je diskutabilno da li ce oni i biti koncertno aktivni uopste... U svakom slucaju odlican power metal... Quote
Grobodan Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 (edited) http://www.mediaboom...ition-2015.html Ima tema pa da je ozivimo, pre par meseci izleteo novi album koji je meni i bolji od prvenca. Ne znam da li je do proleca ili sta, ali radi radnju ovo, Finska by the book u najpozitivnijem smislu reci. Sonata Arctica nazalost moze samo da sanja da izda ovako kvalitetan album danas. U susnim godinama za power metal ovakva izdanja su kao dah svezeg vazduha. Edited June 12, 2015 by Grobodan 1 Quote
Recommended Posts