Jump to content

Recommended Posts

Posted

316_s.jpg

Fan Pit 3,490

Golden seats 3,490

Silver seats 2,990

Parter regular 1,990

Bolje da su pustili i nivo 400 pa za njega neku još socijalniju cenu, mada je i ova za parter prihvatiljiva.

Posted

Nek ka puše više ,jebo ih fan pit,kako sad da se izguram do prvog reda...To i mene zanima jel neko kupio već,izgleda da nije niko true fan? Ako negde budu se delile džaba karte nek javi neko...

Jel ide neko iz Zr?

Guest MoritusA
Posted

Ako se ide evo i ja da se pridruzim...ja sam iz BG btw.

Posted

Predlazem moderatorima foruma da naprave jedan transparent tipa - :givemebeer: i da se svi okupimo.

Sa druge strane (transparenta) bi mogla neka cool poruka bradonjama, a moze i poruka Srbija do Teksasa :mrgreen:

Posted

Evo iskopao sam neku set listu za ovu turneju:

2009 ZZ Top Set List

1. Got Me Under Pressure

2. Waitin’ for the Bus

3. Jesus Just Left Chicago

4. Chevrolet

5. Pincushion

6. Future Blues

7. Cheap Sunglasses

8. I Need You Tonight

9. Catfish Blues

10. Foxey Lady

11. Heard It On The X

12. Just Got Paid

13. Gimme All Your Lovin’

14. Sharp Dressed Man

15. Legs

16. Jailhouse Rock

17. La Grange

18. Sloppy Drunk/Bar-B-Q Medley

19. Tush

Fali tu dosta jakih stvari.Da pomenem samo neke:Give it up,My head's in Mississippi,Sleeping bag,Breakaway(my personal favourite),I'm bad,I'm nationwide,Blue jean blues.Nadam se da ce ipak nesto od ovog svirati.Ipak,na ovo se ide bez dileme.

Posted

Au sunce im kalajsano, pa neće valjda stvarno da ispuste Misisipi i Im bad Im nationwide??

Danas nabavljam karte :) nek sviraju i Bum cile Bum ima da idem!

Posted

Fali tu dosta jakih stvari.Da pomenem samo neke:Give it up,My head's in Mississippi,Sleeping bag,Breakaway(my personal favourite),I'm bad,I'm nationwide,Blue jean blues.Nadam se da ce ipak nesto od ovog svirati.Ipak,na ovo se ide bez dileme.

da da, ova pesma posebno fali :da:

Posted
Predlazem moderatorima foruma da naprave jedan transparent tipa - :givemebeer: i da se svi okupimo.

To,to :pivopije:

Inace,cena za parter mi je naprihvatljivija.

Za dogovore ko ce s'kim da ide na ovaj koncert korisitte PMs...

Posted

Au sunce im kalajsano, pa neće valjda stvarno da ispuste Misisipi i Im bad Im nationwide??

Danas nabavljam karte icon_smile.gif nek sviraju i Bum cile Bum ima da idem!

Jes' kad bi smeli.Pa da ih Fahreta tuzi za autorska prava.icon_wink.gif

• 4 weeks later...
Posted

Pa da,valjda ko i na Maiden-ima...ograda + mozda neki security oko toga (mada ja nisam obratio paznju na to - dal je na Maiden-ima bilo neko obezbedjenja da paze da neko ne preskoci ogradu :haha::ph34r: ) i to je to...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...