Guest HEFEST Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Pa eto povoda da im tražite da sviraju tu što jaroslav vrišti bombfood.grad gori,a oni sviraju bombfood,i pevaju u rap fazonu: we-don't-wanna to be gays! Bilo bi ekstra i da u celom tom metezu izvade kameru i snime spot. Bio bi to naj thrash spot svih vremena. 1 3
Kreator111 Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Da jbt, zamisli ono neki panduri rese da idu na Artillery da se malo podsete starih dana i na blagajni ih pocaste rezancima. :) ne lazite da daju rezance... pa to je masovna piraterija! i to usred bela dana! Bilo bi ekstra i da u celom tom metezu izvade kameru i snime spot. Bio bi to naj thrash spot svih vremena. pa nego... bash bi voleo da to urade!
Јарослав Posted September 16, 2009 Author Report Posted September 16, 2009 Prvo: kaze se nepotrebno, a ne ne potrebno. Drugo: Nisu svi koji dolaze na koncerte posetioci Yumetala (srecom) a ni kompjuterasi. Cak je ovde realno manjina ... Trece: Ko nije cuo novi album ovako moze da ga cuje. Ako ga ima - da ga nekom koga bi mozda tako mogao da ubedi da dodje na koncert ... dobru muziku treba siriti ... a ovo je ODLICAN album! Sesnaesto: Niko nije primetio da se pre Municipal Wastea izvrteo ceo album artiljerije ... eee ... LR приметио сам ја за вртење албума. а и у недељу на Корпус Кристију се могла чути Uniform. 1
Vrtoglavica Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 Prosto je neverovatna količina tupave zlonamernosti kod nekih ljudi na ovom forumu ... Over & Out Z.
Talvi Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Niko ovde nije zlonameran, samo ukazujemo na to da ovako nesto kao sto je ovo deljenje rezanih diskova nigde u svetu nema.
Јарослав Posted September 17, 2009 Author Report Posted September 17, 2009 многих ствари има само у Србији. тако да је овако нешто најмањи проблем. а и што да се не деле? сви режу, па зашто не би и људи из ЛРа? лепо је речено, можда неко нема могућности да другачије набави албум, па ово испадне сјајна прилика за то. а албум и те како вреди одслушати!
Talvi Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Sve to stoji, ali covece, ovo je organizator koncerta. Pa zamisli sta bi se desilo kada bi menadzer ili organizator turneje slucajno saznao za ovo pa dojavio izdavacu. Ojadili bi ih.
Spaskerock Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Niko ovde nije zlonameran, samo ukazujemo na to da ovako nesto kao sto je ovo deljenje rezanih diskova nigde u svetu nema. Pa sta je tu cudno , to je samo srpski marketing!
Chicken Little 420 Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 to smo pokupili od bugara.
WoI Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Sve to stoji, ali covece, ovo je organizator koncerta. Pa zamisli sta bi se desilo kada bi menadzer ili organizator turneje slucajno saznao za ovo pa dojavio izdavacu. Ojadili bi ih. Ne samo to, verovatno bi otkazali i sam nastup.
Џрк Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Ahaa, pa znaci da su i TN i Legacy rezali diskove, pa zato ovoliko otkazanih koncerata
cotoha Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 ajoj vas P:))) k'o da je artillery mrtvi majkl dzekson ili u najmanju ruku neki panonski govnar pa da njihovi tjelohranitelji zlostavljaju ljude i otkazuju koncerte zbog piraterije. karta br 13 kupljena; nazalost, nisam dobio disk zbog vas dusebriznika i legalista, a i da sam ga dobio to me naravno ne bi omelo da kupim taj isti album na koncertu. Uostalom, 800 din za kartu, 800 za pivo, 1000 za disk. malo li je? ))
Јарослав Posted September 18, 2009 Author Report Posted September 18, 2009 с обзиром да је Артиљери у питању, ништа не може да буде много!
Ајлин Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Sesnaesto: Niko nije primetio da se pre Municipal Wastea izvrteo ceo album artiljerije ... eee ... LR Cijeniš? Ja znam neke koji jesu. Polovicu treba da bude sram,umesto da budnete zafalni ćoveku što dovodi ove iz ko zna kakvih pizdinaca,izvućene iz naftalina,vi sad napadate što dele piratske diskove.Kuš stoko! a ovamo svi po netu skidate muziku,kolekcije merite terabajtima,a ovamo glumite puritance,kao nećemo piratski cd-r diskove!Ćibe more! Šta treba ćovek,da vam da original lp,cd i kasetu,i plus maslac na dupe da vam namaže i dadne vam crnćugu na uzicu da vam olizuje prkno?Iš! Petre bre. Ima još ljudi koji KUPUJU muziku. Aman I to ih je dosta ovde.
Milos Pink Floyd Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 dobro jel neko rekao gde imaju karte da se kupe? ja sam iz subotice, jel bi mogao da kupim na mestu odrzavanja koncerta taj dan?
Divlji Tigar Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Može ali onda je karta 1000 dinara.
Milos Pink Floyd Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 pa nema veze, samo da odem na svoju prvu u zivotu thrash metal svirku
East Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 bre ljudi danas sam 2 puta dolazio po karte i ispusio sutra u 15;00 ako ih ne dobijem palim zgradu
Divlji Tigar Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Nestalo karata ili šta? Edited September 20, 2009 by Divlji Tigar
serblackbeard Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Pa nebi smelo da nestane. Ja tek sutra dolazim u BG i nije imalo sanse da uzmem kartu ranije.
_powerslave_ Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Ma verovatno nije radio livingroom ili shta vec. De bre da se rasprodaju karte dan pred koncert dal ste normalni.
Recommended Posts